| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 8649  [Dalších 7369 >>]
Zdislava a kluci 14977
24.10.2007 13:05:39
marci, ty jsi hanka? sakrys me unika veci :-D jo a moje naruc je taky volna :-D
Amelie a králíci 50386
24.10.2007 13:05:36
Terez,to mluvíš se mnou?.....Hani?
Zdislava a kluci 14977
24.10.2007 13:04:50
no ja si tedka pohravam s myslenkou,ze az matej zacne lezt,tak bych kontaktovala praci a zkusila najit nekoho na hlidani kluku ve vlasimi :-D
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
24.10.2007 13:04:07
Hani a tak mě tak napadlo, nechceš domluvit ve vla na toho 8. nějakou masáž či kosmetiku nebo tak něco - prcka bysme snad hodinu zvládli pohlídat a pak bysme stihli i pokecat?

a jinak
Amelie a králíci 50386
24.10.2007 13:02:40
tak na denní návštěvy tedy nemám peníze:-)Domluvila jsem se s ní 1x týdně na dopoledne...to budou drby po mšstě,ale jinak to nejde...
Manžel o tom tedy asi neví:-)Říkala jsem mu to asi před měsícem,že bych si dala inzerát,ale asi je mu líto peněz nebo nechápe,že nestíhám..no comment...takže tak.
Zdislava a kluci 14977
24.10.2007 13:01:04
marci a jak latkujes? ja vcera prvne dala vlnacky... myslela jsem ze se z nich opupinkuju,ale zacinam jim prichazet na chut :-D
Amelie a králíci 50386
24.10.2007 12:59:05
a jinak upřímně...já si sem nejdu pro radu,ale pokecat:-)Protože jak jen cvičíme,rehabilitujeme a jezdíme po doktorech,tak se dostávám do sociální izolace a cítím,že je to špatně.Uzavřela bych se pomalu do sebe a to není dobře.
Občas vyslovím nějaké přání,ale zatím to nějak nefunguje:-)Chtěla jsem na výstavu bodies do Prahy,na Šporcla do Sedlčan....abych přišla na jiné myšlenky,tak jsem zvědavá,jestli se manžel pochlapí a někam mě vezme;-)
Zdislava a kluci 14977
24.10.2007 12:57:00
marci budes mit pani na uklid? super super super, ja bych ji brala vsema deseti, dohodni se s ni na dennich navstevach a budes mit o starost min :-)

jinak co se manzelu tyka, ja si myslim,ze by to nemelo byt tak ze se jeden "stara" a druhy si "uziva" chtelo by to najit nejaky kompromis protoze deti nejsou uplne vsechno,zenska vydrzi nejaky cas byt bez osobniho zivota,ale za nejakou dobu ji to stejne zacne lezt krkem, takze manzel ma svyho konicka,ja mam svyho konicky,chceme byt taky spolu a chceme byt s detma :-) takze to docela vychazi,on je nekolik hodin tydne v garazi,ja jsem s detma, pak ja jdu za svym konickem (brichotanecni) a on je sam s detma a pak jsme s detma v pokojicku oba a vecer jsme zase spolu :-D pravda kdyz jsme byli oba bez konicku a bez osobniho zivota jenom u deti,tak to bylo na draka,oba jsme byli podrazdeny a nervozni,tak jsem zacala chodit na brichtanecni a pochopila ze on taky potrebuje odpocinout od prace a deti no a co to praktikujeme,tak je nam lip :-D ale u nas je to trosku jiny, manzel vstava rano v pet aby byl ve ctyri doma,takze ho vlastne mam doma cely tyden :-)
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
24.10.2007 12:56:07
já vím že se to hůř provádí (z vlastní zkušenosti a to jde vlastně o hovno , jen aby se ty dva viděli )

Hani stejně ti nic jinýho nezbývá že?:-)))) propstě jsi ženská a tak to už bude , paní ber všema 10

Amelie a králíci 50386
24.10.2007 12:48:47
to se hezky říká,ale hůř provádí;-)Od rána do večera je v práci a po večerech a víkendech se učí na vejšku...aspon je vidět,co mu je přednější.Nechci o něm mluvit;-)
Já to vydržím,občas budu nahoře,občas dole,ale nic jiného nezbývá.Aspon že si tu s váma pokecám,jinak by mě trefilo.
V pondělí mi přijde paní na úklid,holt se musím starat sama...
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 8649  [Dalších 7369 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.