Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
28.6.2007 12:02:43
Klasicky nakukuju a prolítávám, protože v neděli odjíždíme na chalupu, tak peru, žehlim, připravuju ;-))))) Budeme tam totiž víceméně celý léto.
Máme se fajn ;-) už jsem se zase částečně zapojila i do pracovního procesu, tak lehce nestíhám ;-) Holt nevím co s volným časem ;-) takže peru, žehlím, uklízím, mezitím kojím a přebaluju a do toho ještě pracuju :-DDDDD ale jinak jsme fakt v pohodě, Péťa je pořád zlatíčko, i když začátkem týdne měl zjevně růstový spurt ve 3 týdnech, kojil se fakt po 1-2 hodinách a i noční pauzu si zkrátil na 4 a 3 hodiny... ale od včera už to vypadá líp ;-) holt jsou mu ty tři týdny ;-)))) |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
16.6.2007 11:53:18
taky jsem okukovala Marietty album, krásné mimčo
Já už jsem docela v pohodě, v rámci možností se snažím na 100% doma fungovat. Ve středu jsem byla pro výsledky, hystologie dopadla dobře, tak mám snad na pár let zas vystaráno:)) |
| manka | 12680 |
|
|
13.6.2007 10:48:15
Ahoj všici, tak jsem dneska ráno po cestě do školky potkala Mariettu s dětma, teda je to u nich velká výprava ;-) a malej je úžasnej, takovej malinkatej, děsně to letí, že.
Dádo jak je? |
| L+A |
| • |
12.6.2007 8:48:14
Ahojky holky, nenašla by se tu super mamina do nepohody s cca 3letým prckem, která má chatu v Lipencích??? Nahoře pod lesem, jak jsou Obsiny nebo ulice Na Lhotkách? Na společné procházky do lesa, ke Kazínu a koupálko v Berounce? Je mi 27 let a mám 3letou dcerku. Chtěly by jsme být na chatě i přes týden, ale nemáme tu žádnou spřízněnou duši. Snad nějakou najdeme :o)))
|
|
|
7.6.2007 8:10:51
Tak jsme se dočkali. Přesně ve 2,45 vykoukl na svet Petr 3190g a 50cm. Bylo to rychlý a oba jsme v pořádku !
Marietta je se mnou na diskusi březňátek, tohle se hned ráno objevilo, tak posílám dál. |
| Petra,Madlenka05 a Michálek06 | 6656 |
|
|
4.6.2007 21:18:17
Hledám fajn maminku se kterou bychom si mohly navzájem hlídat děti. Chci si najít nárazovou brigádu na pár hodin a nemohu si dovolit platit profesionální hlídání. Občas potřebuju zajít třeba na úřad a pomohlo by mi kdybych nemusela brát děti. No a na oplátku bych zase já pohlídala když dotyčná bude chtít volníčko bez dětí. My bydlíme na Praze 10, mám holčičku které bude 2,5 roku a devítiměsíčního chlapečka. Budu moc ráda, když se mi někdo ozve.
|
| manka | 12680 |
|
|
2.6.2007 21:47:56
Dádo vydrrrrrrrrrrrrrrž! ale musí to být na palici, určitě to bude v pořádku, tak hezky odpočívej.
|
|
|
2.6.2007 17:31:06
Manko, dík moc. Zatím čekám na výsledky a ty pak rozhodnou co bude dál, jestli nějaká další operace. Už aby bylo po 13.6. to čekání je ubíjející.
Dětský den si Vojta užil jen ve školce,protože já nesmím nic dělat, jen odpočívat. Dnes jsem se byla podívat kousek od nás od chalupy jsou holky z březňátkama na srazíku, když jsem se nemohla letos zúčastnit, tak mě tam manža hodil alespoň na chviličku a bylo to super odpoledne. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
1.6.2007 18:53:31
Nene,my jsme to nějak spláchli cestu z nemocnice z kontroly.
Tímto i vzkaz pro Ivku, nevím jak o víkendu,ale ten dnešek jsme nakonec strávili v Krči,kde náš mlaďoch zahlédl kolotoče a tak akční matka vystoupila z busu,otevřela peněženku a jen tiše přihlížela,jak se penízky kutálí.Největší atrakce bylo skákání na trampolíně (vypadalo to,že odjedu domů sama a chlapec bude kočovat s kolotočáři).Cestou domů mi pak usnul v MHD v náručí...spokojený,urvaný,rudý od sluníčka a olepený od roztoku z EEG,já jsem,pravda,sice trochu chudší,ale hlavně,že je dítko ščastné,že :o)))) |
| Petra,Madlenka05 a Michálek06 | 6656 |
|
|
1.6.2007 13:48:26
ahoj nechystáte se někdo na DD do Edenu?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.