Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
28.8.2007 10:01:48
teda přes léto tu bylo fakt mrtvo ;-) ani já nestíhala :-DDDDD ale, konečně mám chvíli vás pozdravit ;-) jak teď pendluju mezi chalupou a Prahou, tak je to časově náročný ;-) V pátek jsem jela na otočku pro děti, o víkendu jsme byli na chalupě u tchána, byla tam pouť, co vám mám povídat, děti si to užily a my jsme přežili :-D Bylo to bezva, Fanča byla nejvíc odvázaná z autíčkovýho kolotoče, vláčku a autíčkovýho vláčku, ten jezdil i do kopce ;-)))))
Včera jsme dopoledne úspěšně koupili bačkory do školky a jeslí, a odpoledne jsem je odvezla na chalupu, teď balím sebe a Pinďu a odpoledne se vracím do Prahy, zase budu chvíli v práci, a musím uvést byt do "obyvatelného" stavu :-DDDDDD holt jsem celý prázdniny byla na chalupě nebo max pendlovala mezi chalupou a Prahou :-P Děti tu nechám až do soboty, pak prázdniny skončí i jim.... |
| Jitulka | 18006 |
|
|
27.8.2007 20:33:38
Nazdar holky!To je jasné,Dádo,že jsem byla i letos s Pop baletem,dokonce na dva týdny,takže už jsem doma a hlásím se.Nevím,holky,se mnou to letos bude ještě horší než kdy jindy.Od září mi k bazénu,studiu a muzice přibyde ještě na půl úvazku nástup zpět do práce školní a teď fakt nevím,jak to všechno bude možné skloubit dohromady,ale pokud to jen trochu půjde,ráda vás uvidím.Dejte vědět kdy a kde.
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
25.8.2007 22:04:05
Ahoj holky!
Se školkou fakt neporadím, to je letos ještě mimo nás... Alčo ahoj! A kam bude Madlenka chodit do jeslí? |
| Piaf | 35475 |
|
|
25.8.2007 17:37:09
Ahojky, moje mladší dcerka taky pujde do této školky. Byla jsi tam dřív. Opravdu v té školce jsou až ten poslední týden. Hned v pondělí se jdu také podívat, jaké je tam info o nástupu a podobně. Vím to proto, že ty samé informace jsem takto dověděla u starší, která tam chodí.
|
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
25.8.2007 14:01:45
Ahojik holčiny, všechny Vás moc zdravím.Jsem si pročetla, co všechno nového se stalo,ale přece jen těch pár měsíců, co jsem vypadla z kola ven je moooc dlouho. Za týden už jdu do práce, Madlenka do jeslí. Jak se máte,co nového?Nové přírůstky?Nové zážitky?Pa všem, Alča a Madla
|
| Pavla |
| • |
24.8.2007 11:18:04
Ahoj, u zápisu mi řekli, že schůzka rodičů "nových" dětí v MŠ Zvonková bude poslední týden a termín bude vyvěšený u prvního pavilonu. Už jsem tam byla 2x, ale školka byla zamčena a poslední týden je za dveřmi. Nevěděl by někdo, kdy ta schůzka má být? Díky!
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
22.8.2007 17:28:50
Dado, dobrej zaklad, mluvila jsem pres ICQ s Mankou, snad ji odtrhneme na jeden vecer ditko od prsu:-)))
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
20.8.2007 23:10:41
Oliii, fajn, počítám že v září se "my dvě" uvidíme. Nechci křivdit Jitulce, jestli jako každý rok jela dělat dozor Popbaletu, tak je někde s dětičkama. Domča se tam za nimi chystá také.
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
20.8.2007 18:05:50
Dado ahooooooj! Neboj, mam teprve pred dovcou (bohuzel ne 5 tydnu jako ty), takze se srpnem taky rozhodne na sraz nepocitam. Ale jinak se uz tesim, az pokrafeme u lambruska!
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
20.8.2007 15:35:47
Tak ja se 5 týdnů flákám po dovolené a pak se vrátím a tady žádný příspěvek. Hola hola, kde jste kdo??
S "dýchánkem" souhlasím, ale budu v Praze asi až koncem prázdnin. Teď si ještě užíváme chalupy. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.