Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
15.10.2006 23:02:34
Míšo,žádný zápis se na Vartě ale 13tého nekonná (vidíš,úplně bych ti to zapomněla říct)a ještě jedna maličkost,nebude tam plavat společnost Amálka,ale Plaváček...chceš-li,tady jsou jejich webovky,tak se domluv i kvůli zápisu www.plavani.com .....skleroza je náročná,proč to psát najednou,že;o)
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
15.10.2006 22:58:06
Holčiny,díky moc,jak vidíte,vzhledem k tomu,že jsme včera s kapelou hráli v Popovičkách na hasičským mejdlíčku,tak jsem dnes byla jak chodící mrtvola(což tedy naštěstí nevidíte,ale vidíte,že nic nevidíte na mejlech...chacha,Olčo,tak tuhle mou intelektuální myšlenkovou kreaci si užij,dnes mi to fakt jde :o))),takže hned zítra na to sednu a pofrčí to.
Maminko Míšo,vítej,doufám,že jsem pochopila správně,že jsi Míša...já chodim s prckem plavat v současné době do Rytířské,ale právě koncem listopadu na Vartě v Měcholupech budeme (tedy resp.má milá příbuzná)otvírat nový bazének,jestli chceš,můžeš se na vycházce stavit,jistě tě tam děvčata či dělníci nechají nakouknout i teď,ve fázi dokončování interiérů,ale počítej s tím,že než se to vyloupne dočista do čista,tak to stále připomíná staveniště.A svět je malý,takže se třebas potkáme :o) Sylvo,já si pamatuju,že jsi učila plavčo..tuším to byli ty Radlice,viď. Alčo,já nechystám žádnou akci...srazík doufám ošéfuje Olli,to o čem je z mé strany řeč,je otvírání toho bazénu.A už se koukej vrátit domů,Ať se taky osobně poznáme. Mančí,co mímák? |
| Silva+Barborka+SARKA | 45740 |
|
|
15.10.2006 20:22:31
Ahojky Jitulko!?
CHci se zeptat kvůli tomu plavání? Jestli jsem to dobře pochopila ty s tím plaváním máš něco společného jako organizačně???? A kde to prosím je ta Varta někde u Hostivaře? Já jen ,že jsem 10.let učila děti plavání od miminek až po18 leté.Tak mi prosím taky pošli ten letáček chtěla bych se podívat jestli nevadí. Můj email:silvia0401@seznam.cz |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
15.10.2006 0:06:03
Míšo vítej, přibýráme každého, kdo chce podrbat:))
Plavání na Vyšehradě také známe, ale přestali jsme, malý byl pořád nemocný. Tak kdo další se zúčastní srazíkování????? Taková událost jako VŘSR by se fakt měla zapít třeba Lambruskem. Viď Oliii?? Dnes jsme po roce nechali všechny děti našim a udělali si s manžou "romantickou" sobotu. Procházka Prahou, večeře, divadlo, pak posezení u vínečka a ráno se těším, že se jednou vyspím dýl jak do 6. Tak toho jdu využít. |
| Misa+Marek |
| • |
14.10.2006 22:38:08
Ahoj vsem maminkam,
jsem mamka 25 s klucinou 23 mesicu, bydlime take v Praze 10 - Petrovicich, nasla jsem tuto diskusi maminek z "desitky" a rada bych se k vam pridala. Jestli teda pribirate nove mamky. ? Koukala jsem,ze tady pisete o plavani na Varte. Ja jsem chodila s Markem plavat do Amalky od jeho 3 mesicu jak na Chodov,tak i na Vysehrad. Ted jsem se dozvedela,ze bude plavco na Varte a 13.11. se chystame zajit zapsat. Nevim jestli znam primo osobne maminku Jitulku, ale musim rict,ze jsme vyzkouseli i jine plavco a na Amalku to nema ani nahodou. |
| manka | 12680 |
|
|
14.10.2006 11:36:46
Čauveeeeees, Oliii to víš, že tu jsem, ale k večerním srazům nemám co dodat, páč se mě na nějakou delší dobu netýkají ;-( a nic dalšího se tu moc neprobíralo.. Tak chodím probírat prdy na diskusi podle narození :-)))))))).
Jitul klíďo mi to pošli, do kritiky se s vervou opřu ;-). |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
14.10.2006 9:07:00
Takhle to dopada, kdyz mi Jozan sedi na kline... Ted jeci vedle v obyvaku, ze jsem ho vyhodila a malem vzteky prorazil sklenenou vypln dveri...
Jitu, chtela jsem te potesit, ze jsem se ted na dovce seznamila s jednou holcinou z Mecholup a dostaly jsme se taky na tema plavani deti. Vedela, ze se bude ted otvirat ta Varta a byla z toho nadsena, ze nebudou muset nikam dojizdet. No hadej, na koho jsem si asi vzpomnela, kdyz mi to licila:-))) Alci, vyhledove mame dost podobny program. Jedeme za tyden s manzou na posledni vyrazeni si z kopytka a pak budu patrne taky zase dlooooouho drepet v Praze na zadku:-( Snad aspon vyjedeme v zime parkrat na lyze... A co Manka? Ona se nejak oddruzila nebo co, ze ji tu vubec nevidim? |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
14.10.2006 9:02:07
Jitu, jasne, posli to, na kritiku ja jsem machr:-)))))) A urcite te potesi, ze jsem se ted na
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
14.10.2006 9:02:06
Jitu, jasne, posli to, na kritiku ja jsem machr:-)))))) A urcite te potesi, ze jsem se ted na
|
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
14.10.2006 2:28:44
Ahojik Jitulko a všechny maminy!koukám diskutujete a diskutujete:-) Jitulko nevím nic, co že to chystáš za akci??..piš,piš...já ještě příští týden odjíždím na prodloužený víkend s taťuldou a pak už budu tvrdnout celou zimu až do jara v Praze. Tak se fakt těším,doufám, že se s vámi konečně uvidím a pokecáme a pomluvíme kdekoho!!Pa všem,Ala
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.