| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 2670  [Dalších 2150 >>]
Oliii a spol 19503
18.9.2007 14:52:25
Holky, tak jsme zpet, ale je to teda hnusny sok, to pocasi, jeste ze ten vikendicek a vcerejsek to aspon trosku kompenzvali...
Jitulko, ty mas teda paradni zabavicku... My teda zadne fotky nemame, ale mam doma nejake starsi varici casopisy (tak 5 let stare) a tam meli vzdycky i prilohu pro deti, vcetne fotek. Klido dodam. Doufam, ze se mi kdyztak pocita aspon snaha:-)))
Piaf, tak co hledani prace, jak to vypada?
Jinak jsem teda odvazana, ze se nam tu zas stosujou reklamy misto prispevku!:-)
Franty 18003
17.9.2007 21:05:50
Vendo,
das nam adresu sekacku? Diky
Venda+Nikolka(18.04.06) 49521
17.9.2007 13:47:32
Mile maminky a nejen maminky nabizime kaficko a sekacek se znackovym oblecenim od velikosti 0 do 15 let,rady davame i slevy NEXT.MOTHERCARE,H@M A spoustu dalsich budeme se tesit piste na meil pro vice info mame i web stranky ale to neni ono vse vypada jinak
Kateřina + Alí 3 roky
  • 
12.9.2007 19:39:33
Nehtová modeláž - nehty gelové, akrygelové, permanentní francie!! Přijďte i s dítětem!!!!Modeláž provádím u sebe doma, na Kubánském náměstí,můžu dojet i k Vám, na čase se určitě domluvíme. Cena - komplet 350,- , doplňování 250,-. Více info + ukázky mých prací na www.katka-nehty.estranky.cz
Jitulka 18006
8.9.2007 22:25:41
Možná i pomohlo,mám už pár receptů hotových,okurka je tam samo taky...takže,neváhej a šup sem s fotkou...dík
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
7.9.2007 23:17:18
Jitulko, tak to ti fakt nezávidím. U nás se s ní denně kila syrové zeleniny (okurky, papriky, rajčat, mrkev, kedlubny) ale způsobem kdo přijde, vezme, oškrábe a sní. Jedinou fotku kterou máme je, jak Vojta škrábe okurky, jestli by ti to pomohlo.
Jitulka 18006
7.9.2007 22:55:50
HELP! HELP! HELP!!!
Obracím se na vás s velkou prosbou,potřebuju na seminární práci s tématem:"Zelenina zdravě,hravě s chutí a radostí" recepty vhodné nejen pro dětskou konzumaci,ale i pro přípravu s dětmi nebo dětmi.Potřebovala bych,abyste nejen napsali ingredience a pracovní postu,ale i vyfotili děti u práce a finálový výrobek.Původně jsem myslela,že něco stihnu s dětmi v ŠD ale tam je zatím zmatek a doma to vše nestihnu...potřebuji na každý týden jeden recept,takže jistě chápete zoufalou mou situaci.Budu vděčná za každý příspěvek,nejvíce bych však uvítala ty,kde je čerstvá zelenina (je to o tom,že děti jsou ochotné konzumovat většinou max.ovoce,ale ne zeleninu).

A jestli můžu,pokud se některá uvolíte a obětujete,pošlete mi to,prosím,mejlem.Ještě jednou předem děkuju.
Piaf 35475
7.9.2007 17:31:47
ahoj holky,
tak na vikend budu s detma v praglu a manzel jede na CIAF do Brna.. to jsem zvedava. JIank poradte, kam prihlasit skoro 6 lete ditko na nejake cvicenicko?
Nemam zadne reference..
Oliii a spol 19503
7.9.2007 10:30:56
Hola, tak my tesne pred dovcou, no nervak, co vam mam povidat...
U nas jesle v poho, Jozi je od zari v nejstarsim oddeleni a nemuzeme ho nikdy dostat domu. Presne jak psala Jitulka, chudak se ma doma tak spatne... Ale kdyz byl v tom prostrednim, tam to nejak nemel rad a jako na potvoru ho presunuli zrovna, kdyz jsem nastoupila do prace, tak to jsme meli trochu problemy. Taky rano brekaval, ale casem se to upravilo nastesti.
V 11,30 frcim z prace domu, vyzvedlu lucifera, at spi doma a vrhnu se na ty kufry... To jsou vyhlidky:-(
Mejte se tu fajn a mam fakt radost, jak jste (jsme)se rozkecaly!
Piaf 35475
6.9.2007 9:01:03
Tak to máme ale deštivé počasí. Dneska mi malá nechtěla do školky, protože viděla,že spousta dětí ve školce nebyla. No, neobměkčila mě.. pokud se má naučit být bez maminky, tak počasí nepočasí, bude chodit.

Jitulko, to víš, že to zkouším v ambulancích.3pitálu jsem si užila dost. To ještě byly doby, kdy jsme byly na noční po jedné a měly na starosti 33 lidi.
Ale taková místa jsou celkem dost hlídaná. Asi zkusím domácí agentury nebo odejdu.

Jsem si včera večer uvědomila, že nemáme žádné kroužky, když teda nepočítám, že prckové chodí do knihovny a plávání. Kačka by chtěla výtvarku, ale prošvihly jsme před prázdninama zápis..tak uvidíme.

Tak já pádím něco dělat.Zatím.
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 2670  [Dalších 2150 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.