| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 2670  [Dalších 2420 >>]
Zuzka,kluci 2 a 8
  • 
6.9.2008 13:34:07
Ahoj Holky.Hledám tu kamárádku na společné návštěvy hřišt nebo popovídání i kafíčka nebo nějaký společný výlet s dětmy.Přestěhovala jsem se s klukama před 3 měsíci do Prahy a nějak nás už nebaví chodit sami na hřiště.Budu ráda,když se někdo ozvete.Dík.
Lůca+Aduš 68558
3.9.2008 20:54:12
Daruji do dobrých rukou. Nalezena byla kočička a dva kocourci. S největší pravděpodobností je tam někdo vyhodil. Jsou krásná, zdravá, odčervená a čistotná. Kočičku jsme již darovali sousedům, ale ještě máme dva kocourky. Jsou ještě bojácná, ale každým dnem je to lepší. Nemám srdce je dát do útulku. Nemůžeme si je oba nechat. Máme dva pejsky, jeden také nalezenec. Pokud by se našel alespoň jeden hodný človíček, který by poskytl kocourkovi domov, byla bych mooc ráda. Poslední kocourek by asi u nás zůstal :o))
salinam+Dáda04/05+Luky12/06 51854
28.8.2008 8:12:46
ahojky holky,
jak se máte? My už jsme od neděle doma z chaloupky.
Daneček jde od září do školky, bude chodit do Benešovský. Byla to jediná školky kde my řekli že máme šanci i když jsem doma s Lukáškem, a nakonec to vyšlo.
Nechodíte tam taky někdo?
Hanka A kluk 02+dvoj.holky 04 8624
18.8.2008 13:54:14
Ahojky mamči,
začínám podnikat pomůžete mě.Je to velmi jednoduché prohlídnout stránečky a něco co z nich objednat.Jako tip bezešvé prádélko....Stránečky jsou www.absi.cz
Valleria 82981
7.7.2008 20:03:08
ahoj maminky,omlouvám se,že se vám mísím do diskuze. Jenom mám tip na focení našich dětičekFotografka začíná fotit od srpna v Praze www.netradicni-fotografie.cz jinak přeji příjemný zbytek dne:-)
Petra, Karolína 11/07
  • 
3.7.2008 11:54:31
Ahoj teri,
bydlím na Skalce, mám prcka Karolínku (8 měsíců) do Strašnic chodíme na procházky, moc ráda se k vám připojím, samotnou mě to taky neba a hlavně si moc ráda s někým pokecám. Jestli budeš mít chuť, tak napiš na novotna.pet@email.cz
Jitulka 18006
26.6.2008 23:27:28
Ahoj,zdravím po dlouhé pauzičce,prázdniny máme na krku,tak se chci zeptat,jestli sem ještě nakukuje někdo ze staré partičky (Manka,Dáda,Olli,Alča...),pokud ano a budete v Praze v červenci,dejte vědět,třeba bychom se mohli sejít.V červenci ještě hrajeme,tak se tu budu vyskytovat...
Jinak všem přeji hezké prázdniny.
Debbie 42968
19.6.2008 3:19:40
Ahoj Maminky z Prahy 10,

Od pristiho tydne budu travit 6 tydnu ve Vrsovicich. Mame 6 letou dceru a 4 leteho syna. Doporucite nejake aktivity, mista v nejblizsim okoli? Znam nekolik parku. Ani nevim, zda stale funguje Clovickov v Edenu. Pak take vim, ze detskem koutku na Flore. Nejake jine typy? Deti by hrozne bavil nejaky krouzek typu malovani, tancovani atd. Ale to uz zrejme vsude konci... kdyz zacinaji prazdniny. Nevite zda funguje neco i v cervenci?

Zdravi vas z ciziny Debbie!:-D
teri2+Sebík 72441
18.6.2008 10:32:50
Ahojky všichni,jsem mamka ročního rošťáka,bydlíme ve Vršovicích,ale často býváme i ve Strašnicích-našla by se nějaká mamka s podobně starým mimčem(není podmínkou) do pohody i nepohody?Náš taťka je pořád v práci,vše už máme v okolí prochozené a samotným je Nám smutno.Budu se těšit.
Valleria 82981
12.6.2008 9:43:01
Zdravím všechny maminky,já sama jsem maminou 3-měs.synka Kristiána a s ostatníma maminama jsme se domluvili na focení našich sluníček.Jestli se k nám chcete přidat stačí když napíšete na valerie.tomaskova@seznam.cz jedná se o takové starodávné fotky,koukněte se na
www.netradicni-fotografie.cz jsem s tou paní fotografkou domluvená,že by přijela třeba i do našeho města, zvažte a kdyžtak napiště,jinak přeji krásný den:-)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 2670  [Dalších 2420 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.