| Jitulka | 18006 |
|
|
16.12.2005 20:27:21
Olí,díky za organizaci...ještě se hlásila Alča,budu jí ještě psát,kdy sraz přesně je,tak pak dám vědět její verdikt.A na pondělí už se moc těšim!
|
| manka | 12680 |
|
|
16.12.2005 13:50:29
Oliii jsi úžasná organizátorka ;-), těším se v pondělí.
Rendo tak to cvíčo začíná hned po novým roce, tuším že to je 2.1. My se budeme vracet z hor ze Silvestra tak nevím jestli to zvládnu, spíš ne, takže se potkáme ve čtvrtek ;-). |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
16.12.2005 8:05:29
Tak jsem napocitala 8 nahlasenych ucastniku (vcetne me) - Jitulka, Manka, Dada, Vera, Zuza, Veronika, Radule. Pak tu mam jeste 3 lidi, o kterych si myslim, ze se mozna pridaji, ale zatim se presne nevyjadrili - Renda, Marketa77, Jana (psalas, ze nemuzes ve ct, ale co to pondelko?). Takze drahousove, rychle si to rozmyslete, pondeli je za dvermi.
Pokud nekdo neznate Verandu, tak je to tram zastavka Radosovicka (linky 22 a 26), adresa Průběžná 57. Preji vsem hezky vikend a v pondeli pacek shledacek zdravi Olacek. |
| manka | 12680 |
|
|
14.12.2005 21:38:58
Rendo, kdy se začíná v lednu netuším, několikrát jsme nebyli... Zítra snad půjdem, tak vyzjistím a dám vědět.
Olii prima, jsem ráda, že ses toho tak ochotně ujala ;-). |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
14.12.2005 21:20:09
Jitule, tak to v pondělí během dne doladíme, pozdější termín je pro mě také lepší.
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
14.12.2005 19:20:23
Věrko,bazén je přesně v ulici Za Kovárnou,ze Zahraďáku to bude nejlepší asi na Skalku a odtud busíkem(např.111,ale vím,že tam jedou i jiné)do Dolních Měcholup,zastávka je Na Návsi(i když v podstatě i jiná,je to tam všechno kousek).Jestli chceš,můžeme se domluvit na srazíku,jsem tam každou středu dopoledne u mimin.
Ke srazu:přijedu asi taky později,Terka má odpolední.A hlavně vůbec nevím,kde to je,tak budu někoho asi otravovat o cestu.Pokud,Dádo,pojedeš taky později,tak bych se snadmohla srotit někde s tebou,abysme vyrazily společně,co ty na to? Lucce taky přeju dodatečně všechno nejlepší! Rendo,ty nepůjdeš na srazík?!Tak to mi ale moc mrzí,protože nám to minule nevyšlo....zkus to ještě nějak zařídit. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
14.12.2005 18:14:29
Ahoj, mela jsem par dnu acko:-))) a vidim, ze se tu mezitim prijemne nadhodil definitivni termin PONDELI 19.12. od 20 hod v PIZZERII VERANDA. Stul objednam klido ja. Zitra, az budu mit trochu klidek, tak scotnu, kdo se vse nahlasil a prosim vsechny, ktere zminim, aby svou ucast potvrdily, ne jako prvne, kdy prisla polovina (a my se ztracely u obriho stolu)! Zaroven bych rada, aby se vsechny duse, ktere nejak omylem vynecham, jeste ozvaly.
Jdu vybalovat, byli jsme par dni u nasich, tak mame zas miliion tasek (mam pokazde strach, aby mi na tom druhem konci Prahy nahodou neco nechybelo, tak radsi beru vsechno) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
14.12.2005 16:38:31
ahoj holky, chtela sem vas jen pozdravit :o)
Manko, kdy zacina v lednu prvni cviceni?? prosim, diky Mejte se hezky papapa |
| manka | 12680 |
|
|
14.12.2005 10:51:02
Srazik by mně osobně vyhovoval od 20, klidně později, ale dřív to nestíhám. A místo, líbila se mi ta pizerka Veranda jak jsme byly prvně, máte někdo nějaké jiné tipy? V zásadě je mi to fuk, jen abych tam trefila MHD :-)))))...
Radule půjdete s Verčou taky?? Jo a opožděně přeju Lucce všechno nejlepší k svátku a Cipísek posílá pusu ;-). |
| vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 | 23852 |
|
|
14.12.2005 9:41:16
Jitulko prosimte kde je presne ten bazen?A eventuelne jak se tam dostanu ze Zahradnaku,ty mice zni taky dobre. Vzhledem k me postave je mi prijemnejsi kdyz tam bude co nejmene lidi...
Jo a ten srazik planujete na kolikatou a kde presne? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.