| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1590] Názory 15911600 z 8649  [Dalších 7049 >>]
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
10.10.2007 16:32:18

koukejte kam všichni koukají :-)

takhle se to dělá :-))))

každý dělá co umí

jeden kukuč , čípak asi :-))) Hani

Verčo promiň nějak se na tebe nedostala řada, příště to napravím
10.10.2007 16:17:00
Marci a se sanitkou se enostýchej , jakmile bude špatně dýchat tak volej, známkou hodně namahavýho je , že se mu vtahují kli¨čky - těsně nad tím než začíná hrudní kost ! PRý se u tý první L nedá odhadnout průběh, to mi říkali v nemocnici a já jela až když se mu vtahovli a dostala jsem vynadáno že jsme jeli dlouho, příště jsem měla vyrazit už když bude chraptit
10.10.2007 16:11:42
jé Marci to je mi fakt líto, hodně vlhči vzduch , dávala jsem na topení mokrý ručníky a pak si manža půjčil zvlhčovač, s léky jsem se teda vcelku trefila. Jen se říká, že kdo to chytí jednou může si být jist že se to bude vracet. Tadu ji měl zatím jednou a jednou náběh - včas jsme zaléčili. ale kámošky kluk na to fakt trpí.zase je to dobrý v tom , že už to pak umíš poznat. V nemocnici říkali klidně ven ale v chladnu. náběh měl na jaře a tka jsme chodila ven jen ráno a večer :-)))
Amelie a králíci 50386
10.10.2007 15:58:44
Konečně jsem se ted dopracovala v 15.30h.k obědu;-)Byla jsem s Jendou u dr.Má teplotu 38,chraptí a vypadá to na laryngitidu,dostal Prothazin na noc,Rectodelt při dušnosti a Sumetrolim po 12hodinách:-(Kdyby něco,tak máme volat RZP;-(
Zdi,v Bn na reha to byla síla.Ještěže už jezdíme do Prahy.No hlavně že máte "jen" posílit svaly a že nemáte nějakou diagnozu;-)
Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 29669
10.10.2007 15:41:20
Téda Terez, Vy jste rychlíci!!
Anetka mi odcestovala k ségře a Stáník chrupe v kočárku.

U Hanči bylo prííma!! Cestou na autobus Anetka nedávala pozor a hodila ukázkovou šipku na asfalt, tak má krásně odřený nosánek, tak máme na Čerčany památku.

S Vlašimí souhlasim a taky jsme domluvily, že bude nějaká kolaudačka u nás:-) Tak se těším

Jdu chystat nějaký občerstvení pro návštěvu....
10.10.2007 15:33:39
Hani jo jo králíka vem a ještě tu masku :-))
10.10.2007 15:21:57
ahoj tak já už jsem taky doma :-)) bylo to fajn a cesta zpět neměla chybu a tak se za 3 neděle těším k marci a jinak doufám , že ta domluvená Vlašim nepadne v zapomnění :-))

hodím do sebe sváču - makrelovou pomazánku a nejlepší turkův tmavý chleba :-)) a zuksím nějaký fotečky ale asi nic moc protože holky se nechtějí fotit a dětičky to mají po nich

krásný počasí ale jsme trošku zdrchaný a tak odpočíváme a pak půjdeme zase ven :-)

Zdi myslím že se určitě vejdeme všichni. můžeme klidně u nás - myslím že místa je tu dost a nebo můžeme vymyslet i něco lepší
Zdislava a kluci 14977
10.10.2007 14:20:27
marci dneska jsme byli taky na rehabce a i u mudr. ani nevim proc tam jezdim, vzdycky jim reknu co si myslim a oni mi to odkyvaji :-D takze matej se naucil pekelne rychle plazit,jenomze pri tom plazeni si dava pod sebe levou ruku,takze posiluje jenom pravou a protoze ma posilene pouze 3 koncetiny tak se mu nechce lezt,protoze nema stabilitu... pred tydnem jsem mu zacala davat svoji ruku zespodu aby si tu svoji nemohl prilehavat a takhle posilujeme, sestra se zarazila a rekla ze je to dobry napad,ze si to bude pamatovat pro jine maminky :-D a mudr mi rekla ze tam vidi ze lezeni a chozeni nic nebrani,jenom potrebuje posilit svaly, je to burticek :-D uz se na vas tesim... chci podrobnosti o vlasimi,teda jestli se vejdu :-D
Zdislava a kluci 14977
10.10.2007 14:08:53
ctu vlasim? ze by jsme se potkali na zivo?
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
10.10.2007 13:16:09
nezaspala,dokonce jsem šla vzorně VĚrče naproti a nakoupila něco na stůl.
Pneumokoka ,uvidíme,příští týden jdu k dr. a tak hodim voptáka.
Marci měla jsi zajít,bylo to hezký a další srazík byl už naplánovanej na Vlašim:O))))objedem celej okr.Benešov:o))
Jdu dolu luxnout a poté hodim fotečky :O)
Až pojedu na další sraz,místo dětí beru králíka,měl úspěch!:O)
[<<Předchozích 1590] Názory 15911600 z 8649  [Dalších 7049 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.