| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

(?)
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 8649  [Dalších 6929 >>]
Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 29669
5.10.2007 11:46:53
Ahoj holky, moc zdravím, ale nestíhám:-(
Renčo mrkni tady, už jsem sem ten odkaz jednou dávala
http://www.fotoprofesional.cz/

Hani krásný pokojíčky mají dětičky a ten obývák hmmm
My máme taky v obýváku jednu stěnu červenou(tady ještě ve starým:-) )
V novém máme ložnici meruňkovou s modrou, pokojíčky jeden žlutý a jeden modrý, hernu oranžovou
A obývák stále netuším pro jakou barvu se rozhodnu:-(
Jani, moc děkuju za pochvalu koupelny - moc potěšila!!!!

Marci, teda Jeníček je lupínek, takhe řádit v noci:-(

Jdu dodělat oběd a houknout na tchána ať jde baštit, mějte se..

Jo a málem bych zapomněla - ELIŠKÁM PŘEJU VŠECHNO NEJ K SVÁTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
5.10.2007 11:45:37
Zdislavo , to cvičení bylo ve smyslu kdy já se mudra ptala zda má nějaký sportovní omezení vzheldem k těm jeho špičkám (kříží je) a mudr právě že naopak čím víc bude běhat,cvičit apdo. tím bude líp :-))

jj nemusím ho 2x pobízet k běhání ale třeba na cvičení sluníček ve čvrtek ho to moc nebralo. nějak ho nebaví napovel dělat říkanky apod., ještě jdu zkusit sokol a když ani ten ne tak má smůlu.

Marci jsi borec a vydrž , musí být jednou líp. Určitě bych taky volila konzultaci s mudrem jak s dětským tak i s dospělým (manžovi třeba i psychologa - určitě tu siutaci nepobírá, on kdo by to pobíral že?)nemyslím to zle, spíš je dle toho co jsi vyprávěla.
rkardova 22680
5.10.2007 10:23:40
Neznáte šikovného fotografa s ateliérem.Chtěla bych nechat nafotit holky v takovém tom dřívějším stylu.
Verčo,ty si myslím děti nechávala fotit.To bylo ale v Brně,viď?
Amelie a králíci 50386
5.10.2007 9:52:38
přes den spí cca 3-4x denně půl hodiny...to se stihnu akorát najíst,dojít na zácho nebo si dát sprchu...
Zdis,vy jste taky vstávali každou půlhodinu?Kdy to přešlo?Až motoricky pokročil dopředu?
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
5.10.2007 9:50:36
tak o hodinovém manželovi jsem nikdy neslyšela :-O

Marci-porad se s dr,že vám panadol zabral,co s tím...je dobře,že je Eli lépe

vymalování-krásné fotky!!!a ten pořádek,jak to vše ladí!!!já na sladění nemám buňky a toho úklidu nemůžu s dvouma prckama docílit

no,a už zase nevím,co jsem to chtěla

jo Verčo-Natálka měla pravdu...ve školce byl včera pro Eli manžel...kolem 14.45h tuším...spinkala tam a byla nadšená...Lukáš tam spí až koncem příštího týdne,tak my taky
Jana+2 19479
5.10.2007 9:35:58
Hani,nevěřím,že většinu času trávíš ve vodorovné poloze v ložnici,vždyť takové krásné bydlení musel přece někdo postavit a dokončit!O úklidu ani nemluvím.
Jak se postupuje,kdybys chtěla časem malovat znovu-myslím třeba ten modrý pokoj nebo červenou v obýváku,to se asi jinou barvou nezakryje.
Marci,snad se poraď s lékařem, takhle bys to dlouho nevydržela.Přes den Jeník také nespí?
Dárky po internetu je dobrý nápad,člověk nemusí chodit po krámech.Sice se místní pošťačka příliš netváří,když mi balík nese až domů,ale s tím já nic nenadělám.
Hračky např. na www.maxik.cz
Hezký den!
Zdislava a kluci 14977
5.10.2007 9:33:24
tadeas je bourak, a ze ma cvicit a behat? to vam doporucili jako vsem,nebo jenom konkretne tadymu,jako ze to nedela? me prave prijde ze kdyz jsme se videli naposledy,ze behal skoro porad :-D

marci bude lip, ja uz si to ani nedovedu predstavit a to jsou to 3 mesice kdy nemusim vstavat kazdou pul hodinu,teda nekterou noc jo,ale je to jedna v tydnu, takze budu za tebe strihat metr kdy se to prehoupne :-)
Amelie a králíci 50386
5.10.2007 8:57:49
Jenda řičel až do 1.hodiny!!!!!!Pak jedl ve 4.15 a od 6.15 byl zase vzhůru....to snad není možný...spal v noci s bídou 5hodin...my s manželem ani to...Vypadám jak chodící mrtvola.Nejhorší je,že nevíme,co chce...jíst nechce,spát nechce,v 0.30 jsme mu dali Panadol a pak tedy v 1h.na 3hodky usnul...pomoooc.
Elis je doma,ale už bez teploty.
rkardova 22680
4.10.2007 23:24:57
Ahojky.Odpol.jsem vkládala příspěvek a on se koukám neusadil na rodince!

Hani,krásně vymalováno.Děláš na zakázku?

Terez,když jsem viděla Peny,tak jsem si na tebe vzpomněla a koupila jsem Leonce kufřík.Ten kufřík co píšeš,tam taky měli.Akorát místo alobalu byla modelína.
Já jsem koupila něco pro malou kuchařku.Modelíny,vykrajovátka,formičky,stříkačky-tvar hvězdičky,vlnky,...

Marci,jestli zkusíš hodinového manžela,tak nás tady musíš podrobně a detaijlně seznámit se situací :0)
Slyším o těchto službách prvně.

Elišky,všechno nejlepší k zítřejším jmeninám.
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
4.10.2007 22:38:17
Taky se jdu přidat ke gratulantům všem Eliškám.To mě tak trklo ,že neteřinka je taky Elda a já u nich dneska byla a ouplně jsem na ní zapoměla:O(Nó,učila jsem ségru tak nějak zacházet s pc,ale jak tak zjišťuju,tak jsem jí naučila h...o:-)

Nechce se mi vůbec spát a tak budu zasejc pokračovat v nákupech na vánoce.
Co Jeník?
Je dobře že Tedík má nožky ok !!
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 8649  [Dalších 6929 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.