| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 2670  [Dalších 1810 >>]
manka 12680
1.11.2006 22:21:59
Ahojky,
Silvo jj mám 2 měsíčního Cipuldu a k tomu 3 letýho Cipíska ;-).
Margaret taky chodíme k Dr Férové a jsme tam spokojení.
Jinak sraz si užijte!
Ivka1 18501
1.11.2006 13:52:24
Ahoj holky, před pár měsícema jsem vám psala, že se budeme stěhovat do Petrovic. Tak už jsme tady :-) Vezmete nás do party?
Mám Ládíčka, v prosinci mu budou 2 roky.

Musím se přiznat, že se mi trochu stýská po starým bytě. Nikoho tu neznám a připadám si teď taková opuštěná....

Jitulko, ty si mi psala, že chodíte k Dr. Melicharové. Nemáš prosím nějaké informace i těch ostatních pediatrech, co jsou na té poliklinice? Nerada bych se sekla. Dobře vím, že když je krize, tak je dobrý pediatr k nezaplacení. Díky

Tak jdu ještě vybalovat krabice :-)
Jitulka 18006
31.10.2006 14:42:51
Míšo,koukala jsem,že máte dopolko,když jsem ti posílala mejla o hodině :o)))zarazilo mi totiž,že mi mejl vyskočil jako někoho známého,tak jsem hnedka šmírovala,kdože to je.To víš,v tom blázinci jsem jela automaticky...tak se mi pak připomeň na plavání.

Hele,baby,platí ten sraz?Já jen,že je tady ticho po pěšině,tak jestli mám avízovat hlídání a ještě pro mou zvědavost...kdože to všechno jde?Už je to příští týden,ne?
due soli 29014
30.10.2006 19:32:46
Silvo, chodíme k té druhé, pani doktorce Férové. Je mooooc fajn. Byla tam kdysi s náma i moje máma a ta říkala, že je bezvadná, že jí připomíná mojí dětskou doktorku, kdysi.. Já jsem, než se malá narodila scháněla něco na Kubáni, ale potkala jsem tam nějaké maminy, daly jsme se do řeči a jedna chodila k téhkle. Také jí chválila, tak jsem to zkusila a spokojennost. Chceš svojí změnit?
Jinak, klidně se můžeme sejít, ale neslibuji v nejbližší době, protože plánujeme dovču. Manžel měl přes léto novou práci a tak si dovču může vybrat až teď. Taky chodím 1 - 2x týdně do práce, pak máme jeden den plavčo a kolikrát uteče týden ani nevím jak..
Už vím, který je ten zelený!! Vezla jsem před chvílí malou k mámě (zítra jdu pracovat) a jela jsem okolo. ;o) Zrovna tam byla nějaká bourajda..
Silva+Barborka+SARKA 45740
30.10.2006 19:25:35
A teď koukám ještě zdravím Manku Já hlava děravá.
ALe ty máš teď mimi?? takže asi na hřiště moc nechodíte nebo ano?
A teď ani nevím ty máš více dětí?
Omlouvám se ale moc nemám přehled a dneska teda fakt boduju.
Tak se i ty měj zatím kráásně pa
30.10.2006 19:20:38
Ahojky holky!
To už máme pěkně chladno!
Já tohle období tak nesnáším!

Margaret(ted nevím jestli je to oslovení dobře a nechce se mi vracet a kouknout se).
Jak chodíš kté doktorce,tak ke které,Švarcové nebo k té druhé.Můžu se zeptat jsi spokojena?!
NO a my bydlíme jak je pasovka tak ten stejně velký dům na proti němu.
Tak kdybys třeba někdy měla chuť mohly bysme spolu na procházku?

Ještě mám prosbu nechodíte některá z vás k dětské doktorce do Strašnic(bohužel nevím jak se jmenuje,ale je prý super a je ochotna přijet i k dítěti domu?)
Možná to píšu nějak zmateně tak se předem omlouvám ,ale snad to pochopíte .Děkuji.
Taky vám nejdou reklamy na pc?

Zatím ahoj a mějte se všechny mooooooc krááááásně.

due soli 29014
30.10.2006 9:51:00
Ahoj Silvo, na hřiště chodíme! Teď ani ne, ale když bylo "teplo", tak ano. Přemýšlím, jestli jsem tam viděla nějakou maminu s 2 holčinama.. Nevím.. Pamatuji si tam ale tatínka s chlapečkem, stejně starým, jako je naše Andulí. A Manku taky nevím.. Asi tam vyrazíme až na jaře. Andulí má momentálně kašel, tak jsem volala doktorce o radu. Má takový mokrý a pokaždé mi jídlo vyzvrací. Doktorka říkala, že zvrací hleny, ať jí nedávám teda moc mlíčného jídla. A ať hodně pije. Teplotu nemá, rýmu minimálně.
Naproti Koh-i-norce máme doktorku, tam naproti pasovce. Po zeleném domě se kouknu, až půjdem ven, taky si nevzpomenu, který to je.
My chodíme do Grébovky a pak nad Moskevskou jsou parky. Nebo do Nuslí.
Misa+Marek
  • 
30.10.2006 7:47:20
Dobre ranko vsem maminkam z desitky.
Je nevim co mame s PC,tohle je v posledni dobe nekolikaty pokus o vlozeni prispevku,ale nenabehnul mi. Tak snad se ted zadari.
Dekuji Jitulce za mailik o plavcu. Budeme chodit dopolko,takze se pozname i osobne. :-)
Na srazik jsem chtela dorazit a predstavit se vam,ale nevychazi mi hlidani. :-( Tak snad nekdy priste.
Tak mejte vsechny pekny den. Uz se nejak ozimuje... a ty Vanoce se taky blizi... a penize nejak nejsou a nejsou.... No,asi to taky znate. :-)
manka 12680
29.10.2006 23:09:36
Silvo my na to hřiště chodíme ;-), bydlím totiž kousek od něj. V poslední době teda moc ne, nebaví mě to tam a tak vůbec.

Margaret jj, Sokol je nad Bohemkou.
29.10.2006 19:48:19
Ahoj Margaret?
Tak to jsme skoro sousedky,my bydlíme u koh-i-noru v tom zelaném baráku.Náší Šárince je 16.měsíců a Barunce 6 let.Nechodíte do Přípotoční na hřiště?Třeba jsme se už potkaly a a ni o tom nevíme.

To se máte že už máte dárky my to s manž.vždy necháváme na poslední chvíly,protože vždy bysme toho holkám chtěli tolik koupita. Neumíme se rozhodnout.Ale letos už něco máme vyhlídlého tak to snad nebude takové dylema.

Tak se zatím všechny mějte krásně a papa
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 2670  [Dalších 1810 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.