| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 2670  [Dalších 1860 >>]
manka 12680
13.11.2006 22:47:43
Olii a kterej kout Prahy to bude? ;-)
Oliii a spol 19503
13.11.2006 19:01:39
Alco, paradox je, ze jsem se na domek divala driv jako ty. Nasi maji domek, stehovali jsme se tam, kdyz mi byly 2 roky. Vzhledem k tomu, ze tata nebyl vecne doma, makalo se vsechno o vikendech a jak ja to nenavidela!!! O zahrade nemluve. Dojizdeni za kulturou mi teda nijak nevadilo, meli jsme dobrou partu, tak jsme to vsechno zvladali kolektivne. No ale stejne jsem na vejsce presidlila do Prahy do Holesovic a byla unesena, jak mam najednou vsechno blizko:-)) Pak jsme se prestehovali (po peknych par letech teda:-))) s manzelem na Zahradak do vetsiho bytu, a kdyz se nam narodil Jozan, zacalo nam najednou spoustu veci chybet (balkon/terasa atd)a neco prebyvat (treba hluk). Tak jsme se rozhodli pro vetsi byt, jenomze ten ktery by splnoval nase predstavy, stoji prakticky totez, co domek. Takze jsme nakonec vybrali variantu B:-)) Myslim, ze vim, co to obnasi, ale jak jsem "vyrostla", tak mam k tem cinnostem trochu jiny vztah. A taky nastesti neplanujeme zadny megabarak, ale 4+1, jen k tomu bude ta zahradka (hura, nebudu muset neustale vymetat hriste, tahat kocar do 2.patra atd) a garaz (hura, nebudeme mit vecne vykradene auto). Nebudeme nikde mimo realitu, je to na kraji Prahy a v miste je vse, od jesli pres skolky, skolu i gympl:-), dokonce i to kino, takze to snad bude v pohode. Prave z duvodu, abych neslouzila jako rodinne taxi apod. jsem domek podminovala veskerou vybavenosti v miste. Mam se prece jen dost rada:-)))))))
Ivka1 18501
13.11.2006 11:10:42
ALčo, ty studuješ?
Taky mám ráda pěstovat kytky a taky bylinky....jenže mi vždycky všechny zdechnou....ach jo :-( Teď jsem si koupila nádhernou bazalku a do týdne bylo po ní :-( A to na ně už i mluvím, aby se jim u mě líbilo!
Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
13.11.2006 10:50:00
Ahojik všem při pondělku:-)
Oli,OK,počítám předběžně s tím úterkem,jen ještě kouknu na jejich stránky-zda vůbec v úterý mají nějaký program pro naše mrňouse....a baráček ti fakt nezávidím.Mám za sebou umývání 11 oken,tedy výkladních skříní,pořád mít doma zásoby všeho a všechno z ruky.A hlavně grilování?S mým workholikem?Na všechno sama!Zahrada, úklid, domácí práce+dětičky-vozit sem a tam-škola, kroužky... Babochlap!Nee,už nikdy...znám to i s tím nábytkem-dnes?vše firma, jinak bychom spali na zemi do dnes, nevařila bych-nebylo by kde...teprve teď si vychutnávám mateřskou...Kdo chce bydlet v domečku, smekám.Že zvládne. S přibývajícím věkem mám ráda pohodičku+vše pod nosem-včetně divadla a kina a děti?Jestli jsou všechny jako ty moje...prdí na domeček,chtějí civilizaci+kulturu+vše kolem domu i s nej!!technikou je obtěžuje práce kolem domu:"musím se učit"..jééé,to jsem se rozepsala...je mi špatně,jen si na to vzpomenu. Ale přeji všem!!Já miluju kytičky,keříčky,bonsajky a je to super,když si je člověk vypěstuje od semínka,měla jsem zimní zahradu cca 20m,ale ta práce!
Jitulko,mám ráda tvůj zubatý úsměv-zítra máme zubaře!Madla jde prvně,jsem zvědavá!!papapapapapapapapa,Alča
Ivka1 18501
13.11.2006 10:06:31
Brý ránko,
Ládís už prsknul bacil i na mě a na manžu, tak jsme teda teď dobrá parta :-(
Ložnice...ha ha :-) No tak včera jsme složili horní skříňky. Ta postel má nástavbu. Ještě zbývá rohová skříň a postel. Blbý je, že manžel chodí z práce docela pozdě.....
No doufám, že zítra už tam spát budeme. Zatím máme matrace na zemi u Ládíčka v pokoji.
Jo a až to složíme, tak zas přivezou kuchyň, takže to začne na novo :-D

