Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
10.11.2007 19:45:05
Hm,Rendo,tak nevím,jsem totiž jako vaše babička...já a koncentráty,to je katastrofa,jsem nemožná.
Od Amway kupuji sprej na límečky,ale hlavně s tím stříkám bílé fusky naší Tery a rukávy na bundách,to podle mně funguje,jinak jsou pro mně ceny vůči efektu nepřijatelné.Tak se kouknu na tu Euronu...nejlepší by bylo,kdyby to prostě za mně chtělo uklízet a žehlit :o))),ale to asi nedělá,co? Dádo,nevím kolik míst,ale stoleček zajistím. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
9.11.2007 23:26:54
jsem s klukama v Holandsku, vracím se 18.11. a nakukuji co nového se srazíkem, manža mi sice oznámil, že bude celý týden na Kypru, ale pověřím starší děti s hlídáním a určitě se hlásím, ráda si vyrazím /když tam bude to Lambrusko a muzika:)) Jitulko, můžeme tě poprosit o rezervačku? Doufám, že mě v tom Oliii nenechá!!!
Rendo, gratulace, ty tajnůstkářko, 4 měsíce nám zatloukat takovou princeznu. Euronu znám, objednala jsem si nějaké výrobky loni na MMB na zkoušku, Amway znám taky a přijde mi to obojí stejné, žádný zázrak, jen dost peněz. To je jen můj názor. Jediný výrobek se kterým jsem spokojená je od Amway čistič na odstranění mastnoty, na ten nedám dopustit a používá ho v mém okolí hodně lidí. Ostatní výrobky mě nenadchly. |
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
9.11.2007 21:45:27
Jitulko zdravím, určo se na to koukni, drahé to není vůbec, pokud používáš to dávkování, co je předepsané, tak to fakt vychází dobře. Všeho se totiž dává maličko a funguje to bezvadně. Akorát teda třeba naši babičku naučit, aby toho dávala málo, to je umění:):):)
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
9.11.2007 18:28:50
Ahoj.Rendo,u nás na bazénu teď někdo nechal katalog té Eurony,kdybys o tom tady nemluvila,tak se přiznám,že bych si asi nevšimla...tento týden nebylo kdy,ale příští se na to kouknu,abych byla taky v obraze ...a navíc já a úklid se tedy taky nemáme moc rádi,ale nikdo se mně na to neptá :o)Doufám,že to není cenově taky tak náročné jako Amway.
|
|
|
8.11.2007 23:10:34
Nazdárek, jen v letu zrdavím, právě s emi vzbudila malá, tak zas emizím. Ta má teda dneska den:(
Manko, Piaf, poslala jsem vám ty info o Euroně. Manko, tobě ještě navíc nějaký termíny toho našeho srazíku, tak na to mrni, jeslti by s eti něco ten příští týden hodilo, kdyžtak to klidně pak necháme na ten přespříští. Musím letět, dobrou všem. |
| Piaf | 35475 |
|
|
8.11.2007 21:48:58
krucinal, me to zase blbne..
|
| Piaf | 35475 |
|
|
8.11.2007 21:48:30
Ahojky, Rendisku, taky bych mela zajem o nejake to info. Amway jsem nejaky cas pouzivala a musim rici, tak nic moc. Takze jsem milou distributorku, ci kdo to byl poslala do haje.. A presne jak rikas, proc si to vecne uklizeni neusnadnit..
|
| Piaf | 35475 |
|
|
8.11.2007 21:47:12
Ahojky, Rendisku, taky bych mela zajem o nejake to info. Amway jsem nejaky cas pouzivala a musim rici, tak nic moc. Takze jsem milou distributorku, ci kdo to byl poslala do haje.. A presne jak rikas, proc si to vecne uklizeni neusnadnit..
|
| manka | 12680 |
|
|
8.11.2007 16:29:43
Rendo pokud to nemá víc jak jeden odstavec tak pošli ;-)
|
|
|
7.11.2007 22:39:46
Jestli tě to zajímá, můžu ti poslat nějaký informace mailem, ať tu s tím nezahlcuju diskusi, nemusí to zajímat každého. A samo, že tě to k ničemu nezavazuje, třeba tě to vůbec neosloví, ale proč si to nepřečíst, že:)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.