Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Venda+Nikolka(18.04.06) | 49521 |
|
|
1.10.2007 12:14:38
Ahojte holky strasne rada bych Vam sem napsala adresu sekacku ale nejde to byla by to neplacena reklama staci kdyz mi napisete na meil :venduladolezelova@seznam.cz a ja Vam poslu odkaz na stranky Tak se budeme tesit ovsem neni nad to se prijit na vecicky juknou
|
|
|
1.10.2007 12:14:00
Ahojte holky strasne rada bych Vam sem napsala adresu sekacku ale nejde to byla by to neplacena reklama staci kdyz mi napisete na meil :venduladolezelova@seznam.cz a ja Vam poslu odkaz na stranky Tak se budeme tesit ovsem neni nad to se prijit na vecicky juknout
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
30.9.2007 21:40:39
Ahoj,no já ani nemluvím,dokud se nezajedem,což bude tak půlka listopadu,tak nic ani neslibuju..pokud padne nějaké datum,tak se zkusím přizpůsobit,ale to je z mé strany maximum.Přitom bych vás ráda viděla,ale vzhledem k tomu,že vím,jak mně točilo,že jsme se sešli většinou jen po dvou,tak raději uvádím stav reálný.
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
30.9.2007 17:20:14
Ahoj, ja mam jeste hrozny cvrkot, nahromadene resty za dovci atd (to je tak, kdyz ma nekdo dovcu az v zari), takze mi dejte, prosim, cas. Doufam ale, ze v rijnu se zadari. Ty jo, to bude skoro rok od posledniho sraziku... Kde bylo narvano, vid, Dado?:-)))
Zatim pacek |
| manka | 12680 |
|
|
25.9.2007 20:55:40
HOj holky, já zatím nepopiju, páč stále ještě kojím a nevypadá to, že by mladej chtěl odstavit..... ale třeba by mi to klaplo aspoň na chvilku tak kdyžtak dejte vědět jak se domluvíte.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
24.9.2007 14:49:03
zdravíme vás z chalupy, Vojta má opary a rýmu, tak válčíme spolu na zahradě a u babiček. Snad už se příští týden dostanu do Prahy. Co srazík? Oliii, Jitulko a další, kdy vyrazíme popít???
|
| Piaf | 35475 |
|
|
22.9.2007 21:53:24
Tak nějak nestíhám sem psát.. školka, kroužky, obíhání nabídek práce, rodinné problémy a nemoci.
No, tak co bych napsala.Ve školce si vedeme dobře, sokola zvládáme a ohledně angličtiny se musím rozhodnout, co a jak. Zda Kačka bude chodit ve školce nebo se jet podívat na ukázkovou hodinu od Helen Doren. Prorovnám co a jak, uvidíme, co mi na milé dítě řekne.. Co se týče práce.. tak mam ted aktualně tři nabídky.. dělat o obvodní doktorky na poliklinice na Zahradaku, nebo ve stomatologické ordinaci někde ve Vršovicich a nebo u praktika v domově duchodcu v Malesicich. Tož to obehnu a pozjistim co a jak. A co vy, jak valcite? Jinak se omlouvam,ale budu psat bez hacku a carek, to mi jde psani mnohem rychleji.. |
| Kateřina |
| • |
22.9.2007 17:05:21
I MAMINKY NA MD MŮŽOU MÍT KRÁSNÉ NEHTY! NEHTOVÁ MODELÁŽ! AKRYGEL - NOVINKA NA TRHU! Dělám akrygel i gelovky a permanentní francii. Modeláž provádím u sebe doma - Praha 10 Vršovice, (děti jsou samozřejmě vítány).
Cena za kompletní modeláž - 350,- za doplnění 250, . Při druhé návštěvě malý dárek. Více info - krasnenehty.webgarden.cz (níže uváděné stránky - katka-nehty.estranky.cz už ukončuji, děkuji za pochopení) |
| Šmatla | 37247 |
|
|
21.9.2007 10:40:03
Zdravím a omlouvám se, že vám sem lezu. Jen chci poprosit o radu - jsem sice z jiné části Prahy, ale na desítku to nemám daleko. Potřebuji změnit školku a u nás je to naprosto beznadějný. Nevíte některá o volném místečku -nejlépe v obecní školce - na desítce?
Díky moc všem, kdo se ozvou. |
|
|
18.9.2007 16:43:01
Jsme na netu nebo Bydlime v Sekaninove ulici ale presnou bych ti napsala az potom:-)))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.