Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| manka | 12680 |
|
|
21.10.2006 11:15:07
Oliiiii já vím, to bylo to nadšení, že jsem vymyslela jak by to šlo skloubit abych vás aspoň na chvíli taky viděla..
Tak u nás sice trefíme autem oba, ale MHD nikdo ;-), teda Rumcajs má výhodu že je pražák tak to zná ještě ze školy, ale já teda plavu... Tak to radši ani moc nezkouším. Čauves Rendo! |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
21.10.2006 8:48:31
No to jste me holky potesily, ze je to u vas podobne. Ja uz si obcas pripadala jako exot:-))) Utesuju se tim, ze jinak je to skvelej chlap, tak prece musi mit nejaky mouchy, ze jo, to by nebylo normalni.
Dado, mne kdyz ukradli auto, tak se me policajti snazili presvedcit, ze mi ho neukradli, jen si nepamatuju, kde jsem zaparkovala... Tak uz vim, odkud to maji:-))) |
| Renda s Kačenkou | 53489 |
|
|
20.10.2006 23:20:04
do kladna samozrejmne
a ahoj Manko ,o) |
| Renda s Kačenkou | 53489 |
|
|
20.10.2006 23:19:05
ahoj holky, tak docela ste me pobavily s tim netrefenim vasich chlapu. Ja zas nechapu, jak je mozny, ze ten muj, trefi vsude!!!!
Kamkoliv jedem, on si prohlidne mapu a jede, nechapu. V madarsku sou vsechny nazvy stejny, ja sem z toho na vetvi, ale on, trefi!!!! Nekdy ho podeziram, ze neni z tyhle planety. Ale je fakt, ze tramvaji jel naposledy pred 7mi rokama a ze ted by mozna taky netrefil, ale neriskuje a jezdi autem i do sparu :o)))) Zato ja.......... az se nekdy vopiju, tak vam budu vypravet, jak sem jela do kladny a kde sem skoncila :o((((( tak se mejte ja jdu koukat na sifru mistra leonardaaaaa |
| ivaxx | 44192 |
|
|
20.10.2006 22:14:35
hezký příspěvek na téma vědeckých pracovníků. Také mám jednoho doma. Auto sice nezapomněl v práci, ale na Skalce a jel pro něj ještě tentýž večer... Také nám někde ve vlaku jezdí spacák... Zatím ale ještě trefí domů (i když čas od času přejede nebo sedne na špatný autobus a přijde odkudsi pěšky). Dost se mi ulevilo, že je to všude podobné.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
20.10.2006 22:14:14
hezký příspěvek na téma vědeckých pracovníků. Také mám jednoho doma. Auto sice nezapomněl v práci, ale na Skalce a jel pro něj ještě tentýž večer... Také nám někde ve vlaku jezdí spacák... Zatím ale ještě trefí domů (i když čas od času přejede nebo sedne na špatný autobus a přijde odkudsi pěšky). Dost se mi ulevilo, že je to všude podobné.
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
20.10.2006 21:19:25
Teda Manko, tomu rikam cistokrevna prasarna! Nejdriv vsechny zblbnes a pak das ruce pryc! No fuuuuuuuj:-)
|
| manka | 12680 |
|
|
20.10.2006 17:26:55
Oliii tak jsem si chtěla slavnostně zapsat termín srazu do kalendáře, ale k mé smůle jestli je to 7.11. tak to neklapne... Jsem totiž s prckama v Jeseníkách...... Tak příště! Ale plán mám dobrej, ne? ;-)))
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
20.10.2006 15:48:59
holky, vy se tu vysmíváte manželům (mému by se to nestalo, protože on bez auta ani ránu), ale já už 2x volala policajty,protože jsem zapomněla, kde parkuju a myslela jsem si, že mi auto ukradli. A co se týče cestou tramvají, také jsem dojela z Hostivaře až na Smíchov, než jsem pochopila jak se to otvírá:))
Olii Lambrusko na Vartě vyzkoušené nemám, tudíž Spar bude ideální. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
20.10.2006 14:14:57
Alco, ti dva by si mohli podat ruce! Pepa nejel mhd od stredni, az kdyz jsme se prestehovali sem, tak tomu prisel na chut, protoze to ma na 1 trase, nemusi nikde prestupovat, trva to stejne jako autem nebo i kratsi dobu a je to levnejsi. Autem jede spis kdyz ma ten den vic jezdeni, pak to stoji za to, jinak ne. No ale ze STerbohol je taky jina doprava nez od nas s tramvaji primo pred nosem...
Pozdravuj Himalaje, na me cekaji vecer a dost, ze taky konecne pomyslis na srazik!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.