Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
11.10.2007 21:05:46
No taky mám pocit, že to neí pro malý děti třeba jako Madlenka, my měli takový to lehátko do vany a to bylo super, pak se Tonéík koupal i s manžou a tam nic nepotřeboval a pak jsme měli kyblík.
Ale jinak to Madlence moc slusí, oboum holkám |
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
11.10.2007 20:53:16
Jéé krásný fotečky!!
Taky bych do sedačky Stáníka ještě nedala, ale na větší dítko co sedí a nemá ještě tu jistotu to může být prima, ale je fakt, že je to otázka jen pár můěsíců. Renčo, Stáník se začal otáčet na bříško ve 4. měsíci a na zádíčka v 5. měsíci teď válí sudy, ale taky jen když má náladu:-) Holky jdu pracovat, dětičky chrupou tak na to mám aspoň klid |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
11.10.2007 20:30:54
teda holky,fotky jsou náádherný...od Renči,Vítka až po srazík!!
sedátko-měli jsme ho,vynikající...dávala jsem ho tam skoro sedícího,když ještě padal občas dozadu a hlavně,když začne sedět,není si tak jistý a vana přeci jen klouže..ale je to záležitost 2,3,4 měsíců? pak už mi z toho začal zdrhat srazík-krásné fotky,obdivuju,jaký to tam Hanča má útulný a mrzí mě,že jsme nemohli přijet Marci-tu laryn.má Nikolka Lidky...taky na to dost trpí :-(( je mi to líto,třeba se to neprokáže Monďo-tak kdy se nám tu rozepíšeš o Vítkovi?vůbec nic o něm nevíme..a jaký byl porod? Verčo Sušetická-jak jste na tom?už jste zdravý? Eli má pořádnou rýmu,trochu kašle...to měla rýmu před týdnem :-(( no ještě,že nejsou teploty včera jsem našla Vojtovi stoličku...Vercah,jak jste na tom se zubama??koukám,že máte nějaký lišej |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
11.10.2007 20:04:18
tak mu marci opatři nějakou fešnou nevěstu a uvidíš jak se bude otáčet jen aby radši rovnou neutekl - když teda potřebuje silný podnět :-)))
|
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
11.10.2007 20:03:21
ahoj a zdar - jsme zpět ze sokola :-))
fotečka je teda povedená, jen mi to sedátko přijde k ničemu - nesedící dítě bych tam nedala a sedící už to nepotřebuje - ano rozdíl je asi u pohybově nemocných dětí když třeba sedí ale nemají takovou stabilitu ale jinak bych to asi vůbec neřešla - jen je to moje myšlenka ,nemám odzkoušeno tak jen plkám |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
11.10.2007 17:44:13
jů,krásná fotečka....to je Madlenka rychlík,Jeník se otočí jen výjimečně a musí to být silný podnět-mobil,ovládání,nůžky...jinak nee.
To sedátko do vany chci taky,ale říkala jsem si,že počkám až bude Jenda sedět.Jak se v něm Madlence líbí? |
| rkardova | 22680 |
|
|
11.10.2007 17:39:14
Otáčí se na bříško.Včera mi jedna maminka řikala,že Madlenku typovala na šest měsíců.Zítra jí jsou čtyři měsíce :0(
Věrko,kdy se začal otáčet Stáník? |
| rkardova | 22680 |
|
|
11.10.2007 17:35:44
Jó a Madlenka má dneska nastřelené naušničky.Červené pecičky.
Dnešní drakiáda.Draka jsme vyráběli doma a co myslíte?Nelítal.Ono totiž moc nefoukalo. Společné koupání :0) ![]() |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
11.10.2007 17:24:02
Renčo,kam se otáčí?Na bříško?Kolik jí je přesně?
Jojo,Jeníček je moje malý miminko...kam ho položím,tam ho najdu...všechno má své výhody i nevýhody.... No vidíš a jadýrka taky ještě nemáme;-) |
| rkardova | 22680 |
|
|
11.10.2007 17:14:10
K dr.na kyčle chodíme v Tá.Máme všechno v poho,tak už tam nemusíme :0)
Jó Terez,druhý je rychlejší.Souhlasím s Hankou.Leonka nám strašně rychle vyrostla,tak jsme si chtěli miminka Madlenky co nejvíc užít.A ona?Chvátá!!Převaluje se a začíná lézt. Marci a tohle ti na Jeníčkovi závidim,že je miloučky miminkouvskej.Počkej pár měsíců a uteče ti z náručí.Ono má všechno svá pro a proti. Překvapil tě z převracenim.Překvapí i s chozením.Ty jsi maminka šikulka a pečlivá cvičitelka.Já vám věřim. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.