Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
7.11.2007 22:38:00
Manko, já teda zase neznám Amway, ale co jsem četla ty diskuse, tak to bude něco podobného, jen holky, co vyzkoušely oboje psaly, že ta Amway vůbec nefungovala. Nevím, nemohu posoudit, protože to fakt neznám, ale tu Euronu mám vlastnoručně vyzkoušenou a je fakt dost dobrá. A že já jsem zapřísáhlý odpůrce úklidu, ale jak si můžu něco usnadnit, tak si to usnadním:):):)
|
| manka | 12680 |
|
|
7.11.2007 21:01:49
Rendo a co to je? jsem to nikdy neslyšela.. asi jsem reklamou nedotčená :-). Něco jako amway?
|
|
|
7.11.2007 10:53:16
A ještě mi to nedá a trochu si přihřeju polívčičku, pokud to někoho otravuje, tak se předem omlouvám.
Dala jsem se na Euronu, to je ekologická bytová kosmetika, nejdřív jsme to vyzkoušela, protože já se na něco jen tak nechytnu, a fakt jsem byla velmi mile překvapená. Zatím jsem teda zkoušela prášky na praní a prostředky na úklid a zatím vše fungovalo tak, jak skutečně píšou, takže jsem se i zaregistrovala. Tak kdybyste měly některá zájem o více informací, mohu vám poslat mailíka případně i vzorečky, za vyzkoušení nic nedáte a myslím, že budete spokojené. Teˇd je to zvlášť aktuální, vánoční úklid se blíží:):):) Konec reklamy:):):) |
|
|
7.11.2007 10:24:12
Ahojky a pěkné ráno, i když teda venku je hnus:(
Nám dneska montují vestavnou skříň, takže musím trčet doma a nemžu nic moc dělat, abych se tam nemotala, tak sedím na netu, tak mám kooonečně po dlouhé době čas na všechny diskuse:) A taky bohužel na nakupování po internetu, už jsme si objednala spoustu věcí a jsem zvědavá, komu to dám k úhradě:):):) Jitulko, jojo, já si pamatuju, že sem ještě nějaká Renda chodila, takže se vůbec neomlouvej, že sis mě spletla, kdo si to má taky všechno pamatovat, že? Včera jsme byli na vítání občánků, tzak vám sem hodím fotečku Nikolky ve slavnostní kolébce:) Teda já dlouho nic a teď vás tu zahltím fotkama:):):) ![]() Grrr, už mi to zase stávkuje a nechce se to vložit:( |
| manka | 12680 |
|
|
6.11.2007 18:53:00
Jitulko to je Renda s Kačkou ;-) a pravda, dlooooooouho se tu neukázala.
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
6.11.2007 0:46:14
No,Rendo,na bazénu dělám a taky se omlouvám,já si tě totiž spletla s jinou Rendou,děvčata vědí s kým,že...ta se tu taky pěkně dlouho neukázala.Tak se na tebe ale taky těším :o)
|
|
|
6.11.2007 0:15:03
Manko fajn, tak já se určitě ozvu a pokud nebudeme marod (snad jsme si to zas na čas vybraly, Anetce píchali minulou neděli ucho), tak určo dorazíme.
Taky mi ta Rodina pěkně kraví. |
|
|
6.11.2007 0:11:24
Jitulko, ale já tě fakt neznám:) Na žádném srazíku jsme zatím nebyla, Manku znám náhodou z dovči a Dáda si u mě kdysi kupovala něco na malého, tak proto je znám:) Ale možná máme společnou kamarádku Hanku, je také z Měcholup a jestli si tě nepletu s někým jiným a jsi to ty, co pracuješ v tom bazénu, tak k vám chodí s malým plavat:)
|
| manka | 12680 |
|
|
6.11.2007 0:10:59
Jo a Rendo rozhodně choď sem! :-)
|
| manka | 12680 |
|
|
6.11.2007 0:10:25
Rendo super, mě ta Rodina nějak zlobí tak už jsem tě na tom červnu nechytla, každopádně mi určitě napiš na mail a ten příští týden domluvíme.
Jinak Jitul, Oliii a další srazíkářky, uvidíme, sice teda kojím furt, ale nějak to zvládnem aspoň na chvíli, anebo ho už konečně odstavím? No já bych hned, ale Cipulda se jaksi nechce vzdát a nic jiného (opravdu prakticky nic) nepije. taky přidám fotečku ;-) ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.