Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
7.11.2007 21:22:52
Holky Já nevím:O(pokud bude venku tak hnusně jako dneska ,tak bych nejela.To víte, mám to daleko a vlakem a busem:O(
Do toho ta Nikol a ještě musím s ní na očkování do Bene.toto všechno se nechá nějak vyřešit,ale sama a ani nevím pořádně kam a v tomhle počasí ?!:O) Holky já ještě ráno cinknu.Domluvím se s Jirkou na ty Nikče a uvidíme.Jó,dejte mi některá účastnice kontakt a nebo mě jenom prozvońte a já si vás uložím.To vše pro případ že bych přijela a bloudila po Vla.Já totiž ani nevím ,teda spíš jsem nepochápala tem pro mě nestozumitelnej plánek trasy:O)) meje číslo je 607512010 díky a pa Kdyžtak foťte jak o život!! |
| rkardova | 22680 |
|
|
7.11.2007 20:24:39
Musím se přiznat,že Marci byla takoví ten můj důvod nehledal výmluvy a jet a teď ,když mám jet sama.... Pokud nám to nezkazí počasí,tak pojedeme.
Hani,Zuzko,Lidko a co vy? |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
7.11.2007 19:48:35
vstupné jsou ruličky od toalťáku :-)))
Jani jako že bude hned na oběd utíkat? |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
7.11.2007 19:28:32
Marci,počítám s vámi.Ještě ráno zaběhnu do papírnictví.Koupila jsem Janině špatný formát desek,snad mi je vymění.Cestou zpět si chceme dát s Martínkem svíčkovou v Kondraci.Kdyby bylo nějaké šílené počasí,tak bych asi nejela.
Hani,přijeď!!!! Terez,jaké je vstupné? |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
7.11.2007 18:55:48
tak Reni,já pojedu do Vlašimi s Janou(ted mi psala sms) a zpátky se domluvíme,jo?Díky.
|
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
7.11.2007 18:50:40
Jo, Zuzi, taky marodíme. Vitamíny jim dávám - Preventan Junior a Marťánky. Ale moc to stejně nepomáhá. Kdyby měli "jen" rýmu a normální kašel, tak bych to moc neřešila. Ale Natálka kašle fakt ošklivě, jako by to měla na průduškách. Ale dneska už je to mnohem lepší, dokonce i v noci spala klidně a nekašlala. Ráda bych, aby šla v pondělí do školky, ale uvidím jak bude vypadat. Přijde mi, že je teď víc doma než ve školce. Ale když to tak vezmu, tak loni v zimě do školky ještě nechodila a stejně byla věčně nastydlá. Tak to asi nemá smysl řešit, myslím, že to tak nějak patří k tomu dětskému věku. I když, co si budeme povídat, ani my dospělí se tomu leckdy nevyhneme.
|
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
7.11.2007 18:18:55
no Jenda je celej den dnes pěkně protivnej,i ted vyřvává...doufám,že na něj něco neleze a do zmrzlýho auta se mi moc nechce:-))Já si to ještě rozmyslím a když tak,Reni,napíšu,kdybych nejela nebo jela svým.Volala jsem Janě,ta ještě neví,jestli pojede.A Jeník už tak dost marodí,pak nemůžeme cvičit,tak nevím.
|
|
|
7.11.2007 17:42:31
no zatím já,renča, marci, zdislava a zatím nikdo víc nepotvrdil ,jestli jsem teda nezapomněla,myslím že se hlásila i Jana ale teď nevím zda to platí či ne
Věrka má moc práce Vecah psala o zánětu ucha u katky |
| rkardova | 22680 |
|
|
7.11.2007 17:39:37
Hani pojeď,ať je nás víc :0)
Já vezu Marci.Z Votic bych tě vzala ale to je pro tebe asi zajížďka,viď? |
|
|
7.11.2007 17:38:18
od Louňovic , vjedeš do vlašimi a dáš se 3. ulici vpravo (ty první dvě jsou mezi novostavby), pojedeš až na její samý konec (křižovat tvar T)kde se dáš vlevo a jsi na vlašimským obchvatu, jedeš dolů z kopce, přejedeš koleje,a jedeš stále dolů , po pravé straně budeš mít autobazar u kterého se dáš vpravo a směrem vzhůru stále vzhůru kolem autoservisu, vyjedeš prudký kopec , na klasický křižovatce se dáš vlevo a hned vpravo a u 5. domu s růžovofialovou fasádou zastavíš :-))
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.