| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 2670  [Dalších 1770 >>]
Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
20.10.2006 13:06:19
Oli!To jsem ráda,že nejsem sama na světě:)Taky přidám malinko do kalíšku...pocházíme s mužem z Moravy a protože většinou vždy jezdívá autem, jízda tramvají?Před cca 10lety v Ostravě otvíraly tramvaje dveře jen tehdy,pokud jste si zmáčkly z venku to kulaté tlačítko nebo samozřejmě,pokud někdo vystupoval. Pro mě to byla samozřejmost,já jezdila každý den..a pro mého muže?Měl pracovní seminář na fakultě a potom měli mít raut s tím,že jej večer vyzvednu,aby si mohl dát sklenku moku. Ráno spěchal a jen tak tak běžel na tu svoji tramvaj...a víte,co se stalo?Večer to komentoval: si představ,ta tramvaj ráno- ta řidička mi ani neotevřela dveře!!Ta druhá taky nee,tak jsem musel jet 3 apotom přestupovat jako blbec...a já se ptám... a 3 ti otevřela dveře?Jo,vystupovala děcka do školy, tak jsem se tam vecpal.Ale už nikdy nepojedu tramvají, to jde o život!Jen jsem se uchichtla.
Co bydlíme v Praze, a to už je několik let!!metrem jel cca 2krát?3krát?vždy s popisem a plánkem,kde a jak vystoupit...děti mu to namalují předem:-)

Já jsem tedy taky na některé věci antitalent,ale můj muž by zasloužil vyznamenání!Nebo spíš já??Ahojik všem,čekají mě Himaláje žehlení.
Přidala bych se s podporou srazíku ve Sparu..Alča
Oliii a spol 19503
20.10.2006 12:17:57
Manko, to by bylo skvely, takze je to jasnacka, Varta se bude zkouset jindy a je to ve SParu!!! Aspon to mam blizko:-)
Jo a manzel je jinak uplne normalni, akorat "obcas" trochu roztrzity. Ze zacatko me to privadelo k silenstvi, no ale casem jsem nejak otupela a uz se tomu i smeju. Co taky cloveku zbyva, porad je to jenodussi nez se cely zivot rozcilovat. Ale souhlasim s nim, ze nejlepsi, co mohl v zivote udelat (krom toho, ze si vzal nekoho tak uzasnyho, jako jsem ja) bylo fakt zustat na ty skole, protoze tam se tyhle neduhy ztrati.
manka 12680
20.10.2006 9:39:15
:-))))))))))))))))))))))))))) Oliiii, to mi nedělej, málem jsem si poprskala LCDčko kafem :-D. Kdy nás seznámíš s tvým mužem, musí to být celkem psina, teda pro ty okolo ;-).

