| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 2670  [Dalších 2350 >>]
Marouska, syn 12/06
  • 
24.3.2008 20:30:01
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli některá nemáte zkušenost s pediatričkou MUDr. Herynkovou, která ordinuje v Dolních Měcholupech.
Předem moc díky,
Marouska
Jackie1 18953
22.3.2008 20:30:11
Dando, jestli jste tam ještě nebyly, tak tady je do školky tel.271720261 a mail mskodanska@volny.cz.
Veronika + 2kousky 77939
20.3.2008 23:02:34
My chodíme k paní doktorce Chládkové na Zahr. městě. Jsme moc spokojení. S paní doktorkou i sestřičkou je normální domluva, vždycky jsou v klidu, všechno vysvětlí, nedurdí se. Neslintají ťuťuťu (no, trošku někdy jo), o to víc si cením toho, že se s nimi dá mluvit normálně. Znáte to, někdy potkáváme někoho ohromně miloučkého,kdo nám ale neodpoví na otáku. Tak u paní doktorky Chládkové se toho nemusíte bát.
Djanka 7677
19.3.2008 21:34:28
Ahoj, může mi někdo poradit dobrou doktorku kolem Košíku a Hostivaře vůbec? Díky:-)
Danda*Angelička(01/06) 38176
6.3.2008 8:26:28
Zdravím...

Chci se zeptat, někdo víte kdy je den otevřených dveřích v MŠ v Kodanské ulici a kdy je přihláška k zápisu do školky? Děkuju za odpověd.
Helena
  • 
3.3.2008 9:47:57
Ahoj,

pejsek určitě nevadí. Taky jsem si pořídila štěně, když jsem byla těhotná. Nějak jsem asi potřebovala už mít miminko nebo co. :) Je to fenka - kříženec Jacka Russela a kdo ví čeho. Bylo jí ani ne půl roku, když se malá narodila. Teď už jí jsou tři, ale inteligenci má pořád štěněcí. Navíc z toho krásnýho štěnátka vyrosl strašlivě škaredej hyperaktivní pes.:D Ale zato je hrozně hodná na děti a je s ní docela legrace.

Kdyžtak bysme někdy mohly s pejskama na procházku, co ty na to? Anebo můžeme podniknout cokoliv dalšího. Dej vědět, kdy by se ti to hodilo. Já jsem pořád ještě na mateřské, nechodím zatím do práce, a tak mám nejspíš daleko víc času než ty. Takže se ti časově přizpůsobím.

Jinak promiň, že vždycky reaguju se zpožděním. Předtím jsem byla na týden mimo Prahu a teď celý víkend taky. No teď už budu vysedávat zase u počítače, takže budu odpovídat normálně. Můj email je helenaaa@email.cz. Píš, prosím, spíš na mail než na sem na diskuzi.

Mej se zatím moc krásně, Helena
nany+2 75253
28.2.2008 8:51:51
Ahooj Hell, jsem si už myslela, že se sem nepodíváš :-)
Joo, strašnická je blízko, zrovna včera jsem to brala pěšky domů, abych měla trošku pohybu :-)
Termínek máme 9.7. už se strááášně těšim ... Jo a máme pejsana - Jacka Russella, tak snad neva :-) je mu půl roku,t akže taky mimi - ale teda v pubertě :-)
Půlka psa 24064
27.2.2008 20:24:52
Ahoj, jsem ráda, že ses ozvala. My bydlíme u metra Strašnická, takže kousek od vás. Miminko v bříšku určitě nevadí. A kdypak bude miminko venku? :) Určitě se s tebou ráda uvidím. Měj se zatím krásně, Helena
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451
27.2.2008 14:40:18
Ahoj holčiny, jdu zas po delší době pozdravit, tady se mi líbí, že zvládám dočítat:):):)

Zdravím Dášu, už jsem tě tu dlooouho nepotkala a hory závidím, my byli jen teď na týden, jinak hnijeme v Praze. A chudák Domč,a koleno je prevít, tak ať jí ta operace dobře dopadne.

Jinak jsem chtěla také poradit, ne pro sebe, ale pro kámošku, nějaku dětskou dr na Zahráďáku na poliklinice a vidím samé chváli na Dr. Spurnou, takže to jí napíšu:) Jste mi ušetřily práci, dík:)

My jsme se teď vrátili z dovči na Šumavě, info hlavně pro Manku, byli jsme opět v našem oblíbeném Aparthotelu a opět velká spokojenost a kdybys měla zájem, tak už jeou vypsané termíny na jaro na dětské pobyty, my jsme si už rezervovali poslední týden v dubnu:) Anetce se tam opět strašně líbilo, nejvíc teda opět trampolína:):):) A divila se, jak to, že tam nejsou ti kluci, co tam byli s ní v dubnu:):):) Teď jsem to měli jako normální dovču, ne jako ten dětský pobyt, nicméně ta herna i to hlídání tam fungují i tak, takže super. Anetka s eučila lyžovat, no na to, že na tom stála prvně jí to šlo moc pěkně, akorát škoda, že ke konci týdne už se lyžovat nedalo ani na tom technickým sněhu, byla z toho břečka. Ale zase bylo nádherný počasí, tak to nevadilo.

No a holky se tam krásně zbavily rýmy a kašle a jen jsme se vrátili, tak holky už obě soplej a NIky i obstojně kašle:( Že by alergie na Prahu?:):):)

Jinak pokud by byl nějaký srazík, tak doufám, že by mi to už taky konečně vyšlo, ráda bych vás poznala i osobně, krom Manky a Dády nikoho neznám.
salinam+Dáda04/05+Luky12/06 51854
26.2.2008 11:03:05
Ahoj holky, jak se máte?
My nic moc jsme nachcípaný,kluci maj rýmu a pěknej kašel a k tomu se přidala zvíšená teplota ;((
Mě taky neni zrovna nejlíp :(

Doufám že až se uzdravíme,že konečně uskutečníme ten srazík :-)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 2670  [Dalších 2350 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.