| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 2670  [Dalších 1790 >>]
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451
23.10.2006 8:06:44
Ahojda a pěkné pondělí, já jsem doma sama, malá v jeslích, táta v práci, akorát tu pohodu mi kazí halda prádla na žehlení:(

Dádo, děkuju za tip, do Frydolínka se chystám s kámoškou možná ve čtvrtek, předběžně jsme se domluvily, tak snad to výjde. A dobré spojení mám všude tam, kde dobře zaparkuju:)

Jinak na srazík se těším, koukám, že ke slovu se sice nedostanu, ale to vůbec nevadí:):):)

Jdu něco dělat, ať to tu zase neprosedím na netu.
Jitulka 18006
23.10.2006 0:14:21
Dádo,šmarjá ne,ty nesmíš mlčet...to by pak nutilo mně a Olli abysme mlely my a to se porvem o řeč :o))))))))))

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
22.10.2006 20:54:15
dnešní slunečný den mě nalákal, tak jsem s Vojtou ještě zůstala na chalupě a pojedem do Prahy až zítra večer.

Rendo, jestli máš dobré spojení do MC Frydolínek, tak tam je mj. divadýlko, cvičení a volné hraní, tak to můžete vyzkoušet.

Na sraz se bát nemusíte, slibuji, že budu mlčet.
možná:))
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451
22.10.2006 18:41:31
Tak vás jdu zase po delší době pozdravit, jsme ostuda ostudovatá a nějak nestíhám. Myslela jsem, že po prázdninách budu mít více času, ale je to spíš horší:) CHodíme s malou plavčit, na angličtinu (to teda chodím já a je tam hlídání pro děti) a ještě chodí na jeden den v týdnu do jeslí, takže jsme furt v luftu. Na PC se dostanu akorát večer a to tak stihnu vyřídit mailové resty a padám na hubu:):):) Ale nestěžuju si, být s Anetkou doma, tak s ezblázním:) ještě přemýšlím o nějakém cvičení pro děti, aby ji trochu ubylo energie, akorát bych potřebovala něco, na co se může chodit jednotlivě, když s enám to hodí. A to bude asi problém:(

Jinak koukám, že už se rýsuje srazík, tentokrát bych se moc ráda zůčastnila, předběžně jsem sondla u manži, že by to šlo, tak se doufám dostavím:) Ráda bych vás všechny\ poznala osobně, zatím znám akorát Dádu a tu si pamatuju jen matně:)

A vítám novou mamču, to se nám to tu pěkně rozrůstá:)

michalene a miška 3roky 49621
22.10.2006 11:50:24
Ahoj holky,tak jak se všechny máte??
Nám už bylo 8měsíců a byly jsme na
prohlídce a máme 7990g a 68,5 cm,už
je to velká holka,také už skoro
sedíme a plazíme se jako divý,ale
zoubky ještě nemáme:)))))
Jinak uvidím v kolik bude ten srazík,protože
bychom se rádi přidaly,snad nám do toho
nic nevlítne.
Zdravíne novou mamču KATKU SE SOFINKOU
(hezké jméno)
Michalene&Michalka
Oliii a spol 19503
22.10.2006 7:41:55
Katko, myslim, ze zaparit, je na ty nase sedanky dost silne slovo. Proste se sejdeme, dame sklenku, obcas se nekomu z nas podari skocit Dade do reci a tak. Vzdyt doraz, uvidis.
Nekdo se tu ptal, kdy je sraz, tak pisu NAPOSLEDY:-), ze 7.11. v pizzerce v Intersparu v Hostivari, hodina zatim nedohodnuta.
Katka a Sofie - 4měs.
  • 
21.10.2006 23:12:15
Ahoj, díky za milé přijetí!! Čtu tady, že jdete "kalit" a říkám si, že už snad ani nevím jak se to dělá:-)) Byla jsem vždycky dost na víno (dyk su z Moravy :-)), ale pak to těhotenství a teď kojení, takže se asi přichystám max. na pár loků medoviny na vánočních trzích (někdo tu ty vánoce nedávno zmiňoval).. Tak kdo můžete, nechť pořádně zapaříte.. A kdo byste mi mohla poslat nějaké to info ohledně nového bazénu, e-mail je k dispozícii, díky!! Fajn neděli, Katka
Silva+Barborka+SARKA 45740
21.10.2006 19:27:20
Ahojky holky! Za prvé bych se chtěla touto cestou omluvit Alče1!Prosím odpusť je-li to možné.ONo totiž jak mám manžu ve škole tak toho mám moc a večer jsem ráda,že jdu spát.Tak můžeme skusit druhý pokus???!?!,NO naše holky jsou dost živé takže pořád něco děláme..

NO jinak bych taky asišla na ten váš srazík zrovna jsem se ptala manži a on na to "tebe někdo pozvalů?no je drzí chlapec(můj)Jak on říká na svůj věk a postavu..

Tak mi prosím řekněte kdy a kde přesně jestli to není tajnééééé

Tak zatím se mějte moc krásně a užívejte si jak to jen jde.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
21.10.2006 16:28:44
chápu, že v Jeseníkách je pro kojící matku lepší vzduch než v picošce, což jediné tě momentálně omluví, že holky.

A co další "srazkyně". Zatím sestava Olii, Jitulka, Renda a já, kde to vázne? Manža si jede užívat 6.11. do Boleslavi, tak já bych měla mít nárok hned druhý den!!!

Oliii a co Zuzka??? Vytáhni ji jestli jste ve spojení.
Jitulka 18006
21.10.2006 13:32:16
to jsi mi tedy dostala,já už jsme tu pleskala ručkama a ty se odvalíš do Jeseníků?No,co může být lepšího,krásnějšího a zdravějšího než je naše společnost???To od tebe není pěkný a navíc máme mazat kvůli tomu do Sparu a to jsme si mohli užít Lambrusco v Měcholupech,protože tady ho maj FAKT súúprový.No tak tedy nee,no,ale opravdu mi to mrzí...doufám,že Olli nesní nic špatného,Dádě neonemocní dítě či manžel a taky,že dorazí nové mamky a že se přidaj i jiné staré páky :o)))
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 2670  [Dalších 1790 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.