Oli, závidím ti baráček. My taky přemýšleli, jestli nezačneme stavit. Máme možnost stavět na pozemku u tchánů. Zatím jsme to ale zavrhli. Já bych chtěla, ale na druhou stranu se děsím tý starosti o barák. Nejsem moc dobrá hospodyně a stačí mi byt a už se mi zdá, že jenom šůruju.....a v baráku by to bylo ještě horší :-)
Oliii a spol 19503
13.11.2006 9:24:17
Jitu, jasne ze pak budou sraziky u nas na zahradce, pekne s grilovackou a lambruskem (cim jinym, ze):-))) To se najednou zdvihne ucast!!!
Alco, muzeme jit klidne spolu, ale az pristi tyden, prosim, ted vazne nestiham, kazdy den neco. Pristi muzeme jen utery, tak doufam, ze na ten den neco nemate. Kdyz pojedes ze Sterbohol, tak sjedes z Prumyslovy jako na Dolni Mecholupy (myslim), ale nejedes pak na ten most pres Prumyslovou, zahnes pred nim doprava. Nikdy jsem tam autem nejela, takze ten popis ber, prosim, jen jako ciste orientacni a radsi se inspiruj konzultaci s mapou.
Jo a odkaz je, neumim ho, bohuzel, udelat aktivni. Tak dej vedet. My pujdeme urcite pesourem, je to asi 15 min od nas, aspon se provetrame...
http://www.tjhostivar.net/?aid=seznam&bid=frydolinek&cid=frydolinek
ivaxx 44192
13.11.2006 7:47:06
Jitulko, pamatuješ si hodinu dobře, ale kvůli kamarádovi jsme ji přehodili na středu od 17 hod.
Jitulka 18006
12.11.2006 22:40:53
Ivaxx,jasně,že jsem se tam pohybovala...dokonce celý čtvrtek s vyjímkou pár hodin odpo,kdy Vítek spal...odcházela jsem kolem osmé rovnou halekat do pizzerie..pokud si vybavíš ty ženské,tak jsem měla džíny,bílé triko a černobílý svetr.Když dáš popis,třeba si tě upamatuju..A jinak jsem ráda,že se budeme pondělky vídat,tedy,pokud si dobře pamatuju vaší hodinu....

Na cvičení jsme chodili do Benjamína a už tenkrát byl nacvakaný(chodila jsem tam i na těhu cvičení).Jo a ve Frydolínovi mají pro předškolkáčky i tzv.předškolku...vede jí pí.Kozačová,můžu vřele doporučit,je to má bývalá kolegyně a moc fajn baba.

Olli,tak to je fajn,baráček...no,neva,že bude mimo dosah desítky,na net to snad vliv nemá a aspoň budeme mít kam v létě jezdit na kafčo na zahrádku...předpokládám,že se pak budou dělat srazy u vás,když je míváme tak početné...:o)))

Alčo,no super,žes písla ten mobil...jakýpak nechyběla,vždyť se tě Olli dožadovala na sraz,ale kontakt nebyl...a už je ;o)

Já tedy taky musím mít všechno "povinné",jinak jsem lempl línej.

Ivko,tak jak to dopadlo s tím spaním?
ivaxx 44192
12.11.2006 21:51:39
díky ještě jednou za tip bazénu Na Vartě. Už jsme se úspěšně zapsali (uhnali jsme i kamaráda), tak se už kluci těší (a já také na PUL hodiny volna :o)). Mimochodem, protože jsem Tě nikdy neviděla - pohybovala ses tam někde při zápisech ve čtvrtek večer? Byly tam samé milé, usměvavé paní, tak třeba jo :o))?
Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
12.11.2006 18:55:16
Ahojik všem...Oli!!Jak se tam jede?Pokud to máš zjištěno,tak mi,prosím,pisni a pojedeme,ju?Tento týden nebo příští...my se tento týden chystáme k zubaři+máme ještě očkování. Ale záleží taky na tom,jaký tam mají program,juknu do vyhledávače...pa a hezký večer všem,Alča
Ivko a vyzkoušeli jste ji teda? Nebo jste spali v té skříni???
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 2670  [Dalších 1860 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.