| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 8649  [Dalších 7129 >>]
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
14.10.2007 21:34:28
Né,výměna je výměna,ale tohle nebyla výměna:O)))
Brou
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
14.10.2007 19:33:21
ježiši Hani takový strašení, příště napiš že to byla jen taková výměna názorů :-)))
14.10.2007 17:14:52
laryngitidu neznám,já mám ty děti naštěstí jenom zlobivé!!:O)))
teda dneska mi hnul žlučí starší synek:O/ta puberta je fakt hnusná věc ,ale já mu na ní prdím!!!Dneska frajer dostal málem i před držtičku,měla jsem se co krotit!!
rkardova 22680
14.10.2007 16:48:43
My jsme se s laryngitidou setkali před třemi lety,když bylo Leonce deset měsíců.
Od dr.jsme dostali vynadáno že jí otravujeme o Silvestru.
Když Leonku vyšetřila,tak ztuhla.Nandala nám prášky,kapky a čípek,kdyby přestala dýchat,že jí ho máme dát a volat rychlou.Nehnuly jsme se od ní na krok.
Fuj nemoci!Raděj,když jsou děti zlobivé.
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
14.10.2007 16:12:05
jsme tam byli asi 5 dní ale je to hodně idivindi (individuální), ze začátku tvrdili že byme mohli i za dva dny domů - dle krev. testů
rkardova 22680
14.10.2007 13:32:50
Zuzka psala.V nemocnici jsou do zítřka.Eli už je lépe,má rýmu a tekla ji krev z nosu.Mám vás pozdravovat.
rkardova 22680
14.10.2007 13:20:44
děkuji za přání k svátku :0)
Včera jsme trošku slavili.Grilovali jsme,ostatní popíjeli,...Byla prima nálada a vydařilo se.

Chudák Zuzka!Musí být hrozný i to,že má doma Vojtíka.Jak dlouho nechávaji v nemocnici?

Hani,vy se teda rozjíždíte :0) O takových Vánocích se nám může jenom zdát.Ale letí to.Já už jsem taky pomalu začala něco nakupovat.
Amelie a králíci 50386
14.10.2007 12:16:25
Hani,nákup na Chodově?Tam by mě manžel nikdy nevzal;-(
Desetitisíce za dárek pro jednoho?To mě taky pobavilo:-)To nedáme ani za všechny lidi(i s babičkama dohromady)....
Celé dopoledne probírám věci,které jsou Jendovi malé a přemýšlím,jestli a jak se toho zbavit nebo to schovávat na čtvrté?:-)))Kdyby někdo v okolí čekal mimi,tak ho k nám pošlete,at si přijde vybrat:-)
14.10.2007 12:12:39
Ahojky
Jeníček je opravdu v plínkách krásnej:O)))moc mu slušej,ale on je krásnej ve všem:O)

Jani,já plínky právě viděla taky tak jak se to dělávalo,bohu to pamatuju a byl to opruz:O( UŽ NIKDY!!

Zuzce držím pěsti aby jim to dopadlo dobře a byla to jejich poslední návštěva v nemocnici!!!!!je to hnus ,ale myslím že toho nejni víc,že se o tom jenom více mluví,jak psala Terezka.

U nás jsou letos vánoce chudší než indá,zatim to teda tak vypadá.každý rok líta deseti tisíce za jedno dítě,ale já to mám ráda.leč letos jsem musela trochu polevit:O(
Tomas dostane to kolo,snowboarda a pak už jeno oblečení.
Jurka chce lyže a králíčka a taky nějaké oblečenjí,už honí módu,školák:O))
Nikča dostane také snowboarda a oblečení a zatim víc nevím .Nó a potom takové maličkosti jako jsou voňavky atd.
Toť vše!

Dneska vaří synek:O)je to docela bomba že mám v kuchyni pomocníka,leč na něj nějak nemám nerva a pokaždé když vaříme se hádnem.Viz tejď,ale já se nedáma nepolevím :O)))

Včera jsem si udělala hezkej večír s manžou:O))
nejprv mě vzal na nákup na Chodov ,to já tuze ráda:O))
potom je jelo k nám do jednoho baru na véču a doma se vypila flaška vína.Někdy si říkám že jsem ráDA že ty dítka už jsou velcí a je klídek:O(

jdu na toho kuchaře,zase už čučí na telku:O((

Verča(N+M+T) 5969
14.10.2007 10:43:55
Tak Zuzka je s malou v nemocnici!!! To je tada věc. Já jsem ráda, že jsme ten kašel zvládli bez větších komplikací a problémů.

Marci,
mě holky (a vlastně i já) kašlali víc jak týden. Měli příšerný kašel, který šel snad z průdušek. K doktorce jsem nešla. Dávala jsem jim taky šťávu z cibule a cukru, Hedelix, Stoptusin a teď nějaký nový ACC sirup. A ten mi přišel nakonec nejlepší, holky přestali prakticky úplně kašlat. Tak držím pěsti, ať to taky zvládnete.
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 8649  [Dalších 7129 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.