Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monďa | 23960 |
|
|
10.11.2007 13:32:11
ještě jsem zapomněla, vaření:
tak mi měli včera flíčky s uzeným a dneska červenou čočku po bulharskou a krupicovou polévku. a zítra bude u našich Martinská husa (já a Adél budeme mít kuře). papa |
| Monďa | 23960 |
|
|
10.11.2007 13:30:07
ahojky,
pěkné fotečky ze srazíku. to je bezva, že se vydařil. u nás je standartně "nespavo a vřískavo"... :)))) (u obou dětí) minulý týden v neděli jsme měli křtiny, fotky dostanu až zítra od ségry. bylo to bezva. Vítek byl v kostele hodný, celou dobu dudlal. na oběd bylo 17 lidiček, bylo to bezva. měli jsme svíčkovou, chlebíčky a zákusky. ňamka. Marci, to je pech s tím autem. už se ví co s tím je? Zuzi, snad už bude Eli líp. a co ty a žaludek, už se tolik nestresuješ? dneska odpol odjízdím s dětmi do neděli k našim, budem slavit svátky a narozky. manžel přijede rovnou z práce po 21h. jinak je něco nového? moc počítač nestíhám. mějte se krásně, venku nic moc. pa |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
10.11.2007 13:20:01
ještě k tomu vaření,taky mám problémy s vymýšlením..když jsem sama s dětma,tak improvizuju,ale když je doma manžel,tak už ho nutím,abychom spolu vymysleli,co jíst
včera byla sekaná s bramborama,na dnešek mám naložené maso s rýží...zítra kuřecí řízek s br kaší... zítra budu péct perníčky...to jsem zvědavá,jak se mi povede slepit perníková chaloupka..nemáte tip,kde sehnat formičky na perníkovou chaloupku? jo a Vojtovi se klube poslední čtyřka a prosvítají mu horní špičáky...proto v noci tolik sténá :-((( dnes jsem mu už musela dát panadol sirup |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
10.11.2007 13:09:55
Fotky jsou moc hezké :-))) Terez,kolik se ti sešlo ruliček?
já koupila v hypernově adventní kalendář-velkého medvídka Pú Verčo-tak at už jste zdravé :-))) Marci-tak co manžel na auto?vyváděl hodně? v noci se Eliška poblinkala a do rána měla horečky....ráno měla průjem a už je ok a MÁ HLAD!!!!ONA A HLAD!!!!snad jí už bude dobře chvíli tu sněžilo a už jen prší |
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
10.11.2007 10:20:25
Ahoj holky, fotky ze srazíku vypadají dobře, tak ještě něco dotlačte:-)
Marci, to je pech s tím autem:-( Jinak pro inspiraci, - včera k večeři jsem dělala Jánošíka, dneska k obědu koprovku, k večeři mám naložený masiko a smažené brambůrky a v neděli k obědu bude vepřové na žampionech s rýží. Polévky - vepřový vývar se zeleninkou a nudlema a vločková polívka. Renčo, Vy budete mít ty křtiny tuhle neděli?? Jak děláš kuře po myslivecku? To zní dobře... |
| rkardova | 22680 |
|
|
10.11.2007 0:49:00
V neděli budeme mít kuřecí po myslivecku.
Mám nové info o tělísku.Mluvila jsem s kamarádkou.Má již druhé.Nehormonální,za 800,-mences ještě ve větší míře nežli před tělískem. Mirena je dražší,hormonální,mences je velmi slabý,spíše žádný. |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
9.11.2007 16:54:06
auto stojí v Bystřici....manžel kamarádky včera říkal,že někomu zavolá,jestli by se na to mrkl a že pak dá vědět...;-(
Ted jsem byla s ječuchou venku,vůbec se mi do té zimy nechtělo,ale nemohl doma usnout.Co vaříte o víkendu?Potřebuju tip.Už mi to nemyslí;-) |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
9.11.2007 16:36:59
U nás taky padal sníh, ale bylo to mokrý. Takže z toho nic není.
Zuzi, naše nemoci vypadají, že jsou na ústupu, už včera se mi holky zdály dost v pohodě, zakašlou už jen občas. Takže snad budeme moci v pondělí do školky.:) |
| rkardova | 22680 |
|
|
9.11.2007 14:50:59
Nakukuju a tady je mrtvo.........
U nás celý den sněží a střídavě svítí sluníčko.Pěkný čvachtanec! Marci,jak jsi dopadla s autem? |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
9.11.2007 8:56:11
Zdi tak si zapiš 28.11 , Hanka sem razí na třídní schůzky a tak to třeba klapne .-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.