| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 2670  [Dalších 1740 >>]
Jitulka 18006
14.10.2006 0:15:28
mám na vás,děvčata takovou neobvyklou prosbu..

Cca kolem 20.11.máme na Vartě otvírat ten nový bazén a já bych potřebovala tak nějak okem nezaujatým,přímo maminkovským prokonzultovat letáčky a nabídky,protože už se v tom hrabu dlouho a ztratila jsem takový ten nadhled...můžu vám to poslat na mejlíky,abyste se vyjádřili jako v tom smyslu,jestli to chápete,zda tam něco nechybí z vašeho pohledu a tak...no víte,co myslim,jo?Já bych to nějak v neděli nebo v pondělí poslala a byla bych moc ráda,kdybyste se vyjádřili....Která budete ochotná,písněte mi sem,nebo mejlem,dík...

Olčo,skoro si netroufám se tam ani podívat,abych nezjistila závadu...snad jo,budu s tím předběžně počítat.:o)
Oliii a spol 19503
13.10.2006 17:44:06
Jitulko, prokonzultuj to, ale jina nez pozitivni odpoved se nepripousti! Mmch, tvuj pripevek me po dlouhe dobe zase prijemne zahral:-)
Piaf, ted budu vypadat asi jako uplny kreten, ale my s malym chodime na Zahradak k zubari, jenze si nepamatuju jmeno ty doktorky. No snad me trochu omluvi fakt, ze jsme tam zatim byli jen jednou... Je to hned proti vchodu do polikliniky - vejdes na takove to jakoby namesticko a je to primo proti tobe. Jsou tam dve ordinace, my chodime do te napravo, ale mluvila jsem s obema lekarkami a zdaly se mi prijemne. I na kontrole vse probihalo s ohledem na male decko. Na druhou stranu musim priznat, ze nam zatim dr nic nedelala, takze nemohu posoudit jeji zrucnost. Jen dobry dojem z chovani. Jo a docela me pobavilo, jak se omlouvas, ze lezes do diskuse. Kdyz bydlis uz 3 mesice na Zahradaku, tak na ni mas taky narok, ne?:-)))
Jitulka 18006
13.10.2006 14:31:48
Piaf,nevím,děti mi chodí do Měcholup,ale ta dr.už snad nové pacienty nebere.

Fajn folky,souhlasím s VŘSR,to bude pěkné datum...ale ještě to budu muset prokonzultovat s aklendářem akcí,který teď nemám u sebe.

Olčo,vítej doma....je tu bez tebe dost smutno.

Rendo,díky za odkaz,na Ostraváka se občas taky chodím koukat,je to sranda.:o)))
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
13.10.2006 13:28:09
já můžu jen poradit, že v HOstivaři NE!!! Tady je to fakt síla, my jsme raději začali jezdit na chalupu a chodíme tam.
Piaf 35475
13.10.2006 10:26:35
Ahojky,omlouvám se, že Vám lezu do diskuze, ale jsme tri mesice prestehovaný na Zahradaku a doted mám problém sehnat pro své dvě ratolesti zubaře. Nevíte o někom? Budu moc ráda za každé info.
Díky
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
11.10.2006 22:30:42
ahojky, zdravím z chalupy. Ještě si užíváme zbytků podzima na čerstvém vzduchu.

S VŘSR souhlasím, už budu zpět z Holandska a budu se připravovat na teplé kraje:))

Oliii a spol 19503
11.10.2006 10:44:21
Ahojda, hlasim se po dovce, bylo nadherne, to se s tou dnesni inverzni mlhou neda vubec srovnat! No ale znate to, clovek je zase rad i doma, ten domaci smradecek a pohodlicko je nakonec nade vse:-)
Srazi - radeji bych ted byla pro ten listopadovy termin, protoze se mi po tom vecnym vejletovani nakupilo desne restu... Jsem hned pro zacatek listopadu, nez nam Dada zmizi do teplicka, co treba utery 7.listopadu? Zapijeme VRSR...
Silva+Barborka+SARKA 45740
10.10.2006 19:48:18
Ahojky holky!
Tak jak se vede?
Gratuluji Marietě jestli je "sladké tajemství"
TO jsi to vzala hopem.
My bysme taky ještě chtěli mimi,ale až tak za pět let no jo my jedem na petiletky haha..
nAŠE šárinka má 16 zubů byly jsme s holkama u zubařky.A dokonce nás překvapila umí smrkat.Teď se to hodí má rýmu jak hrom.
Tak se zetím mějte krásně
Renda a Káťa 11190
10.10.2006 10:02:35
ahoj holky

Jitu, neprislo, pac sem to jeste neposlala :o( ja sem tak strasne lina az je mi z toho zle :o(((((

Dado, moc dik za tip, mas to u me.Pohadkovej les super, Kacka byla unesena :o))) jen ty souteze byly tak trosku na jedno brdo, ale muj nazor tady nebyl vubec dulezitej :o)))) fakt dik

pro Jitu
Jitulka 18006
9.10.2006 22:51:00
Vzhledem k tomu,že začalo pršet,tak jsem pohádkový les vzdali.Jinak koukám jako blázen,že jste zase někde pryč nebo co....

Rendo,nic mi mejlem nedošlo.
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 2670  [Dalších 1740 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.