| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 8649  [Dalších 7639 >>]
Monďa 23960
10.11.2007 13:32:11
ještě jsem zapomněla, vaření:
tak mi měli včera flíčky s uzeným a dneska červenou čočku po bulharskou a krupicovou polévku.
a zítra bude u našich Martinská husa (já a Adél budeme mít kuře). papa
Monďa 23960
10.11.2007 13:30:07
ahojky,
pěkné fotečky ze srazíku. to je bezva, že se vydařil.

u nás je standartně "nespavo a vřískavo"... :)))) (u obou dětí)

minulý týden v neděli jsme měli křtiny, fotky dostanu až zítra od ségry. bylo to bezva. Vítek byl v kostele hodný, celou dobu dudlal. na oběd bylo 17 lidiček, bylo to bezva. měli jsme svíčkovou, chlebíčky a zákusky. ňamka.

Marci, to je pech s tím autem. už se ví co s tím je?
Zuzi, snad už bude Eli líp. a co ty a žaludek, už se tolik nestresuješ?

dneska odpol odjízdím s dětmi do neděli k našim, budem slavit svátky a narozky. manžel přijede rovnou z práce po 21h.

jinak je něco nového? moc počítač nestíhám. mějte se krásně, venku nic moc. pa
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
10.11.2007 13:20:01
ještě k tomu vaření,taky mám problémy s vymýšlením..když jsem sama s dětma,tak improvizuju,ale když je doma manžel,tak už ho nutím,abychom spolu vymysleli,co jíst

včera byla sekaná s bramborama,na dnešek mám naložené maso s rýží...zítra kuřecí řízek s br kaší...

zítra budu péct perníčky...to jsem zvědavá,jak se mi povede slepit perníková chaloupka..nemáte tip,kde sehnat formičky na perníkovou chaloupku?

jo a Vojtovi se klube poslední čtyřka a prosvítají mu horní špičáky...proto v noci tolik sténá :-((( dnes jsem mu už musela dát panadol sirup
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
10.11.2007 13:09:55
Fotky jsou moc hezké :-))) Terez,kolik se ti sešlo ruliček?

já koupila v hypernově adventní kalendář-velkého medvídka Pú

Verčo-tak at už jste zdravé :-)))

Marci-tak co manžel na auto?vyváděl hodně?

v noci se Eliška poblinkala a do rána měla horečky....ráno měla průjem a už je ok a MÁ HLAD!!!!ONA A HLAD!!!!snad jí už bude dobře

chvíli tu sněžilo a už jen prší
Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 29669
10.11.2007 10:20:25
Ahoj holky, fotky ze srazíku vypadají dobře, tak ještě něco dotlačte:-)

Marci, to je pech s tím autem:-(

Jinak pro inspiraci, - včera k večeři jsem dělala Jánošíka, dneska k obědu koprovku, k večeři mám naložený masiko a smažené brambůrky a v neděli k obědu bude vepřové na žampionech s rýží.
Polévky - vepřový vývar se zeleninkou a nudlema a vločková polívka.

Renčo, Vy budete mít ty křtiny tuhle neděli?? Jak děláš kuře po myslivecku? To zní dobře...
rkardova 22680
10.11.2007 0:49:00
V neděli budeme mít kuřecí po myslivecku.

Mám nové info o tělísku.Mluvila jsem s kamarádkou.Má již druhé.Nehormonální,za 800,-mences ještě ve větší míře nežli před tělískem.
Mirena je dražší,hormonální,mences je velmi slabý,spíše žádný.
Amelie a králíci 50386
9.11.2007 16:54:06
auto stojí v Bystřici....manžel kamarádky včera říkal,že někomu zavolá,jestli by se na to mrkl a že pak dá vědět...;-(
Ted jsem byla s ječuchou venku,vůbec se mi do té zimy nechtělo,ale nemohl doma usnout.Co vaříte o víkendu?Potřebuju tip.Už mi to nemyslí;-)
Verča(N+M+T) 5969
9.11.2007 16:36:59
U nás taky padal sníh, ale bylo to mokrý. Takže z toho nic není.

Zuzi,
naše nemoci vypadají, že jsou na ústupu, už včera se mi holky zdály dost v pohodě, zakašlou už jen občas. Takže snad budeme moci v pondělí do školky.:)
rkardova 22680
9.11.2007 14:50:59
Nakukuju a tady je mrtvo.........

U nás celý den sněží a střídavě svítí sluníčko.Pěkný čvachtanec!

Marci,jak jsi dopadla s autem?
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
9.11.2007 8:56:11
Zdi tak si zapiš 28.11 , Hanka sem razí na třídní schůzky a tak to třeba klapne .-)
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 8649  [Dalších 7639 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.