| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 2670  [Dalších 1820 >>]
Oliii a spol 19503
3.11.2006 20:37:41
Ahoj zensky, vidim, ze se tu objevily nejake pochybnosti ohledne sraziku. Brala jsem to za domluvene. Takze doufam, ze 7.11. nebudu vecer v 19 hod sedet ve Spariku v picosce jak opustena vypelichana koca, snazici se smutnym pohledem nalakat nekoho ke svemu stolu!!!
Nebo se vam hodi spis pozdejsi hodina?
Jo a doufam, ze prijdou taky nejake nove tvare!!!
due soli 29014
3.11.2006 19:09:05
Ahoj Silvo, jéjej, ve 9 hodin, to my teprve snídáme.. ;o) Šla tam nějaká mamina s holčinou? ;o) Andulí teď měla kašel, takže jsme ani ven moc nechodily! Šetřila jsem jí na čtvrteční plavání. Už je jí líp, dneska si jí odvezl druhý děda s babí. Bude u nich až do neděle a my si s manželem vyrazíme! JInak dovča padá, manžel musí v práci něco nutně dodělat,takže já jdu hned ve středu do práce..
Přemýšlím, že kolem úřadu jsme nešly hooodně dlouho, naposled snad v létě, to jsme kolikrát dělali pěší procházku až k našim do Strašnic. Občas jdeme tam do toho dětského obchodu u pasovky.
Holky, já jsem se u vás tak nějak zabydlela a ani jsem se nezeptala.. Tak doufám, že se nezlobíte..
Hezký večer všem!
Ivka1 18501
2.11.2006 20:34:26
Děkuji za přivítání :-)

Kosa je teda venku fakt pěkná. Jsem to nějak nečekala a nedala Ládímu rukavice a měl chudáček úplně rudé ručky :-( No jo, matka roku už źe mě asi nebude....

Jitulko, tak my zkusíme tu Mudr. Melicharovou. Zavolám jí jestli nás vezme. Díky za tip. Hlavně ta poliklinika je i dost blízko :-)
Silva+Barborka+SARKA 45740
2.11.2006 19:28:11
Ahojky holky! tak vás zdravím

Margaret:nešla jsi náhodou včera z Tesca kolem městského úřadu tak asi v9-10h?!
JInak zdravím nové ženy.

Jo s tou zimou to je fakt hnus.My dneska s Barčou myslely že umrznem než jsme došly do školy.
Musím se pochlubit jak mám šikovnou holčičku.Dneska šla sama ze školy.Já měla takový strach a ona byla naprosto v pohodě.
A Šárinka začíná pěkně žvatlat sem tam jí je dokonce rozumět.

Tak se mějte moc krásně.
Renda s Kačenkou 53489
2.11.2006 18:22:50
jo a Ahoj Ivko s Ladickem :o) taky vitej v klubu
Renda s Kačenkou 53489
2.11.2006 18:04:58
ahoj holky, tak ja teda taky pocitam s tim srazikem.

Ahoj Jito
Ahoj Dado

Ahoj Zrzko, vitej v klubu a postizeny????????? to sme tady asi vsechny :o)))
jen ted budu doufat, ze se zbytek krasnych, okouzlujicich a inteligentnich zen, neurazi a nebude na me zlobit :o))))

jo Jitu? nepotrebujete pomoct??? Mam nejak moc zbytkove energie, vymalovala sem SAMA Kacence celej pokojicek a to prosim dvema barvama, nalepila samolepky se zviratama v souctu za 2000 korun!!!!!!!!! malem me u pokladny omejvali, a porad bych jeste neco, tak co??? nechcete me? :o)
Zrzka+Barča 42726
2.11.2006 14:50:14
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli tu není nějaká mamina s malým mimčem z Malešic a okolí. My máme 5ti týdenní holčičku a zjišťuju, že začínám pěkně blbnout ((o:. Manžel chodí z práce pozdě večer, takže má celodenní konverzace se omezuje na žvatlaní s naší Barborkou a jaksi zjišťuju, že už nedám dohromady žádnou kloudnou větu :-)). Tak kdyby se tu našla stejně "postižená" mamča, která by si ráda občas pokecala, tak budu ráda, když mi písne na zrzka6@seznam.cz.
Mějte se tu všechny faaaaaajn.
Jitulka 18006
1.11.2006 23:24:06
jé a taky zdravim naší tulačku...já věděla,hlava děravá,že něco zapomenu....:o)
Jitulka 18006
1.11.2006 23:23:21
Ahoj Ivko s Ládíkem,vítejte v partě!!!
Ano,chodíme k dr.Melicharové,napiš,co tě zajímá konkrétně,ráda odpovím o ostatních lékařích moc nevím,vzhledem k tomu,že jsem tady spokojená se dál nestarám.Je pravda,že když jdeme v létě na nějakou tu náhradu,tak mi přijdou i ostatní v pohodě,ale to víš,to za jednu akutní návštěvu moc nepoznáš.

Jo a holky,v pondělí půjdeme poprvé do školky!!!To je sláva,co..no a já pěkně pošupajdim blejskat dlaždice na bazénu:o),aby bylo vše v cajku..ségra už má předotvírací horečku,tak budu celkem ráda,když se malej dobře chytne a já budu moc vyrazit jí pomoc.
Jinak jsem na Víťase zvědavá,vzhledem k tomu,ja se teď vzteká a hádá...ale zase si říkám,že si třebas tam nedovolí...co?Honem mně někdo uklidněte,já už z toho taky jančím.

Manko,co prďola?Šoupni zase nějaký fotky...prosím.

A ještě něco,nešlo si dnes nevšimnout,že už nás zase začíná prudit zima,že...jak já jí nechci.:o(Tak se těšim na sraz a doufám,že platí.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
1.11.2006 22:56:25
zdravím už z ČEch a jak to bude se srazíkem, také musím nahlásit hlídání
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 2670  [Dalších 1820 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.