Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
19.1.2007 22:01:48
Ivano,myslím,že by bylo nejlepší obrátit se přímo na nějakou paní učitelku ve školce,přeci jen,mají nejlepší představu o tom,jak a co dělají...pokud chceš,doporučím ti přes mejl některou z paní učitelek na které se tam můžeš obrátit,jsou velmi vstřícné,tak si myslím,že by to nebyl problém,ale nejsem si jista s tím volným místem,řekla bych,že je to tu na sídlišti asi nejobsazenější MŠ,ale člověk by měl zkusit vše,že.Zápis je 1.3.,to už jsem psala Ivce a zároveň je tam i den ot.dveří,což si myslím,že je fajn,když vidíš,do čeho dítě jde a taky můžu mít přeci jen jiný názor než ty na prostředí a chování...takže....
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
19.1.2007 21:54:30
Ivko,taky jsem ti napsala na icq ;)..pokud se mi nějak neozveš,tak ti zkusím sepsat nějaké hodnotné myšlenky k té "smíšence" v ranném věku,ev.zkusim vyhledat nějaký ten názor odborníka(ale to už jsi možná zkoušela taky,že).
Ivaxx,jsme moc ráda,že se vám u nás na bazénu líbí,škoda,že se nepotkáváme.Doufám,že spokojených dětí a mamin u nás bude minimálně většina.Ale i tak,zkus mi,prosím,okem z druhé strany,napsat nějaký námět na zlepšení...neříkám,že půjde vše zařídit,ale bude fajn,když se o to budeme moci alespoň pokusit.Začínáme od února zase nové kursy,tak ať máme nějaké vychytávky i od maminek,ne jen to,co jsme stačili zachytit sami.Byla bych moc ráda,dík. A kde se nám toulá Manka a Olli? |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
19.1.2007 18:50:32
psala jsem ti na icq
|
| Kačka |
| • |
19.1.2007 16:01:04
Ivko,
moc děkuji za tip na dětského doktora. K. |
| Jiskra |
| • |
18.1.2007 23:16:51
Ahoj holky!
Nedávno jsem se přistěhovala do Prahy a myslela si,že mám dobrýho dr. a že ho měnit nebudu,že stačí dojíždět.. Jenže minule mě tak nějak zklamal,jak se zachoval.. Navíc jsem teď čerstvoulince těhu,prvně,takže vyšiluju a on mě nechce vidět ani za dva týdny na prohlídku-měla bych být v 6.tt,natož teď.Nějak to nechápu,myslela jsem,že se musí kouknout,jestli se vážně jedná o těhu a jestli je vše ok.. Moje máma měla všechny těhu rizikový,2x potratila,tak jsem trochu vyplašená..:o) Proto se chci zeptat,neznáte tady někde kdekoliv v Praze dobrýho a hodnýho gynekologa-radši bych mužskýho:o) a možná trochu staršího,tak v těch nejlepších letech:o) ,který by mohl mít i v ordinaci ultrazvuk?Nejsem moc náročná,co?:o))) Díky vám všem za odpovědi a rady,díky za pomoc! |
| Ivka1 | 18501 |
|
|
17.1.2007 14:57:43
Jitulko, do užšího výběru mi prošly 3 školky zatím. Na tý vaší se mi líbí program, moc hezky vypracovaný systém, líbí se mi. Na Slunečnici se mi právě líbí ta smíšená třída, že mají starší možnost pomáhat mladším a všichni se učejí vycházet i s jinými než vrstevníky......moje icq je 201-079-712, tak písni, až budeš mít čas
Kačo, my chodíme na doporučení Jitulky k Dr. Melicharové, zdá se mi dobrá. Úplně jsem čučela, že nás teď poslala na moč (malý měl zánět ledvin když byl mimi), to Dr. předtím ani nenapadlo. Taky mě překvapilo, že se tam po očkování čeká půl hodiny kvůli případné reakci. Tahle opatrnost mi fakt vyhovuje. CO se mi moc nelíbí je čekárna, ale to je asi vedlejší :-) |
| Jani+Dany05+Maty07 | 8247 |
|
|
17.1.2007 12:47:39
Holky, díky mco za reakce.
Jen, prostě hledáme nějaké parťáky, kteří by s námi hcodili na výelty, na písek apod. Maminky by pokecaly a děti měli společnost. Náš Daniel to tedy určitě uvítá :c)) |
| Kačka |
| • |
17.1.2007 11:56:17
Zdravím všechny,
nemáte prosím tip na dobrého dětského doktora v Horních Měcholupech nebo Petrovicích nebo někde v okolí? Za měsíc rodím a ráda bych se zaregistrovala u dět.doktora. Díky předem za odpověď. |
| ivaxx | 44192 |
|
|
16.1.2007 22:00:56
my jsme z Dubečka, což je blízko :o)).
Jitulko - s časovým odstupem děkuju za doporučení bazénu. Hynek i kamarád jsou naprosto nadšení. Zachytila jsem tu vaši diskuzi o školce v Milánské. Nemáš prosím zkušenost s tím, jak to probíhá v přípravné třídě do školy? Já jim psala před pár dny na mail, ale neodpověděli. Kromě toho moc nevěřím na to, co říkají ve školce, ale spíš na to, co říkají rodiče. Jak je školka narvaná? Dostanou se i přespolní? |
| Jitulka | 18006 |
|
|
16.1.2007 21:01:33
Jani,myslím,že sem kdysi někdo z Uhříněvse chodil,ale teď asi ne,ale třebas se dotyčná ozve...třeba chodí jen číst.
Ivko,koncem týdne k tomu sednu na delší chvilku a napíšu...nebo,jestli máš něco komunikačního ...msn,icq,skype...tak mi na mejl napiš číslo nabo login a já se ti ozvu tam.A dnes jsem koukala na školce,že je zápis a den otevřených dveří 1.3....myslím tedy v naší školce...v kostičkách v Milánské. Dádo,zítra tě budu čekat,omlouvám se za stručnost,zrovna si se trefila do frmolu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.