| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 2670  [Dalších 2140 >>]
Jitulka 18006
5.9.2007 23:03:59
...tak já budu aspoň měnit ty dny v nadpisu,jo :o)))

Piaf,co to zkusit někde na poliklinice nebo u soukromých lékařů,tam se přece funguje většinou jen do dvou,tří...beru to alespoň podle polikliniky tady.Nebo si zkusit dát inzerát na péči o nějakého seniora,to přece teď také dost lidí hledá.Mně by se to asi i líbilo víc než lítat po špitále jako fretka.
Piaf 35475
5.9.2007 10:28:22
ahoj holky,

tak dneska jsem ve skolce buleli,tak uvidime, jak bude, az si pro ni prijdu.

Ivko..prace pro sestry je,ale prevazne na smeny a to ja si ted bohuzel dovolit nemuzu. Manzel je pres tyden pryc a nemam nikoho, kdo by mi pomohl s detma. A na chuvu nemam penize. Vubec nevim, jak to skloubit.. shanim na ranni a jde to blbe.. casove.. musim hledat tak, abych zvladla cestu do skolky. A navic nase skolka zacina az v pul sedme a vetsinou zacina pracovni doba od sedmi.. to nejde,ani kdybych chtela.Chjo, dost me to trapi.. Ja driv delala v Usti nad Labem, a tady z oboru nikoho neznam.

Jinak si predstavte, ze u tchyne uz padal snih.. jsem si myslela, ze mam cas na porizovani zimnichcveci,ale jak to tak vypada, tak ne. Uz dneska mi byla pekna kosa. Tak ja se jdu poprat s fotakem..
Ivka1 18501
5.9.2007 9:31:45
Piaf, jen piš :-) Jinak jsem si myslela, že zdravotní sestry mají práci vždycky. Mimochodem, taky jsem zdravotní sestra, akorát jen na papíru, u mě to skončilo pár měsíců po maturitě .....
Jitulka 18006
4.9.2007 17:15:47
Hele Piaf,jen si klidně plácej...koneckonců,každá z nás si sem chodí něco občas poplácat,no ne,děvčata?:o)))
Vítek chodil loni do školky rád,ale měl taky období,kdy se mu tam nechtělo,ale pak měl i to období,kdy řval a visel na učitelce,že nechce domů ( a to se občas stává furt),to si pak připadám,jako nějaký "živel",co ho doma trápí.

Nazdááááár Ollí,no to je dost,ty flákačko,že se taky ukážeš.:o)))Tak vy jste si užívali bez Jožánka,jo?Hmmm,to se máš!

Oliii a spol 19503
4.9.2007 16:00:35
Ahoj holky, my jsme byli tyden s manzou na dovce, bez mrnouse, to vam byla pohoda, vstavali jsem rano v 8,30:-))), to jsem nezazila co mame prdlavku:-)
Jinak zacatek skolniho roku nas zatim nijak moc neovlivnil, malej chodil do jesli i pres leto, manza se zacnehroutit az koncem zari, cili fakt beze zmen:-)))
V sobotu vyrazime jeste na rodinnou dovolenku, takze srazik az po pulce zari uvitam taky, driv byh to zvladala jen tezko.
Udelaly jste mi velkou radost, kolik tu za ten tyden pribylo prispevku!!!
Dado, ta kosmeticka na Zahradaku by me taky zajimala, jezdim az do Holesovic:-(
Piaf 35475
4.9.2007 8:54:39
Dobré ránko,
Tak nástup proběhl dneska v pohodě.
Ivko, ja tu práci jako zdravotní sestra hledám už přes půl roku a nic moc. Abych zvládla odvádět a vyzvedávat děti, potřebuju pracovní dobu od 8 do 4. Žádná sláva. Několikrát se mi dokonce stalo, že mě odmítli proto, že mám malé děti. Je to sice diskriminační,ale co se budu dohadovat. A navíc jak to v praze pořádně neznám, tak nevím, kde co je.
Jinak nevím, jak vám, ale mě už bývá venku zima..tak snad to sluníčko ještě vyleze. Jdu si udělat kafčo a projet učto živnosti.
Jo a kdybych tu plaácala blbosti, tak mě zaražte. Nemám si s kým pořádně promluvit a tak slava interbetu..
Ivka1 18501
4.9.2007 8:35:58
DObré ránko,
Piaf, držím palce při hledání práce. Mě to čeká za pár měsíců, tak jsem zvědavá, jak to půjde. Piš, jak to probíhá :-) Určitě brzy něco najdeš.

Dádo, to by bylo fajn. Já ke kosmetičce normálně nechodím, ale začali se mi normálně ve třiceti dělat beďary a už nevím, co s tím. Kontakt na tu tvoji si ráda vezmu. Akorát nemám tvoje ICQ :-(

Jitulko, Ládin je přijat do jedné školy na Hájích od ledna. Do Kostiček (Domečku) ho nevzali, ale máme zavolat v říjnu, třeba se uvolní nějaké místo :-) Kostičky u mě ze školek jednoznačně vyhráli a to jsem jich prošla fakt hodně :-)
Piaf 35475
4.9.2007 0:10:57
Tak holky, mala brecela ve skolce prej chvilku, kdyz si vzpomnela, ze tam nejsem. Jinak basnila, co vsechno delala a vecer se zabejcila, ze uz tam chodit nebude. To jsem teda zvedava, co bude rano. Druha Kacka, ta to zvladala v pohode.
Jinak pri hledani prace jsem byla dneska neuspesna..Asi budu hledat mimo zdravotnictvi. No ,ale co bych delala, kdyz prd umim. Ted jsem se probrala, uklidila binec a chvilku si poctu..stejne u toho usnu. Tak dobrou.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
3.9.2007 23:20:34
Ahoj nové tváře, že by to tu konečně zas ožilo.
U nás školka v pohodě, spíš Domča byla nervní, šla první den na střední školu, ale myslím, že dnes už spí klidněji.
Ivko, kosmetičku mám na Zahraďáku, po dlouhém hledání a nejrůznějších zkušenostech mi tahle vyhovuje nejvíc a i cenově. Kdybys chtěla číslo, písni na icq.
Jitulka 18006
3.9.2007 21:53:22
Tak to je fajn,že se taky někdo přidá :o)
Ve Zvonkové znám akorát taneční sál :o).

Tak máme za sebou další začátek nového roku.Vítek řval při odchodu ze školky,měl strach,že budou zítra zase prázdniny...jó,kéž by,že.Jinak letěl do školky zcela v poho.
A Ivko,Ládík ještě nenastoupil do školky?Kam si ho tedy nakonec přihlásila,nějak jsem to pak už nepostřehla (nebo zapomněla,jestli jo,tak se omlouvám).
A co ostatní děti,jak zvládly nástup po prázdninách?
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 2670  [Dalších 2140 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.