Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda s Kačenkou | 53489 |
|
|
19.10.2006 11:17:24
jo a taky vam musim rict, ze nam preinstalovavali "okna" a ja sem zapomnela jaky sem mam heslo, takze se nedostanu ani do naseho alba :o(((((((( a musela sem se zaregistrovat znova, che
|
| Renda s Kačkou |
| • |
19.10.2006 11:06:51
ahoj holky, ja se taky hlasim na sraz, teda pokud me sebou vezmete, kdyz sem tady jednou za mesic :o).
ahoj Piaf, vitej :o) zazpivas neco? :o)))))))))Mam zubarku na narodni tride, kdybys chtela, dam ti na ni cislo. ahoj Kacko, taky vitej.Ja mela stejny pocity a kdyz bylo Kacce 20 mesicu, frcela sem do prace a mela sem to jako relax, prazdniny......... :o))Jinak muzete zacit korzovanim po lesoparku :o) pro me to tam bylo docela bludiste :o) ahoj Miso, taky vitej :o) jasne ze muzes jit taky kalit :o)) ahoj Jitu, jak se mas?? ahoj Dado, ty nevernice :o)))) ahoj Oli, musim ti vratit ty oblecky, abys mela co na sebe, az do toho zase prastite, dej mi vedet, kdy si doma ju? tak paaaaaaaaaaaaa jo a omlouvam se, ze tady pisu jako magurek, ale sem s Kacenkou zavrena doma, ma zas plnou pusu aftu, furt knuci, je protivna, nechce jist a uz mi to leze na mozek :o() tak papapa |
| Misa+Marek |
| • |
18.10.2006 22:48:31
Ahoj vsem maminkam z "desitky"
prave jsem prisla domu ze cviceni a jsem nejak plna energie. Chodim na tai-chi a fakt me to nejak nabiji. :-) Jen jsem se chtela zeptat jestli ten planovany srazik je jen pro stalice nebo jestli by se mohli zucastnit a tim i predstavit nove mamky jako napr. ja nebo koukam,ze nova je i Katka? Jo,jeste vam musim sverit jedno desive zjisteni. Byla jsem dnes v obchode (no,to by zas tak hrozny nebylo :-) ),ale totalne me sokovalo,ze uz vyhravaly vanocni koledy. Malem jsem to nerozdychala. Koledy uz ted???? A ja nemam jeste zadny darek. Mate uz neco? Pripadne co? Ja jen pro inspiraci a taky jestli mam vazne zacit hystercit. No,tak se mejte zatim pekne a dobrou :-) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
18.10.2006 13:30:24
Katko,ahoj,my tě tu vítáme...holky z Moravy jsou fajn,že Mančí:o)))Já bych ti klidně nějaké info poslala,ale nemáš tady uvedený mejl,takže mi buď napiš na můj,nebo uveď,kam ti to mám poslat.A jinak bydlíme kousek od sebe...předpokládám,že jsi asi nahoře v těch nových domech někde u školy,že.
Holky,díky za názory a za případnou pomoc,pokud budete některá ochotná udělat nějaké promo...letáčky,info známým,budu ráda. Hele,docela bych taky uvítala nějaké informace ohledně srazu,abych měla čas si to nějak naplánovat. Piaf,už si sehnala toho zubaře?Ptala jsem se u dr.kam chodíme a prý ještě přijímají,ale upřednostňují,když jsou tam i rodiče,podmínka to ale není.Je to na poliklinice v Petrovicích,když budeš chtít,napiš mi mejl,pošlu ti jméno dr. |
| Katka (31) a Sofie (4 měsíce) |
| • |
18.10.2006 10:51:12
Dobrý den, přistěhovali jsme se po porodu naší dcerky na přechodnou dobu do Horních Měcholup poblíž lesoparku, jinak "su" z Brna...četla jsem vaše povídání z posledních pár dní a chtěla jsem poprosit jestli máte možnosti mi poslat nějaké informace nebo snad pozvánku na otevření nového bazénu v ul. Na vartě..předem díky!! Ráda bych rozvinula nějaké aktivity se Sofií, protože jinak se ta MD snad nedá přežít a prožít v dobrém. Kdybyste měl někdo podobně staré-mladé dítko, rády společně vyjdeme na procházku apod. Zdravím všechny z Měcholup, Hostivaře a okolí, ahoj Katka
|
| Piaf | 35475 |
|
|
17.10.2006 8:58:37
Ahojky devcata,zapomela jsem podekovat za tipy ohledne toho zubare. Je fakt, ze na polikliniku na zahradaku jsem zapomela. No, jo, to je tak, kdyz nekdo doma hnije pet let. Jinak, aby jste neco o nas vedely: ja Edita 29. dcerky
Kacka- v listopadu 5 a Terka 2,5. Bydlime tu od cervna na Zahradnim meste. Tak ja se pripojim pozdeji, nebot mladsi mi porad saha na klavesy a na to dnes nemam nerva. Mejte hezky den. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
16.10.2006 19:32:17
Alčo, já celou loňskou zimu chodila do Frydolýnka v Hostivaři. Můžete si hrát, cvičit a je tam i divadýlko.
|
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
15.10.2006 23:32:56
Koukám tady u nás je to sám plaváček. A jiné aktivity pro mimča-nemáte některá typ?Já bych ráda s Madlou konečně začala chodit pravidelně do nějakého baby centra-cvičit,malovat,cokoli...pořád se na P-10 moc nevyznám a taky mě to připadá přes zimu fajn.Nechodíte někdo?Rády se přidáme nebo mě alespoň poraďte:-) pa všem a dobrou a krásné pondělíčko.
|
| Misa+Marek |
| • |
15.10.2006 23:18:38
A se sklerozou jsme na tom asi podobne. :-D
Jeste pisu dodatek. Koukala jsem na stranky Plavacka a rozdilna je i cena. Amalka avizuje plavco 12 lekci za 4000 a plavacek 10 lekci bud za 2600 nebo 2800. A to je tedy pro maminu na MD sakra rozdil. No,mela bych si asi vyzjistit vic info nez se nahlasim. Jitulko,mohla bych pozadat taky o zaslani letacku na mailik? je to m81@seznam.cz Dekuju a dobrou noc. |
| Misa+Marek |
| • |
15.10.2006 23:13:03
Ahojky,
dekuji za prijeti. :-) Jo,Jitulko,tak to je zvlastni. Ja o tom plavcu vim od instruktorky plavani prave z Amalky a maji to i na www strankach. Hmmm,to jsi mi dala teda brouka do hlavy. A zapis,ze zacina 13.11. je jednak uveden na webovkach a take mi ho rekli primo v Amalce. Je treba mozne,ze by tam plavali dve plavecke skolicky? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.