| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 2670  [Dalších 2130 >>]
Ivka1 18501
3.9.2007 14:46:32
Ahoj,
zdravím Vás po prázdninách.
My jsme je skoro celé strávili na Vysočině a bylo fajn.
Venku to vypadá, že léto už definotovně skončilo, tak to je škoda :-(

Chtěla jsem se zeptat, jestli byste některá nevěděla o dobre kosmetičce někde tady na jihu :-)
Díky :-)
Piaf 35475
3.9.2007 9:56:46
Tak my chodíme do Zvonkové.Zatim jsem tam spokojena. Ja jdu pro Terku na pil jednou a ve ctyri mame tridni schuzku, no a v pul pate vyzvednu druhou..
pucky+Alenka 16491
3.9.2007 8:42:57
Ahoj holky!

Jsem ráda, že to tu zase trošku žije. Celé léto jsem sem nakukovala a už jsem se dočkala :o))
Dneska jsem odvedla Alenku poprvé do školky a vzala to v pohodě, chytla si p. učitelku, panenku z herničky a na maminku úplně zapomněla. Ve 12 po obědě si pro ní jdu, tak jsem zvědavá :o)

Piaf, my jsme taky ze Zahradňáku. Kam chodí Terezka do školky? Ája do Podléškové.
Piaf 35475
3.9.2007 8:13:53
Ahojky, protože bydlím rok na desítce a často sem nakukuju, tak jsem si řekla, že bych mohla napsat pár řádků. Ted jsem odvedla děti do školky. Jedno dítko šlo poprvé. Tak uvidíme, s jakou přijde, až tu malou cácorku vyzvednu.
JInak bydlíme na Zahradaku, nikoho tu neznáme.Jsme tři. 30 let mamina, a dvě cácorky Kačka skoro 6 let a Terezka 3,5 roku.Ježkovy oči, jsem tak nesvá, že po šesti letech mám klid v bytě. Nemám toti žádné hlídání a babičky jsou daleko. Znáte ten pocit? Je mi nějak divně.No co, aspon bude čas si hledat práci. I když jsem to už zkoušela a úspěch teda nic moc.
Nějak jsem se rozepsala, tak zatím se mějte.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
1.9.2007 22:58:39
nakukuji, no tak už se snad začneme potkávat. Prázdniny končí, už i já se zítra vracím do Prahy, i když pořád ještě s berličkami. Noha ne a ne se zahojit. Jitulko, Manko a další doufám že nějaký ten srazík klapne. Jsem tady v "pupíkově" zavřená jen mezi dětma a zahradou, potřebuji si vyrazit:))
Jitulka 18006
1.9.2007 0:24:46
tedy a zase ticho?Tož už se,kurňa,taky trochu snažte,ne? :o)))Přece tady nebudou jen inzeráty!
Doufám,že se to tu po prázdninách začne zase pořádně hemžit a taky,že Ollí pošle tip na nějaký ten srazík...prosila bych ale tak po půlce září,abychom se zase všichni mohli stačit zajet do všedních kolejí.
Přeju všem klidný a pohodový školní rok.
Kateřina + Alí 3 roky
  • 
31.8.2007 19:40:31
znovu webovky:
www.katka-nehty.estranky.cz

Katka
Kateřina + Alí 3 roky
  • 
31.8.2007 19:02:58
Zdravím všechny maminy!!
Opět rozjíždím nehtovou modeláž buď u sebe doma (Vršovice, Kubánské nám.), nebo u Vás doma. Děti jsou u nás doma samozřejmě vítány.Časově se uričtě vždycky nějak domluvíme.Tak tedy něco o novým materiálu:
AKRYGEL - NOVINKA NA TRHU!!! Akrygel v sobě spojuje pevnost akrylu a pružnost gelu!! Téměř 100% drží!!!!! Dělám samozřejmě i gelovky.permanentní gelovou francii...
Cena 350, doplnění 250,-. Ukázky prací, kontakt a další info na mých webovkách:katka-nehty.estranky.cz.
pa, Katka
Jitulka 18006
29.8.2007 18:56:59
Dádo,jojo,jsem zpátky Nad P.,je to celkem nezvyk po těch letech :o).Na Blaníku to letos bylo opravdu velké,je škoda,že jste nemohli dorazit alespoň na jedno z vystoupení.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
28.8.2007 20:36:45
Zdravím stále ještě z chalupy. Mám výron na noze, tak tu skáču jak koza o berlích.
Jitulko, jestli nastupuješ k nám do školy, tak to budu mít "hlášení" z první ruky:))
Domča se chystala alespoň na jeden den jet do Blaníka, ale já s tou nohou nic nestíhám, tak musela hlídat.
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 2670  [Dalších 2130 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.