| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
3.10.2007 10:30:38
Jani-jsi mě pobavila...mám stejné ruce jako ty...od trávy,ořechů atd!!prostě černé navěky :-D...k tomu drsné jako rašple,neustále se máchám ve vodě
Renčo-kuchyn je nádherná..to se to vaří,co?? jdu na houby..včera jsme vybírali brambory Eliška dnes chce ve školce spát..to jsem na ní zvědavá...si myslím,že vpoledne Lidka půjde pro Nikču a Eli bude chtít jít taky domů Verčo-to je mi andulky líto...taky jsme mívali andulky,ale už to nechci!!!Eli ted touží po králíčkovi!!!! |
| Zdislava a kluci | 14977 |
|
|
2.10.2007 22:54:00
okoli valtic je krasny, tam jsme drandili minuly rok s kocarkem :-) bohuzel jizni morava :-( takze nic pro vas...
|
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
2.10.2007 21:40:57
Jani to byl cizí příspěvěk, my tam byli je to už několik let a byli jsme --- nevíém nevzpomenu ,ale bylo to určitě levný a velký ubytování, zkusím zjistit
|
| Jana+2 | 19479 |
|
|
2.10.2007 21:38:30
Verčo,ta jižní Morava mě MOC LÁKÁ,o tom už jsem psala.Jsme ale omezení finančními možnostmi.Letos jsme třeba dostali grant 15tis.,což nám moc pomohlo,děti měly spoustu věcí za levný peníz nebo i zadarmo.Příští rok už prachy asi nebudou,nenašel se nikdo,kdo by žádost vypracoval.Také není sranda v případě,když se někomu něco stane-z Třeboňska se lehce dostávalo domů.Příští rok nevím,co bude.
Lipnici už si budu pamatovat, sympatické jsou i chatky a taktéž vzdálenost by nebyl problém.Chlum už máme projetý i kousek Rakouska poblíž. Mladá Boleslav mi nic moc neříká,zkusím ještě najít informace přes net. Terez,když už jsme u toho cestování,jak je nyní na Lipně,máš dobré zkušenosti s nějakým ubytováním,stravováním?Asi se tam vypravíme.Nebyli jsme na žádné dovolené.Jen práce.. Hani,přála bych ti vidět moje nehty(ruce),dnes "zkrášlené"trávou ze sekačky a vlašskými ořechy... A co dělá Zuzka a Lidka-jak se líbí Lukášovi na škole? Dobrou. |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
2.10.2007 19:46:42
NO ROVINA JE URČO jIŽNÍ mORAVA, zkus kouknout na http://www.cyklobrnowien.cz/ vyrůstala jsem tam, do školy jsem jezdila stále na kole, byli jsme i se školou na týdenním pobytu na Pálavě, ale taky se to dá, já ve Vlašimi skoro vůbec na kole nejezdím, nemám na to fyzičku
|
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
2.10.2007 18:34:25
tak uz i my jsme doma, po Morave jsme si dali jeste tyden v Chlume u Trebone (pro voziky genialni oblast) a tyden na Lipne (take super, super kombinace s vlaky) - to je kousek příspěvku z oddělení cyklovýlety
My byli v LIpnici nad Sázavou v chatičkách české tábor. unie a nemělo to chybu. na kolech se dá po silnici,cyklostezkách i lesem.A vzhledem že je to vysočina tak to úplná rovina není.Za rovinou bych jela asi kolem MLadé boleslavi,Mnichovo Hradiště ale zksula jsem se zeptat více zkušenýách a tak pak přepošlu odpověd. |
| rkardova | 22680 |
|
|
2.10.2007 18:19:37
http://rodina.cz/Benesov
Chovánkujeme,tak nemám na více čas.Papá |
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
2.10.2007 17:44:22
prosím o adresu na benešovandy.Kuju.Chci vidět kuchyň!
|
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
2.10.2007 17:43:03
neusnula jsem:O),šla jsem dělat nehty a u té příležitosti jsem je udělala sobě a tch.
Potom přijel Jirka a jelo se do Bene do Kauflau na nákup a potom jsem čučela na telku a hned jak to dopíšu,budu v tom pokračovat:O))dneska nic nedělám,venku je hnusně a mě to nějak neba! Na tanečky ve Voticích znám Blanku Takáčovou a je fakt šikovná a umí naučit.Dokonce jí doporučuju na akce jako jsou maturitní a jiné plesy. Písničku Renčo nevím a ani Jirka . |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
2.10.2007 16:16:02
Tanečky ve Voticích myslím za starou bačkoru nestojí, děti určitě pohybové základy dostanou. Jezdilo tam spousty holek i z mé třídy a nikdy si nestěžovaly.Lektorka tam dojížděla - z Tábora.
Terez, prosím tě,nedávno tu byly fotky odněkud z Vysočiny-moc pěkná krajina.Myslím,že byly od tebe-prosím tě,kdeže to přesně je? Jaký je tam terén pro kola? Neměla byste některá typ na pobyt na kolech v rovinatém terénu? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.