| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 2670  [Dalších 2170 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
30.10.2007 21:45:30
po delší době nakukuju. Nějak jsem pořád v jednom kole. Až teď kdy Vojta marodí, jsme zavření doma. Měl vysoké horečky a zjistili mu z krve bakteriální infekci, tak bojujeme s ATB.

Příští týden máme odjet na pár dní do Holandska, tak nevím, jak to dopadne.
Ve čtvrtek jdeme na kontrolu, no necháme se překvapit.

Jitulka 18006
30.10.2007 18:20:27
Ivaxx,jsem teď Nad Přehradou zpět,takže bych se do této debaty nechtěla pouštět,aby to nebylo ovlivněno,ale pokud mohu doporučit,obejdi si školy a prohlédni místo,kde to bude milé tobě,bude se snad dobře cítit i Hynek.Stejně nic není o škole,ale o tom konkrétním člověku....Jinak samo,doporučuji naší školu,to by přeci jinak nešlo :o).

Holky,chtěla jsem vám sem dát nabídku na cvičení ve vodě,ale jsem trubka sklerotická a fakt už si nepamatuju,jak se sem vkládá obrázek do diskuse,tak je to v našem deníčku a prosím,pokud si to někdo pamatujete,tak to sem vložte nebo mi napište jak,ať to udělám.Dík.

Se školkou Kodaňská nepomůžu,to neznám,ale snad se ozve Manka...
Danda*Angelička(01/06) 38176
30.10.2007 9:53:25
Mám prosbu, týká se o školce v Kodanské ulici, chodí vaše dítě do té školky a jste spokojená s podmínkou ve školce? Nebo kam chodí vaše dítě na Praze 10 Vršovice. My bydlíme ve Vršovicich a sháním nějakou školku pro mou dceru. Může jít na Prahu 2. Děkuji za odpověd.
ivaxx 44192
29.10.2007 22:13:39
Holky, mám prosbu - blíží se doba zápisu a vybíráme základní školu pro syna. Krom toho, že je tak "vhodně" narozený - 30.8., tak, ač velmi inteligentní, je dost sociálně pozadu. Proto sháníme všemožné reference týkající se škol v okolí - Dubeč, Dolní a Horní Měcholupy, Uhříněves, Hostivař, okolí Skalky. Prosím, máte-li nějaké zkušenosti se školami v tomto rádiu, napište mi je do e-mailu.
Díky.
Jitulka 18006
26.10.2007 17:32:45
Gratuluji k práci,Piaf!
Piaf 35475
25.10.2007 20:11:57
Tak po dlouhe dobe se zase hlasim mezi vas.Zcela necekane se mi naskytla nabidka prace a to v zubni ordinaci, jsem spokojena, deti to taky zvladaji v pohode a ve skolce jsi nestezuji. Tak to jsem moc rada, nedelam na cely uvazek, i kdyz papirove to mam psane. No neni to parada?
Jinak zatim jsme zdrave.. hned klepam, abych to nezakrikla. JInak dneska jsem sice mela volny den, ale litala jsem po meste jako blesk.. zjitovala jsem ceny vymeny zipu u zimni bundy.. no nema to vubec cenu, chteji bez zipu nejakych 260 korun. To je takova skoda, ze jeste nemam sici stroj. No a uz jsem sem tam pokukovala, co k Vanocum, nejak nemam predstavu.
Tak tolik ve zkratce.. zase mizim.. mejte se
Jitulka 18006
22.10.2007 23:53:18
No,Ivko,já jsem na tom přece stejně,obě jsme začali loni,takže jsem teď ve druhém ročníku (nebo chceš-li ve třetím semestru):o)Jinak je zatím klid,koukala jsem,že máme všechno nabouchané až od půlky listopadu,zatím máme tedy klid před bouří.Já jsem docela ráda,protože se trochu spoléhám se seminárkama na vánoční prázdniny,protože do dvacátého prosince máme i sezonu s kapelou.
Jsem ráda,že mi zatím vychází čas i na relax na aquafitku v pondělí večer u nás na bazénu,vřele doporučuju,odcházím s pročištěnou hlavou a dokonce i rodinka zjistila,že je lepší dát mi prostor :o)

A kde máme zbytek bandy?Holky,posílala jsem vám nabídku na Vartu a pizzerii,kdybyste se za mnou chtěly stavit či si jít poslechnout,zatancovat,popít...samo,že zvu i ostatní,na které třebas (díky spadlému outlocku)nemám adresu.Termíny jsou na www.knokaut.er.cz
Ivka1 18501
14.10.2007 10:36:57
Jitulko díky, já věděla, že ty určitě budeš něco vědět :-)
A jak jde škola? V kolikátém jsi vůbec ročníku? Já teď začala 2. a pořád makám na nějakých zápočtech :-)))
Jitulka 18006
13.10.2007 23:04:01
Ahoj Ivko,no to bych taky chtěla někdy mít možnost o své personě vyslovit,že na mne vše visí :o))).Pokud vím,tak P-class se cvičí ve škole na Veronském, jinak najdeš hodně různých nabídek dole v Petrovicích v Sokolovně - od řízené posilovny přes taibo až až.Cvíčo máme i my na bazénu - aquafitness.
Ivka1 18501
13.10.2007 15:43:44
Ahojky, tak jak to jde?
Já mám te%d hroznou honičku a nic moc nestíhám, ale to je klasika, znáte to ne? :-)
Piaf, jak dopadlo hledání práce?

Chtěla jsem se vás zeptat, jestli byste nevěděli o nějakém cvičení tady v Petrovicích, na Hájích nebo v Hostivaři. Chtěla bych chodit na nějaký Body styling, nebo P-class :-)???
Zjistila jsem, že na mě všechno visí a asi s tím už musím fakt něco dělat a taky by to mohlo být dobré odreagování.

Zatím paaaaaaaa a mějte se mooooc hezky :-)
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 2670  [Dalších 2170 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.