Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
24.12.2006 15:06:34
Přeju za nás všechny krásné a pohodové vánoční svátky!
PF jsou krásné,já letos nějak nestíhala,ale něco jsem vám do alba dala,jhsem hňup a nepamatuju si,jak se to dát sem,tak se mrkněte tam. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
24.12.2006 12:40:59
Manko, "rostacek" to teda je:-), obcas (asi tak 30x za den) mam pocit, ze ze me udela chutne sousto pro profesora Chocholouska... Danik je na ty fotce dobre vykulenej:-))) Jsem pro udelat nejakou akci s harantikama, pokud teda vyjimecne budeme zdravi, chytli jsme nejakej Dadovic syndrom nebo co...
|
| manka | 12680 |
|
|
22.12.2006 10:34:23
Čau babinec, už jsem měla dojem, že v klidu můžu vyhodit diskusi P10 z oblíbených, protože sem stejně nikdo nechodí :-)))), tak jsem ráda, že aspoň někdo se tu stavil.
Holky krásný PFka, Oliii Jožin vypadá jako prima rošťáček ;-), musíme se po novým roce už konečně domluvit a podniknout něco aj s dětma!!! Já na našem PFku zásluhy nemám, dělala mi ho kamoška z diskuse podle narození ;-))), takže taky přeju: ŠŤASTNÝ A VESELÝ a tady je: ![]() a jako bonus ještě jedno ;-))) ![]() |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
22.12.2006 7:18:22
Ahoj holky, pridavam se k prani hezkych vanoc a hlavne at jsme v novem roce stale stejne uzasne stramandy:-)
![]() |
| jazzika |
| • |
20.12.2006 23:45:47
Nerada se vám míchám do hovoru.Potřebuji poradit a také pomoci. Jsem zpěvačka a mám půlroční miminko. Myslela jsem si, že ještě zpívat nebudu, ale nastala nám situace, kdy nemám za sebe náhradu a musím zpívat na Silvestra. Miminko samo nepije, je závislé na mém kojení. Já ho musím mít nutně u sebe. Hledala jsem po Strašnicích penzión, či hotel na ubytování mého prcka s chůvou tak, aby mi byli co nejblíž, ale neúspěšně. Vše obsazené. Potřebovala bych nějaký azyl, samozřejmě bychom zaplatili za pronájem malého teplého pokojíčku, kde nebude hluk. Můžete mi někdo ze Strašnic nabídnout nějaký tip? Moc děkuji.
|
| jazzika |
| • |
20.12.2006 23:44:54
Nerada se vám míchám do hovoru.Potřebuji poradit a také pomoci. Jsem zpěvačka a mám půlroční miminko. Myslela jsem si, že ještě zpívat nebudu, ale nastala nám situace, kdy nemám za sebe náhradu a musím zpívat na Silvestra. Miminko samo nepije, je závislé na mém kojení. Já ho musím mít nutně u sebe. Hledala jsem po Strašnicích penzión, či hotel na ubytování mého prcka s chůvou tak, aby mi byli co nejblíž, ale neúspěšně. Vše obsazené. Potřebovala bych nějaký azyl, samozřejmě bychom zaplatili za pronájem malého teplého pokojíčku, kde nebude hluk. Můžete mi někdo ze Strašnic nabídnout nějaký tip? Moc děkuji.
|
| manka | 12680 |
|
|
17.12.2006 22:49:46
Jitu OK, je to s váma baby děs, jak vám ty dětičky "lehaj", no ale my nejsme už o nic lepší, protože Prcíček malej Cipulda má svoji první rýmu a pokašlává :-((((((((((((. Ani len netuším kde k tomu přišel.....
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
17.12.2006 22:26:42
je mi líto,ale Vítek měl dnes horečku,takže se k vám raději nepohrneme.Jinak tímto všechny zdravím a tiše doufám,že se jednalo jen o dnešek,protože má sice rýmu,leč jiné "závady" na něm neshledávám.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
14.12.2006 14:56:33
nestíhám, mrzí mě, že jsem nemohla na srazík. NOc jsme trávili na pohotovosti a teď jsme dorazili od dr. Naše teplota i po čípkách a Nurofenu pořád na hranici 39,9 - 40. Dostal antibiotika, tak snad se to začne lepšit.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.