| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 2670  [Dalších 1720 >>]
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
27.9.2006 9:35:33
Manko, plánovala ;-)))))

Držím palce do školky! Aspoň budeš mít víc klidu na sebe a malýho.
manka 12680
26.9.2006 22:58:19
Ahoj, všechny moc zdravím!
Marietto gratuluju! ;-) to jsi plánovala?
Oliii jak říkáš, v nejbližší době se mnou na srazík nepočítejte. S tím malým hladovcem by to nešlo... Snad časem jestli začne víc spát a míň .... (papat :-))) ).
Jinak se máme fajn, v pondělí jdeme prvně do školky! tak snad to zvládnem (oba).
26.9.2006 21:54:50
v rychlosti zdravím...

překládám, takže jako obvykle mám honičku... jen mám takovou drobnou novinku, myslím, že vám to dojde rychle :-)))))

Silvo, učitelky nám zůstaly, takže má pořád paní ředitelku, co škola, jak to Barborce jde?

Jestli bude nějaký srazík, tak doufám, že tentokrát už to vyjde a budu se moci zúčastnit :-))))
Oliii a spol 19503
26.9.2006 20:19:35
Hola hola, hlasim se zase do kolektivu, po mesicnim urgovanim servisu se nam podarilo ziskat od nich pocitac zpet a dokonce opraveny:-) Akorat jedeme v patek na dovcu, takze budu mit zase trochu vypadek...
Bylo by fajn, kdyby nekdo mezitim dal dohromady te srazik, z meho pohledu nekdy ve druhe pulce rijna, akorat nemuzu 18., jinak snad jo.
Dado, na Manky ucast bych v nejblizsi dobe moc nesazela, i kdyz nevim, jakej je malej Danik pijan:-))) Ale kdyby se nikdo nepridal, klido muzeme jit pokorit lambrusco jen ve dvou. Ale divila bych se, kdyby nas v tom takova Jitulka nechala:-)))))))))))))
Silva+Barborka+SARKA 45740
26.9.2006 10:43:37
Ahojky holky!
Tak vás zdravím!Jak užíváte babí léto? my s holkama jsmepořád venku.Jen je nám vždy po ránu pěkná kosa když jdem s Barunkou do školy.Barunka zvládá školu dobře,jen Šárinka to špatně nese,že si s ní nikdo ráno nehraje.
Vy budete mít srazík? a kdy?že bysme se přidaly?
Tak se zatím mějte krásně a papa
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
24.9.2006 21:30:39
nám se opravdu zdařil. Ve Vídni jsme byli do 22hod. a zjistili, že všechny atrakce jsou tam mnohem levnější než na Matějské. Většinou kolem 2-3 euro. Děti vyzkoušely snad všechny, mně z toho bylo špatně, jen když jsem koukala.
Dnes jsme byli v Brně u známých. Vojtu celý víkend hlídali naši, tak jsem si trochu odpočinula.

Jitulko, pokud se bude srazík konat v tom hojném počtu (já + Oliii + Manka) jsem i pro pizzerii a mezitím co ty budeš zpívat, my tě budem drbat:))

U nás velký boj u Superstar, protože Domča tam má kamarádku, tak tu držíme palce. Normálně to nesleduji, ale díky tomu, jak to prožívají děti, občas juknu.
Jitulka 18006
22.9.2006 22:21:34
tady se hlásí druhá ztracená...holky,já to nějak pořád nestíhám,už si připadám jako trapák,že dokola píšu totéž,je toho letos dost a tak tiše Dádě závidim ten víkendový výlet,hned bych se přidala :o)

Na srazík v půli října bych se nad přidat mohla,pokud to nebude čtvrtek,ale to už znáte,že..leda,že byste to chtěli udělat v Pizzerii Milano,to bych pak přítomna být mohla i ve čtvrtek,ale jen chvílema.
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451
22.9.2006 8:32:37
Ahojda, zdravím po dovolené, už jsem teda skoro týden doma, ale měla jsme blázinec, takže se sem dostávám až teď. Za chvíli jdeme k dr, nechám Anetce naokovat klíšťovku, dneska máme první dávku, pak ještě dvě, jedna za tři měsíce a další pak do roka od první. Tak jsem na naši hrdinku zvědavá, to zase bude jekot.

Na dovče bylo super, počasí nám parádně vyšlo ( a já měla strach, že bude zima), takže jsem se koupali krom posledního dne každý den, Anetka se konečně přestala bát moře, takže úspěch:) Poslední den pršelo a trochu se ochladilo, ale bylo to příjemný. Jen cesta zpět byla celkem náročná, protože malá spala všeho všudy hodinu, jsem myslela, že mě picne, Ale zas ena to, že seděla v podstatě skoro 10 hodin v autě, byla celkem hodná. I když samozřejmě vyžadovala pozornost.

Jinak na srazík se moc těším a doufám, že se zúčastním, snad to výjde tak, aby byl manžel doma, zrovna v říjnu bude totiž dost pracovně mimo Prahu. Takže uvidíme.
Silva+Barborka+SARKA 45740
21.9.2006 19:33:16
Ahojky!
Zdravím Marietu agratuluji k zoubku.Jakou učitelku má JIndra ve školce?Janu nebo ředitelku..

A taky zdravím Alču.Já jsem fakt hlava děravá já zapoměla,že jste ze ŠTERBOHOL.

U nás nic nového zkouším Barunce najít nějakého dobrého Skauta,ale nějak se mi nedaří.Barunce se ve škole líbí zatím nemají moc úkolů.
Šárinka má taky pořádnou rýmu to odsávání mě pěkně štve ona se tak šíleně brání(bojovnice malá)

Tak se holky mějte moc krásně papa
20.9.2006 13:10:04
Hlásím se po dlooooouhé době!!!!

Máme se skvěle, užili jsme si léto, užíváme si krásné září, akorát mi nějak nezbývá čas na net! Jinak u nás nic nového, vše při "starém", Jindra začal chodit zase do školky, Fanynka je pěkná dračice, 30. srpna začala chodit a od té doby se v podstatě nezastavila, 8.září jsme jí našli první zoubek (konečně :-)))))))))
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 2670  [Dalších 1720 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.