| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 8649  [Dalších 7509 >>]
Zdislava a kluci 14977
3.11.2007 11:54:17
hani a co zkusit neco jinyho,kdyz te uklizeni nebavi? ja se tedka vrhla na koralky (mam ukoralkovanyho snoopyho,podle navodu co jsou na netu,nikdy bych neverila ze je to tak jednoduche,vzdycky mi to prislo strasne slozity a obaleny tajemstvim) nebo cokoliv jinyho muzes si uskutecnit sny,ktery jsi mela jako dite...... nebo malovani? mas volny cas jenom pro sebe tak toho vyuzij a jdi do toho....co te jako dite bavilo? o co jsi se zajimala?
Zdislava a kluci 14977
3.11.2007 11:51:55
zuzi me se povedlo neco podobnyho, nakupujeme v penny marketu,davam slecne 1000,- ona mi vraci, vypluju ven na parkoviste a ty penize mam porad v ruce....prijde mi to divny,tak to prepocitam a dala mi o stovku navic,tak se vratim a rikam ze mi vratila spatne....ona chudinka cela zezelenala,pak cervenala studem, prepocitava mi to v dlani a jak pocita tak rika:"ale ne je to v poradku" a ja ji na to rekla ze ne ze mi dala o stovku navic,tak mi dekovala a lidi v krame nevericne kroutili hlavou, jenomze me by svedomi trapilo jeste dneska :-D
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
3.11.2007 11:39:50
Janičko ,co já dělám?jsem kr*va neustále ukízím:O)NUDOU!Nikdy bych tomu nevěřila že se takhle budu nudit:O(Tomas jezdí až večer,Nikol je do tří, čtyř ve škole a potom je zalezlá ve svém pokoji a JUrášek mi začal taky chodit ven za kamarádama.To znamená že příjde ze školy ,hodí brašnu a jde.Potom ho naženu dom a napíšem ,přečtem,umejem a dám jim najíst a jdou spát:O(TOť vše.
na procházku nechtěj,ke kamarádkám se mnou nechtěj a tak chodím sama a nebo si občas půjčím neteřinku a to teda jde i Jurka .Je to prostě opruz:O(
Tuhleva jsem ukecaLA nIKOLKU NA NÁKUPY A TO SE TAK NĚJAK POVEDLO.BYLA JSem s ní celé odpo a v poho,ale to je jednou za pár..:O(Kdybych měla prachy ,pořídím si čtvrtý hned!
Jé ,mám na plotně knedlíky.-O
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
3.11.2007 11:26:47
Verčo-já bych za tohle sekala ruce!!!

Marci-se máš,že manžel vzal děti do bazénu..máš zase klid...

dostala jsem recept na porkovou polévku,tak jí chci dnes udělat

jo ještě k těm zlodějům..dnes jsem si teda taky omylem zakradla!!!nakupuju v zelenině porek,mrkev a kiwi a odcházela jsem i s brokolicí..nikdo si toho nevšiml..ležela na pultě a tak si vykračuju a skoro u auta čumím,co to držím,jsem to běžela vrátit...celý krám se mi tam smál

venku je teplo...byli jsme dopol s dětma venku...vojta se ted vyspí,uvařím a odpol jdeme zase ven
Amelie a králíci 50386
3.11.2007 11:03:13
mně před pár lety ukradli celou kabelku s peněženkou,dokladama,mobilem a 3000kč z auta u školky a pěkně jsem to ořvala....Nejhorší bylo,když mi ředitelka říkala,at si z jejich telefonu zavolám komu chci a já žádné číslo neznám zpaměti:-(..všech asi 200 čísel mám jen v mobilu....
Akorát mě zaujalo... "jen" 5tisíc...tedy pro mě je to doooost peněz.No ale jsou horší věci na světě....o tom by mohl Jenda vyprávět,když ho tu celý den "mučím" cvičením,protahováním a rehabilitacema.Ale "chce" chodit,tak se musí snažit,že?:-))
Jdu vařit zeleninovou polévku.Manžel jel s holkama do bazénu.
Zdislava a kluci 14977
3.11.2007 9:31:09
fujky fujky to je hruza co se deje :-( hlavne ty doklady jsou asi nejhorsi, me se to taky stalo, v praze v tramvaji :-( uplne vim co citis,takovou tu beznadej a bezmoc, ja mela karty taky hnedka zablokovany,ale stejne jsem se docela bala,protoze si na kartu mohl kdokoliv nakoupit na benzince :-( banka mi rekla,ze na stopnuti maji 24 hodin,ale treba uz je to lepsi a blokuji to hned, tenkrat jeste nebyli on-line ve vsech prodejnach, tedka tusim uz jsou vsichni na siti.....

