| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 8649  [Dalších 7179 >>]
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
16.10.2007 20:21:09
a když se budete někdo chtít zdržet i na obídek tak dejte předem vědět a bude to i s jídlem :-)

jen vymyslet nějaký to datum - no mě je to vcelku šumák
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
16.10.2007 20:05:30
No nevím, jaké dětské centrum máte namysli - montesorii školička je moc malá,navíc tam jede určitej program, to samé Breberky, tam teda prostor je, ale rozhodně to není na sednutí si a pokecání, takže já hlasuju pro to, abysme byli u někoho doma, klidně i u nás, ale myslím, že Terka nabízela jejich domeček, což by bylo možná nejlepší.

Jinak ještě k fotografovi v Bene, byla tam u něj na jaře jedna kamarádka, když měla fotky, tak u nich brečela a nakonec je vrátila, protože to byl děs, nevím, jak se ten fotograf jmenoval, ale bylo to právě nějaký studio v Bene
Amelie a králíci 50386
16.10.2007 13:29:42
Hani,skvělý:-)Už dlouho jsem se nezasmála:-)
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
16.10.2007 12:44:40
něco pro zasmání:o)Zhasni tu svíčku!"
"To je žárovka!"
"To nevadí, Karle."
"Ale já jsem Petr!"
"Je to možný? Přišel ses milovat nebo se hádat?"

Povídají si dva informatici:
- Představ si, včera jsem se seznámil s nádhernou blondýnou...
- No nekecej...
- Pozval jsem ji k sobě, trochu jsme pili, objal jsem ji...
- A co dál?!
Najednou mi říká:-Svlíkni mě!
- Téééda...
- Svlíknul jsem ji teda sukni, kalhotky, pak jsem ji posadil na stůl vedle notebooku...
- Nekecej, ty sis koupil notebook?! Co má za procesor....?

Potkají se dvě matfyzačky a jedna se svěřuje s hrozným zážitkem:
"Představ si, co se mi stalo. Jdu kolem Vltavy a najednou proti mně úchylák.
Tak jsem na nic nečekala a začala jsem co nejrychlejiutíkat."
A ta druhá se dychtivě ptá: "A co, dohonilas ho?"

Mami, koupíš mi zmrzlinu?
Zlato, jen proto, že spím s tvým otcem mi ještě nemusíš říkat mami.
A jak ti teda mám říkat? Normálně. Milane.

16.10.2007 12:22:44
my máme játra s rýži

že musí být pokřtěný rodiče není pravda - záleží na faráři - každý si to dělá dle svého přesvědčení a to je i se svatbou

ad laryngitida - sice mudři říkají že se z toho vyůrstá ale má kámošky s tím má trápení i v dospělosti :-(,i se říká že pokud ji dítě nedostane do 2 let tak pak už nikdy
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
16.10.2007 11:59:34
ahojky.
Jó já a spát:O)já už od půl osmé pracuju:O(
Ahojky Zuzanko,je dobře že jste doma a musím říct že jsi pašák ,já bych se z toho asi zbláznila!Klobouk dolů jak si zareágovala,já bych začala bulet a balo by to v pr..:O(Jednou mi Tomas upadl a vyrazil si dech a co myslíte že jsem udělala?Normoš jsem zdrhla:O((Naštěstí tam byla moje mamina a tak se Toma čapla a ani pořádně nevím co s nim dělala a jak ho rozdejchala:O(((Jsem strašná komédie:O(
tak tej´d hlavně ať se to neopakuje.U této nemoci je dobrý že z toho děti vyrostou.
Křtiny..u nás je pokřtěná Nikolka aTOmas,Jurka ještě né a já také né:O(.Vzhledem k tomu ,že když se děti křtěj,musí být pokřtěný i rodiče,což našemu už zesnulému faráři nějak uteklo a tak nám děti pokřtil.No jó,ale dalšímu to neuteklo a tak bych se musela nechat i já a já jako nee.o((si nechám jako trubla lejt něco studeného na nalakovanou hlavu a potom mě to bude studit:O))nee,holt Jurka bude jenom Jurka:O)))
Vůbec nevím co dneska uvařím?!!
Amelie a králíci 50386
16.10.2007 11:55:48
jojo,je fajn,že něco takovýho existuje:-)Pro chudáky vyděšené rodiče:-)
16.10.2007 11:54:07
no hlavně to byl asi pokec kapku o něčem jiným - konečně ti někdo zodpoví otázky který tě zajímavý a taky někdo kdo se asi nebojí komunikovat že?
Amelie a králíci 50386
16.10.2007 11:44:39
Raná péče je sociální služba zaměřená na pomoc rodinám dětí se zdravotním postižením nebo s ohroženým vývojem od narození do sedmi let.
Cílem poskytování služeb rané péče je zmírnit důsledky postižení na vývoj dítěte a jeho rodinu a posílit kompetence rodiny.
Služby rané péče mají terénní charakter, poradkyně dojíždějí do domácího prostředí rodiny, kde se dítě cítí bezpečně a lépe se učí novým dovednostem.

Bylo to fajn,paní mi půjčila knihy o DMO,o rehabilitaci,půjčila Jendovi nové hračky:-))A aspon jsem s někým pokecala...príma rozptýlení:-)
16.10.2007 11:34:26
no však je to velká událost :-))
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 8649  [Dalších 7179 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.