Jo a jestli spácháte sraz ve Sparu tak jsem si říkala, že bych možná zkusila nakojit, uložit, počkat jestli opravdu hezky spinká, úprk autem za váma, tak hoďka u neperlivé vody s očima na hodinkách a úprk dom nastavit další ňadro, co? ;-) No dobře, hodinky nenosím, takže vás tím nebudu prudit :-).
Oliii a spol 19503
20.10.2006 7:55:31
No a abyste meli predstavu, co obnasi zivot s vedeckym pracovnikem, tak vcera uz podruhe zapomnel auto ve skole... Proste rano jel autem a vratil se tramvaji. No je tohle normalni?????
Kdyz se to stalo poprve, prisli jsme na to az za 2 dny, kdyz jsem potrebovala jet s JOzanem k nasim, vykyblovali jsme se pred barak se vsema kramama (autosedacka, kocarek, hromada tasek), no a ja se zeptala, kde parkujem... Tak jsme to vsechno nalozili do tramvaje!!! a jeli do skoly pro auto. Cikani proti nam hadr.
Oliii a spol 19503
20.10.2006 7:52:44
Ahoj holky, mam dojem, ze proti 7.11. nikdo neprotestoval, takze ho vyhlasuju jako definitivo, kdyz se toho mezitim nikdo akcni nechopil:-))) Pro me je samozrejme nejidealnejsi ta pizzerka ve Sparu, ale byl tu predtim i navrh na Vartu, coz muzeme klidne zkusit, ale jedine pod podminkou, ze tam ma Dada proverenou kvalitu Lambruska!!!
Alci, samozrejme ze vim, ze VRSR byla vlastne uz v rijnu podle stareho kalendare, ale co naplat, nam nakukali, ze se to slavi 7.listopadu.:-) Jo a upozornuji predem, ze jsem byla zdatnym recitatorem na podobnych akcich, takze pokud bude mit nekdo zajem, mohu zajistit kulturni vlozku sestavajici z takovych skvostu jako treba Na pout z Ruska vydala se peticipa hvezdicka, Chatjat-li ruskije vajny apod.
A budu stejne jako ostatni moooooc rada, pokud prijde i nejaky novy oblicej a rozviri poklidnou atmosferu nasich obcasnych sraziku. Vetsina novych mamin se jen prihlasi do diskuse, neco malo napise a vic o nich nevime. Potrebujeme rozsirit zdrave jadro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piaf 35475
19.10.2006 23:59:43
Ahojky děvčata,
Tak hlásím, že jsem našla zubařku na poliklinice na zahradaku. Obe holky jsou objednane na pulku listopadu. Tak jsem zvedava, jak to dopadne. Kdyby se mi neco nezdalo, urcite se ozvu. Zaplatpanbuh uz mame trvaly pobyt, jinak by nas nevzala.
Jinak my uz 14 dnu valcime s rymou a kaslem. Ale to je prd.
Co se tyce zpivani, klidne zapeju, ale treste se....
Jsem zkousela hledat nejake aktivity pro deti. No skoncila jsem u sokola pro starsi a plavani pro mensi. Ta starsi to ma ve skolce. Chodime do knihovny.a to je tak vsechno.
Tak ja padam, mladsi terezka se vzbudila a prudi u pocitace, chjo, kdy to dite bude spat normalne.
Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
19.10.2006 22:42:55
Ahojik holčiny-maminy!!
Jitulko díky za typ,co v zimě a mě taky,prosím,pisni-ze zvědavosti něco malinko o plavání..a díky za tvůj úsměv s bílými zuby:-)
Zdravím Piaf,jako novou mamču.
Zdravím Katku z Brna,co nejezdí šalino,ale už metrem!
Zdravím Rendu..a čím ji ty afty potíraš?Ještě bumbá Kačka tolik mlíka?
Zdravím Silvu,co na mě bobkuje a slíbila mi......
zdravím Olli...a jéé a všechny a taky se už snad konečně vyhrabu na ten srazík.Takže pizerie ve Sparu? V kolik? A na VŘSR?A víte,že VŘSR byla už v říjnu a ne 7.11.?Které datum tedy myslíte???
Dobrou všem-my si užíváme průjem, teče to z ní ach jo!!Pac a pusku na čeníšky,Alča
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
19.10.2006 21:39:38
zdravím z postele. V úterý mě chytly záda a lezu tu po 4. Dr. mi naordinovala klid na lůžku, teplo a nic nezvedat, což s Vojtou "V POHODĚ" jde:))

Co se týče srazu, pořád trvá termín VŘSR, jak navrhla Oliii nebo jsem prošvihla nějakou změnu?
A v kolik a kde? Opět pizzerie ve Sparu?

Silva+Barborka+SARKA 45740
19.10.2006 19:17:17
Ahojky holky!
Koukám,že to tu žije!
Jestli scháníte dětského zubaře?My máme na Budějovický a je fakt skvělá jen nevím jestli ještě bere i nové pacienty:Tak kdyby jste měla některá zájem napište.
No jinak nám se daří bezva.Už asi po 2 jsme zaspaly ráno do školy.Šárinka si zvykla nějak spát dlouho a to pak ráno máme dost dobrou honičku.Barunce to ve škole jde je to šikula už dokonce čtou:V té škole to teda berou hopem.No jo za "našich mladých let"byl na vše čas.
Barunka jede o prázdninách podzimníh poprvé na výpravu tak jsem na ní zvědavá.Jedou totiž až do Lanškrouna.
Tak jo holky tak se zatím mšjte všechny krásně
ivaxx 44192
19.10.2006 14:52:30
vidím, že to probíráte plavání na Vartě. Mohu tě požádat o zaslání informací do mailu? Díky.
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 2670  [Dalších 1770 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.