Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
27.11.2007 6:32:05
Manko, musíš být vycuclá jak houba už...
Ucho je náš "favorit", Jožule už má 3x pícháno, tak přesně vím, o co jde. Ale jak se to píchne, je už fakt klid, neboj. Přeju hodně sil a světlé zítřky! Holky, nebudete tomu věřit, ale mně se dneska, při pohledu ven, nechce nějak do práce:-))) |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
26.11.2007 22:08:52
Manko, pevné nervy. Když se to s..., tak se to s...
Ale zas bude líp a na příští srazík (za rok)věřím, že už dorazíš:)) |
| manka | 12680 |
|
|
26.11.2007 15:45:24
Ahoj,
Rendo tak bohužel sraz musíme odložit ještě o týden..... je to děs, ale Cipískovi dneska píchali ouško....... na kontrolu jdeme ve čtvrtek tak to radši nebudu pokoušet, aby někde lítal. Holky je super, že se minisraz vydařil, já jsem ale tak hotová, že ani nemám sílu závidět :-). Cipulda po nocích hrozně kašle a do toho dneska od 5ti Cipís to ucho... fakt si to užívám. Tak všem přeju hlavně zdraví a pište něco ať je co číst ;-)! |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
25.11.2007 8:14:38
Ahojda, jo sraz byl fajn, videt zas po letech (téměř) pár (doslova) známých tváří.
Jitulko, más fakt krásnou barvu hlasu, seděla jsem tam v koutku zelená závistí:-))) A taky doufám, že se příště někdo další přidá. Nejsme žádná uzavřená parta a pokaždé doufáme, že příště už snad nebudeme na srazu v oběhané sestavě... |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
24.11.2007 23:58:23
Olii a Jitulko, byl to super večer a škoda že se nepřidal nikdo další:))
Jinak musím nabonzovat,že Vera opravdu existuje. Dnes jsme se potkaly na srazu breznatek i s jejima uzasnyma detickama, tak doufam, ze se nekdy prida i na nas "lambruskovy" srazik |
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
22.11.2007 22:01:48
Terko, tak to jsem na tom podobně, naše malá se měla narodit 26.6. a je 6.7.:):):) Taky se jí opici nechtělo ven. Ale zato teď mi to vynahrazuje, až na malé výkyvy je to strašně hodný miminko:) Ne že by Anetka byla zlobivá jako mimčo, ale Nikolka je ještě mnohem hodnější. zato s Anetkou už fláká ta první puberta, odmlouvá, vzteká se, no fakt votřes. Jsou teda i dny, kdy je to lepší, ale těch je teda méně:) No ale to asi znáte všechny, Terko, tebe to taky čeká:):):) Ale jsou to naše prďolky a nevyměnila bych je za nic na světě:)
|
| Terka28 | 54454 |
|
|
22.11.2007 18:11:47
sem to ale zmotala. Samo, že chodím na květnovky :DDD
|
| Terka28 | 54454 |
|
|
22.11.2007 18:07:35
ahoj holky, tak já se někdy připojím (na srazíček). To že máte písku plný zuby celkem chápu. Asi mě to taky čeká :)
doufám, že si dnešní sraz užijete. Rendo - máš pravdu chodím n červnovky. Malá se měl narodit 25.5., ale nějk se jí u mě zlíbilo :)) |
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
22.11.2007 18:03:14
Manko, já doufám, že my budeme taky příští týden OK, Any jde v úterý na kontrolu, tak se uvidí, ale v rámci zachování mého zdravého rozumu pevně věřím, že ve středu už bude moc jít do školky nebo zkončím v Bohnicích:):):)Takže bych se pak ves tředu nějak ozvala, jestli by třeba vyšel tem konec týdne. A nebo pak ten další, o příštím víkendu jedeme na hory, tak snad zase něco nechytneme:)
Ad dnešní srazík, škoda, ráda bych šla, ale jsem na tom podobně jako Manka, večer už nemám sílu na nic, maximálně se plácnout k TV nebo k netu. Ale až přestanu kojit nebo respektive až začneme s příkrmama, což bude kolem vánoc, tak pak už se budu moc urvat i na děle než 2-3 hodiny a určo na nějaký sraz dorazím. |
| manka | 12680 |
|
|
22.11.2007 14:04:49
Rendo jj, maroděj mi taky oba, tak uvidíš kdy se dáte do kupy, my podle mě příští týden budeme OK, tak se ozvi. Jo tak vaření v nové kuchyni závidím, já se těším na tu svoji novou, ale to si musím ještě pěkně počkat....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.