| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 2670  [Dalších 2180 >>]
Jitulka 18006
5.11.2007 23:57:37
Nazdar Rendo,gratulujeme k Nikolce a určo tě nevyhodíme...jen tedy nevím,jestli ti prominu,že si na mně nepamatuješ ....:o)Takže se těším i na tebe.
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451
5.11.2007 23:55:56
Fuuuj, to je hrubice, samozřejmě jsem myslela diskusi, no je vidět, že už je pozdě, mozek usíná:):):)
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451
5.11.2007 23:50:13
Ahojda holčiny, tak se po děěěsně dlouhé době ukazuji a rovnou s epřiznávám, nakopla mě Manka, lapila mě na červnové diskusi, tak jsme se zastyděla, že na vás takhle kašlu a hned jdu písnout:) A koukám, že právě včas na srazík, já vás vlastně krom Dády a Manky osobně neznám, a ráda bych poznala, i když oficiálně už patřím na Prahu 9, v říjnu jsme se přestěhovaly. Nicméně pokud mě nevyhodíte, tak ráději budu chodit sem k vám, na diskusy Prahy 9 jsem ještě ani nekoukala.

Ještě k tomu srazíku, do Horních Měcholup to mám kousíček, ale ještě také kojím, tak uvidím, jestli by se to dalo nějak skoubit, že bych přijela alespoň na hoďku, dvě:)

No a na závěr ještě fotečka naší malé rampepurdy, Manka mě sprdla, že jsem ji ještě neukázala, takže tady je naše Nikolka, zítra ji budou 4 měsíce:)
Jitulka 18006
5.11.2007 23:44:46
Manko,ale no tak...vidíš,jak jsou děvčata ochotná...vezmou to za tebe :o))).tak koukej taky dorazit.

Piaf,času máš dost,tak třeba muže přesvědčíš.

No,Olli,trochu mne mrzí,že si mou osobu neukecávala,ale budiž,já tam tedy budu,no...ať chceš nebo ne :o)))

A jinak má Olli pravdu,mohl by se přidat i někdo další...
jen se,Olčo,trochu bojím,že jsou tu spíš mladší mamči- (to jsme sice všechny,já vím,jen některé tu muziku skousnou,když tam budu já a hlavně to Lambrusco :o))- a pro ty country nebývá vždy stravitelné.
Piaf 35475
5.11.2007 15:49:26
Ahojky holky, hlasim se v rychlosti, prilitla jsem z prace a za 15 minut razim pro decka a pak do sokola. Minuly tyden jsem byly nemocni, horecky jako blazen. Dle doktorky neco viroveho. Ale ted jsme zdravy. Uz jsem si myslela, ze budu hned doma.
Dekuju za gratulace k praci.. jsem tam celkem spokojena.. Jen me ceka na prostudovani nejakych 5 knih, aby byla uplne v obraze. Co se tyce sraziku, moc rada bych se k vam pridala, ale vubec nevim, jak s holkama.. manza je neustale v tahu.. a ja tu neznam zivou dusi. Ale zkusim ho nejak premluvit.
Tak zatim packo, ukazu se vecer.
Oliii a spol 19503
5.11.2007 13:32:04
Ahooooooj! No jasne, ze jsem pro!!! Ja porad vsechno hrozne odkladam, asi naivne cekam, ze se veci nejak zklidni nebo co a ono prd. Takze timhle by to pro me bylo aspon zavazne. Manko, pojd taky, holt budes abstinovat, my to s Dadou vezmeme za tebe (tedy to lambrusko myslim), Jitulku ani nenabadam, aby prisla:-)))))
A co ostatni, zatim nezname tvare? Piaf (gratuluju k praci)? Ivaxx? A dalsi?
Petra,Madlenka05 a Michálek06 6656
2.11.2007 19:05:55
Ahoj, nemáte některá info o burze ve školce v Omské? Viděla jsem plakát ale byl už téměř nečitelný.
Jitulka 18006
1.11.2007 17:20:23
Dádo,to by bylo fajn,já tam budu stopro,takže dejte vědět,kdyžtak tam stolek zarezervuji a potvrzuju,že Lamb. mají a dooost dobrý! :o)A nebojte,zahalekám vám (když to budu znát) i na přání.
manka 12680
30.10.2007 23:53:12
Ahoj všici,
Dando ve Vršovicích mi chodil vloni Cipísek do Magnitogorské, není to tam špatný, ale taky žádný zázrak, záleží co od té školky čekáš. Protože se budeme na jaře stěhovat tak chodí letos už do nové školky a když ty dvě srovnám tak každá má něco. Pokud bys chtěla nějaké podrobné info tak se ozvi.

Se srazem nevím, zatím stále kojím a Cipulda rozhodně nevypadá, že by se chtěl vzdát.... a to mu v sobotu bylo 14 měsíců! Tak uvidíme, je to dost dopředu tak se pak kdyžtak přidám.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
30.10.2007 21:48:25
dovoluji si navrhnout srazík 22.11. v pizzerii Milano v H. Měcholupech. Jitulka by nám určitě nějaký super stolek zarezervovala. K tomu zazpívala:))
Olii Lambrusko tam mají určitě také, tak co vy na to????
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 2670  [Dalších 2180 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.