hodne empatie pri vyrizovani s urednikama.....me pani na obcankach rekla at si priste davam vetsi pozor, sakra jako by to slo v preplneny tramvaji s kabelkou v podpazdi na zip s penezenkou vespodu a to jsem mela ruku porad u tela,takze to fakt nechapu :-(
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
2.11.2007 22:39:06
Ahojky, jen se sem jdu vymluvit, jsem KO. Dnes jsem byla v Brně, měla jsem sraz s kamarádkou z červencovek a když jsme odcházely z restaurace, tak jsme se šli ještě podívat do C a A no a tam mi asi někdo šlohnul peněženku, zítra jsem měla jít nakupovat dárky, no bylo tam sice " jen " 5000, ale i to je dost, navíc veškerý doklady, i papíry od auta. No během hodiny jsem měla zablokovaný karty i když tam skoro nic nemám) a nahlásila jsem do na Policajty, byly fakt moc hodný, Katka z toho ještě profitovala, má omalovánky a dvě pexasa
Tak doufám, že vy jste ten den měli teda lepší
Zdislava a kluci 14977
2.11.2007 22:22:28
avent - matej dostal hrnecek, ma tam porad to nejmensi pitko a vesele z nej pije,jenom jsem ho uz 2 dny nevidela grrrr takze je nekde pohozenej,jenom nevim kde :-( ale je fakt ze ze vsech hrnecku co jsem videla byl jeden z nejlepsich,on se jako jeden z mala da uplne vycistit a umyt,to nemaji vsichni.... vojtik ma levnejsi verzi (tusim neco kolem 200) neznackoveho hrnecku...byl v pohode prvni dva roky,to tam mel jenom vodu,pak tam dostal caj a stavu a to ta membrana dostava zabrat,jak ji myju a to vetsinou myju v mycce aby to bylo fakt cisty a bez zivota :-D
urcite ho do ctvrtka najdu tak ho vezmu s sebou :-D
Jana+2 19479
2.11.2007 20:45:11
copak děláš-takhle doma ,děti velké?Mně bude končit mateřská,tak abych začala hledat práci..
Teprve včera jsem začala hrabat listí,ale asi se zahrada brzo zasype sněhem.Na jaře plánuji velkou akci-prořez stromů,jen z jednoho ořešáku je přes 30koleček lupení a ty tedy půjdou...Kolem baráku už nechci jediný listnáč..
Vrátila se nám Janina z intru,tak jsem si po dlouhé době mohla přečíst noviny-:))Koukali se s malým na film.
Mrňous byl tři dny doma s rýmou.Ještěže jsem nenastoupila v září,jsme víc doma než ve školce.
Zuzko,pozdravuj Lidku,dobře,že už jsou holky v pohodě.
Doufám,že do 8.11.nenapadne sníh.
Verčo,neznáš kemp Apollon v Lednici?A nějaké dobré stravování pro naše věčně hladové cyklisty taktéž v Lednici?Rozhodli jsme,že tu dálku k vám příští rok risknem!
Holky,hezký víkend!
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
2.11.2007 19:38:01
To je mi jasný že jsi to pochápala,to já abych nebyla jako blb:O)
Ječucha je náš jenda a už pěknou dobu.Už se na Vás holky těším.vyhánějte nemoce!!
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 8649  [Dalších 7509 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.