| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 2670  [Dalších 2090 >>]
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
1.6.2007 12:07:10
hlásím, že dneska... NErodím ;-)))))) sice mám dnešek v průkazce napsaný jako termín porodu, ale nic se neděje.

Nicméně ráno bylo fakt veselý, byla jsem objednaná do poradny na 8:20, ale už v půl šestý jsem byla vzhůru, protože mě vzbudily kontrakce :-DDDDDDDDDD, tak jsem si říkala, že by se dítko rozhodlo narodit v termínu???? no to ráno bylo fakt drsný, kontrakce po 5-7 minutách, manža odcházel do práce až před 8, prý co kdyby, nicméně paní doktorka mě vyvedla z omylu, byli to fakt jen posli, na porod to nevypadá, placenta ještě není dozrálá, nicméně miminko se v noci natlačilo hoooodně nízko do pánve a to mě dráždí, takže zase nic :-DDDDD akorát chodím fakt jak kachna, protože nemůžu dát nohy k sobě a nemůžu ani dlouho sedět... tož tak...

další kontrolu mám v úterý, takže mám víkend na to, abych miminku vysvětlila, že se má držet partu se sourozenci a narodit se 4. jak chci já ;-)))))

Dádu vítám zpátky a držím palečky ať je vše OK...

A co se týká sportů, tak já hledám tady: Organizace na Praze 10 dole jsou tam odkazy na sport, kulturu a volný čas, kde je celkem obsáhlý přehled zařízení a organizací....

manka 12680
29.5.2007 23:23:38
No, píšu trochu jako tatar, ale snad mi rozumíš :-). Ještě jsem chtěla dodat, že kdybys něco potřebovala s čím bych ti mohla pomoct tak dej vědět!
manka 12680
29.5.2007 23:22:01
teda to byl fofr, čekala jsem Tě tu tak příští týden ;-). Bezva, že to vypadá dobře, tak teď ještě aby ses trochu oklepala a bude dobře. Snad už máš vybráno. Jak Ti teď je?
Jitulka 18006
29.5.2007 14:42:10
Dádo,jsem moc ráda,že jsi v pořádku,juchání se taky dočkáš :o)
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
29.5.2007 11:24:31
hlásím návrat z nemocnice, operaci mám snad úspěšně za sebou, ale na juchání to Jitulko není:))

Ivčo, berou i malé děti, není to ve školce ale http://skbu.cz/kontakt/
Petra,Madlenka05 a Michálek06 6656
27.5.2007 19:44:31
Taky přejeme brzké propuštění a rychlé zotavení, my byli v Motole v březnu, tak už to snad máme vybraný na hodně dlouho.
Jitulka 18006
27.5.2007 14:12:04
Tak já všem těm.co nastupují do nemocnice držím palce a přeji brzké uzdravení.

Jinak hlásím,pokud máte někdo zájem přijít si zatrdlovat na candrbál,tak hrajeme ve čtvrtek 31.5.v Klubu Na Vartě...můžete mrknout na adresu www.knokaut.er.cz tam najdete víc.
ivaxx 44192
25.5.2007 12:33:37
Dádo, to karate je i pro 5ti leté? Je to v té škole bojových umění nebo někde jinde? Jinak přeju zdárné uzdravení. Já jdu s Hynkem do nemocnice za 14 dní na urologii.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
25.5.2007 11:26:39
Ivo, já ještě vím o karate na Trhaňáku, tam jsme nechávali "uštvat" my naše děti:))

V neděli nastupuji do Motola, v pondělí jdu na operaci, tak si užívejte sluníčka a koupání i za mě, až mě pustí, tak se zas ukážu.
ivaxx 44192
23.5.2007 19:55:12
Jitulko, díky. Jsi studnice informací. Bohužel, toto už mám obšlápnuté - fotbal nemusí ani Hynek, ani já a kupodivu ani manžel, který ho hraje slušně. Hyncík je ale po mě - co je kulaté, do toho se netrefíme. Rugby - to by bylo něco jiného, už jen to, že míč je šišatý a ne kulatý :o). Máme to mezi favority (byť se jedná o klub v Říčanech), nicméně mi to přijde dost jednostranné. V AC Kovošrot takovéto prcky neberou, ale na webu žehrají, že mezi staršími dětmi se jim hůře loví, tak je ještě zkusím přesvědčit. Nicméně, není moc dobré, aby tam byl jediný předškolák mezi školáky. To už jsme zkusili letos jinde a byl nešťastný. Našla jsem si ještě klub bojových umění v Hostivaři, ale tam mají tréninky v době, kdy mi malá a nakonec i on, spí. Jinak letos chodí do sokola v Petrovicích a holt tam asi zůstaneme. Moc ho tam neuštvou, tak tam aspoň jezdí s tatínkem na kole (6 km tam a zpět + cvičení = hodnější dítě).
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 2670  [Dalších 2090 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.