| Zuza&Mik | 29274 |
|
|
23.12.2005 23:44:38
Holky,
přejeme s Mikulášem taky všechno nejlepší, krásný zítřek a ještě si snad do konce roku napíšem. PS. Ke srazu se ještě vyjádřím:-) a Dádo Domča jako by ti z oka vypadla |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
23.12.2005 21:47:45
už se zadařilo, přijala jsem vás:))
tak my razíme nakupovat, nějaký blázen už má silvestra a pouští tu petardy, doufám, že mi vzbudí Vojtu, když mají hlídat děti |
|
|
23.12.2005 21:32:19
se asi zbláznil
nechce přijmout moje heslo a ještě mi píše, že správce nemůže být přítel, tak snad ráno si to rozmyslí |
|
|
23.12.2005 21:25:58
vítáme novou maminku, tak nás bude příště na srazu o jednoho víc:))
jdu se vrhnout na vaše "přátelství" jestli Jitulka souhlasí (nemám na nikoho jiného telefon) dala bych jí heslo, aby mohla dělat také správce, já bývám často pryč, tak ať můžete vkládat fotky, receptíky, telefony.... |
| Jity+Beru6/05,Sofi5/08 | 12022 |
|
|
23.12.2005 21:16:39
Ahojky,můžu mezi vás? Bydlíme ve Stračšnicích a na srazík se ráda někdy přidám. Zdravím Věrku s Rayenem a Sofinkou:-)!
|
| manka | 12680 |
|
|
23.12.2005 21:05:15
Dádo prima nápad, už jsem o tom taky přemýšlela, bylas rychlejší v provedení ;-). Tak to jdu najít a zažádat o přítele.
My jsme dneska nakonec nikde nebyli, jsem vyspávala do 12ti... takže jsme pak po Cipískovým spaní byli na procházce tady v tom BBC centru a pod stromek místo šik ohozu dostanu permici do fitka.... :-))))) Že by mi tím Rumcajs chtěl něco naznačit? :-) Jinak všem přeju teď už jen klidný svátky, zítra bohatou nadílku a všechno NEJ do novýho roku. My jedem na hory 27. a vracíme se 2. tož snad bude i sníh. Jedeme do Jeseníků tak snad aspoň na Pradědu bude lyžovačka. Někdy se ještě chystáme do Itálie, ale těžko říct, jestli bude mít Rumcajs dovču, protože ještě k práci začal dělat školu, takže dost volna polyká ona. Rendo vánoce jinde než doma vřele doporučuju, jak už jsem psala vloni jsme 23. odlítali do Egypta a bylo to úúúúúúúúúúúúúúžasný!!! Egypťani na štědrej večer s červenobílýmy čepičkama a blikací neonový stromečky a hvězdičky na palmách, prostě pohádka. Tak teď už jen ať jsme všichni zdraví a užijem si to. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
23.12.2005 21:01:54
Bezva nápad to album,zažádala jsem si o přátelství.
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
23.12.2005 20:41:16
ahoj holky, tak vas vsechny zdravim a hlasim, ze me ty vanocky prdej kazdej rok cim dal vic:o(.Dado, jsi pro tento den moje bohyne, jelikoz si me privedla na napad, ze se daj vanoce slavit taky jinde nez doma a pristi rok to urcite taky tak udelam,.Myslim, ze je to fajn napad.
S tim albem je to taky dobrej napad, nemusi kazdej videt nase fotecky co? :o) Jestli teda muzu, tak ti tam poslu zadost o pratelstvi ju???? dekuju :o)) Jinak holky ja neumim takovy krasny prani jako vy, takze vam vsem jen popreju krasny vanoce, hodne darecku a hlavne klidek, pohodicku :o) a ty bozsky detsky oci nad tema darkama :o))) To tehotenstvi je hrozny, jdu zamacknout slzu.Tak papapapapa a doufam, ze vam toho jeza hodne najezi :o) |
|
|
23.12.2005 19:20:59
na srazíku jsme se s Olinou bavili o albu jen tady pro nás, kam bychom si mohli dávat na sebe kontakty a různé vzkazy
jestli se nebudete zlobit, zkusila jsem založit deníček na adrese http://rodina.cz/maminy10 a přístup může mít jen přítel. Zatím jsem správce já, ale klidně bych to přenechala někomu, kdo umí pracovat s pc, já jsem totiž samouk. Za mých školních let byl počítač jen na papíře, tak jsme měli teorii. S praxí se zatím až tak moc nekamarádím. |
|
|
23.12.2005 19:01:00
Olino, nestraš. Já myslím, že v deset večer už se nebude nikomu chtít vylejzat a budeme v obchodě sami:))
Každý rok takhle jezdíme do Hypernovy před půlnocí (protože manža se stejně z práce dřív nevrací) a bývá to všechno v pohodě. Na hory jedeme do Itálie. Poprvé. Jeden rok jsme svátky trávili na Šumavě, což bylo super a děti na to vzpomínají pořád. Dárky jsme jim dali pod velký strom, který byl ozdobený před obecním úřadem, pověsili jsme na něj metrové prskavky a byl to pro ně zážitek. Jinak každý rok jsme byli věrni Krkonoším, 11let stejná chata, letos jsme je vyměnili za Jeseníky a do Krkonoš pojedem asi jen na prodloužený víkend. Můj muž nerad lyžuje, tak jezdím s dětmi sama. Před chvílí jsem manželovi k vánocům koupila autobox na lyže, ale vlastně jsem si koupila dárek sama pro sebe. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.