| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 2670  [Dalších 1800 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
28.10.2006 9:29:48
přišla jsem se juknout co nového a jestli není nějaká změna ohledně srazíku
Podzim tady na severu se s námi nedá srovnat, je hodně ponurý, smutný a dušičkový. Žádné zlatavé listí. Všechno tmavě zelené, málo sluníčka.
I tak si užíváme, protože zatím neprší.
Dnes se chystáme do Brém na nákupy. Koupila jsem tu Vojtovi k vánocům popelářské auto, protože to samé mají u nás za 12OO a tady za necelých 20 euro.
Tak se zatím mějte. Budu se těšit na srazík.
due soli 29014
27.10.2006 21:02:32
Ahoj Silvo (nebo Šárko) ;o) Bydlím vedle Bohemky, kousek od Hasy. Malá bude mít v prosinci 2 roky. Už pro ní mám dárek na Vánoce, kuchyňku!!! Mám z ní ohromnou radost, protože jsem ji dlouho sháněla, hlavně aby byla podle mých představ, no a už je doma! Teda u babičky.. Takže se moooc těším, budu si s ní taky hrát ;o)
Silva+Barborka+SARKA 45740
27.10.2006 14:03:33
Ahojky holky!
Tak vás zas zdravím.
Margaret! cvičení je myslím i nad Čecháčem i dopoledne.Je to na rohu v obchodě s věcma pro potápení.Nebo do nedávna ještě bylo skus tam.A Sokol mě taky napadl.JInak o ničem nevím.
Chci se zeptat kde přesně bydlíš ve Vršovicích(jestli to není tajné..)A jak máš starou holčičku,!?

.Ještě pořád platí ten datum toho spicha?,
Tak se zatím mějte krásně a zas se ozvu pa
due soli 29014
27.10.2006 9:47:23
Ahoj Manko, díky za info. Sokol je ten nahoře nad Bohemkou? Víš, co jsem si právě uvědomila? Že já, jako malinká jsem tam taky cvičila!! Ve Vršovicích jsem se narodila, pak jsme časem přesídlili do Strašnic a zase jsem se "vrátila". Tak to já tam zajdu. Hezký den všem! ;o)
manka 12680
27.10.2006 9:36:01
Margaret my chodíme do Vršovickýho sokola a je to prima! je to v pondělí a ve čtvrtek. Lze se tam jít na jednu lekci bezplatně podívat a pak se rozhodnout jestli budete dál chodit. Jediná nevýhoda je, že se to platí na rok a když jsou nějaký prázdniny tak to odpadá, ale zas to nestojí tak moc.
due soli 29014
26.10.2006 20:03:16
Díky Jitulko, tak já vám sem občas nakouknu!
Jitulka 18006
26.10.2006 14:40:00
Jé,Katko,to je náhodou docela dobrá přezdívka,kupodivu mně hned napadlo,že to budeš ty( a to už je co říct,když mně něco napadne hned)...:o)))) Tak co,půjdeš s náma na tu "kalbu"?Když už jsem ti to s Ollí tak pěkně vysvětlili.A máš pravdu,taky miluju podzim v lesáči než opadá listí,ale jen,co spadne,tak dostanu zase hlad po jaru,zimu v Praze fakt nemám ráda.

Cvičení ve Vršovicích nevim,mám to přeci jen z ručky,ale ony se snad holčiny z Vršovic ozvou.
due soli 29014
26.10.2006 9:51:53
Ahoj holky z "desítky". Mám na vás dotázek, nechodíte, nebo neporadíte mi nějaké cvičeníčko ve Vršovicích? S dětmi od 2 let.. Dívala jsem se na net, ale nic nenacházím, možná hledám špatně. Díky, díky! Případně jinou zajímavou aktivitu? Mimo plavčo v Juklíku.
Katymáma 53815
25.10.2006 22:11:15
Ahojte, zdravím všechny, které taky jako já právě relaxujou...než začne noční směna kojení:-)) A díky dalším, které mě a moji Sofku pozdravovaly! Před chvilkou jsem se zaregistrovala, ať mám taky takovou pěknou ikonku jako ostatní, ale právě se dívám, že to co z toho vylezlo..no hrůza! A autor příspěvku: nechtělo mně to nic normálního vzít, protože Katek je tam asi neúrekom. Jinak nemám nic nového přeborného, snad jen, že podzim v hostivařským lesoparku je prostě nádhera! Listy jsou barevný a vznáší se všude kolem...Papa Katka
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
23.10.2006 8:40:03
u nás budíček už v půl 6, teď sleduje Jen počkej zajíci, tak mám chvilku klidu.
Včera jsem vyžehlila dva koše prádla, udělala velký úklid, tak dnes nic nemusím. Obědy si vezmu u taťky ve škole. To je docela pohodička. Ale jen do té doby, než se vrátím do Prahy, tam to bude tvrdá realita obvzlášť po tom, co jsou tam děti jen s tatínkem.

Rendo, u Frydolínka zaparkuješ v pohodě a pokud tam nebude nával maminek (což bývá až v zimě), tak si to určitě užijete. Kdybych nebyla v Holandsku, šla bych taky.
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 2670  [Dalších 1800 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.