| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
21.12.2005 18:06:02
hlásím, že srazík byl super a Jitule, tobě se omlouvám neb sms jsem si všimla až po cestě zpět v tram, tak jsem ji holkám nepřečetla.
Dnes jsem celý den běhala s babičkou po nemocnicích, mamča hlídala Vojtu, tak nám ještě navařila a přivezla cukroví. Máme asi 15 druhů, myslím, že to dostatečně stačí. Pomalu balím na hory, protože v pátek budu muset začít nakupovat. Jen jestli se nám to všechno vejde do auta. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
20.12.2005 20:17:45
ahoj,strašně moc se omlouvám,ale slibuju,že až bude příště sraz,prospim den a pak hned vyrazim,nehodlám už zase riskovat jakoukoliv cestu autem.
Minule jsem sice za Mankou dorazila,leč se zpožděním...brázdila jsem po Šumavě a naháněla vlastního manžu.Tentokrát si pro mně manža musel dojet i s odtahem.Při cestě(podotýkám,že odpolední...sraz tedy nebyl v ohrožení)jsem zůstala viset s autíčkem a několik hodin si tam i s malým počkala.Autu vypadl nějaký drátek.Přiznávám,že jsem dorazila domů úplně grogy a hlavně zmrzlá a navíc byl prcek dost protivnej a tatík nenadšený.Srazy taky neflákám a je mi to moc líto,ale tentokrát jsem neměla ani to auto,abych doháněla to zpoždění. |
| manka | 12680 |
|
|
20.12.2005 13:22:20
Holkyyyyyyyy, me je to fakt moc lito, kdo me zna vi, ze hrozne rada si takhle vyrazim, hlavne kdy ted moc nemam s kym. Rumcajs mi to zavolal pozde odpolko a to uz me bylo blby sem na posledni chvili hnat pres celou Prahu tchyni a mamu mam 200km.. toz nebylo zbyti. A Cipisek prece jen jeste nema pochopeni pro vecerni mejdany, takze ho vzit s sebou neslo :-))))). Ale zase se to zlepsuje, minule jsme se sesly jen s Jitulkou a prima pokecaly, takze ve trech to urcite bylo super ;-).
Verco, mezi svatkama jsme pryc, jedeme pres silvestra na hory, takze na sanky nebo boby s nama pocitej az pristi rok ;-), snad nam vydrzi nejakej snih.. Tady ve Vrso. to je akorat hnus, brecka, vsude samy psi viteco... Tady se nikam chodit neda. Vcera jsme se vypravili na postu a teda naposledy, mame to sice kousek, ale dokud nebude bud hodne snehu nebo sucho tam priste jedu autem. Od rana ma Cipisek horecku tak nevim, jestli se rozhodl, ze Rumcajsovi uz fakt nic pod stromek nekoupime, nebo proste jen chce hnit u pohadek a nic nedelat :-))). A to jsme ted tri dny sami doma, to z toho asi zesedivim. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
20.12.2005 9:21:55
Hele, vy buchty, az zase budete chtit nekdy sedet doma a vymlouvat se na pocasi, na nakupy, na unavu, na Rumcajse apod.:-)))), tak reknete a zorganizujeme nejaky srazik! Jeste ze uz nemeli ve Verande stul pro 8 lidi, protoze to by me tam jinak na miste serezali a nikdy bych tam uz nesmela! Sesly jsme se nakonec 3 - Dada, Zuza, ja, prijemne jsme si pokecaly, vypily 2 lahvinky lambrusca, zavrely pizzerku a sly domu. Priste se schazime v teto sestave, a jestli bude cirou nahodou chtit nekdo dalsi, tak ho mozna odhlasujeme za partaka:-)))
|
| vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 | 23852 |
|
|
20.12.2005 7:09:16
Johanko vitame te :-))tak napis kdy a kde...a ja se pokusim nezapomenout.Holky fakt se OMLOUVAM!!!
|
| vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 | 23852 |
|
|
20.12.2005 7:05:41
holky,tak to se teda povedlo,ted sem zapla pocitac a jak vidim "podle regionu"malem to se mnou slehlo.Ja na ten vcerejsek uplne zapomnela,byli sme na nakupu(obleceni pro deti)a tak sem se do toho ponorila,ze sem na vsechno zapomnela.Tak to uz je to se mnou vazne zli.
A koukam,ze bych tam stejne asi byla sama:-)co? |
| Verča, Kuba 2r |
| • |
19.12.2005 21:50:10
Ahoj Ivo a Radko,
tak naše trojka, co minule zavírala hospodu sedí doma na peci;-) Ivo, jste tady mezi svátkama? Mně napadlo, jestli nechcete přijet na zahraďák sáňkovat. Tímto zvu i ostatní. Přidáš se Markétko s Mikuláškem? Přeji všem ať ten předštědrovečerní shon stihnou bez úhony a Štědrý večer ať je ten nej, hlavně pro ty naše špuntíky. PS: Jo, taky jsem se chtěla pochlubit, že Kuba poprvé v neděli "lyžoval". Sice jen tak popojížděl, dokonce i pochopil, že musí držet nohy u sebe, zato neumí pochopit, že má být v předklonu, pořád se zakláněl dozadu. Ale ani jednou nespadnul. Naštěstí se mu to líbilo, takže ta investice do lyží a bot nebyla zbytečná:-) Tak dobrou a drže se! Verča |
| Verča, Kuba 2r |
| • |
19.12.2005 21:50:00
Ahoj Ivo a Radko,
tak naše trojka, co minule zavírala hospodu sedí doma na peci;-) Ivo, jste tady mezi svátkama? Mně napadlo, jestli nechcete přijet na zahraďák sáňkovat. Tímto zvu i ostatní. Přidáš se Markétko s Mikuláškem? Přeji všem ať ten předštědrovečerní shon stihnou bez úhony a Štědrý večer ať je ten nej, hlavně pro ty naše špuntíky. PS: Jo, taky jsem se chtěla pochlubit, že Kuba poprvé v neděli "lyžoval". Sice jen tak popojížděl, dokonce i pochopil, že musí držet nohy u sebe, zato neumí pochopit, že má být v předklonu, pořád se zakláněl dozadu. Ale ani jednou nespadnul. Naštěstí se mu to líbilo, takže ta investice do lyží a bot nebyla zbytečná:-) Tak dobrou a drže se! Verča |
| Johana + Nikolka 10.10. 05 |
| • |
19.12.2005 19:28:03
Ahoj,
hledáme maminky se stejně starými trpazlíčky k občasným srazům a pokecu v Praze 10 - Strašnicích. Těšíme se ! |
| manka | 12680 |
|
|
19.12.2005 18:12:40
Holky omlouvám se, je mi to líto, ale bohužel nedorazím... :-( Rumcajs volal, že něco mám a tudíž nemám hlídání pro Cipíska. Takže se dobře bavte, dejte si za mě "dvoječku" a příště v novým roce se uvidíme. Manka
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.