| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

(?)
[<<Předchozích 1900] Názory 19011910 z 8649  [Dalších 6739 >>]
rkardova 22680
20.9.2007 16:51:54
Hani,kuchyň úžasná.
Až ji budeme mít komplet tak hodím fotečku ale semka né.K nám na Benešovandy.Učím se být opatrnější!!

Co jsem tak postřehla,tak srazík by mohl být ve čtvrtek 27.9.dopoledne,ju?
Verča(N+M+T) 5969
20.9.2007 16:27:32
tak ty se léčíš se žaludkem? A byla jsi na gastroskopii? Asi jo, co? Já jsem to podstoupila začátkem srpna. Taky už se to nedalo vydržet, pořád mě bolel žaludek, občas takové nějaké záchvaty šílených bolestí, někdy zvracení a nakonec průjem. Byla jsem i na vyšetření žlučníku - všechno prý negativní. Doktor konstatoval, že mám žaludeční neurozu - prostě nervy, jako ty. Naštěstí nic na nervy mi nedal, jen nějaké prášky na žaludek, které beru jen když je mi fakt hodně špatně. Doktor poradil ničím se nestresovat (jak to asi udělat, co?). Tak jediné, co jsem tak trochu hodila za hlavu a čím jsem se fakt stresovala byla váha. Takže jsem samozřejmě přibrala, ale jsem fakt trochu klidnější.:). Tak ti přeju, aby se ti to taky zlepšilo. Ono to lítání mezi Prahou a Sedlcí taky asi moc k dobrým nervům nepřidá, co?
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
20.9.2007 11:46:23
Já bych mohla jedině ve čtvrtek dopoledne ( 27.9.)
Zuzi, bundu ještě nemáme, ale mám zateplený kalhoty a kombinézu po Katce, takže zatím ok, Manža teď dostane nějaký penízky, tak vyrazím na nákupy, potřebuju komplet oblíct Katku.
Jinak Toník je dost ukecanej, furt čteme knížky, on mí je furt nosí a je zle, pokud nečtu, navíc už ví, co ke kterýmu obrázku patří. Jinak umí zvířátka - psa, kočku, krávu, koně, prase, lva, kohouta, slepici, kačenu, hada, krocana a možná ještě něco, ale to si nevzpomenu, pak říká hají, když jdeme spát, Táta, Káťa, babi, dede, není, mám. Dělá malá, ahoj, u toho i mluví, ale není to moc zřetelný. No a možná ještě něco.
No zase vy jste dřív chodili, to je Toník na sebe dost opatrnej, aby se mu něco nestalo
Amelie a králíci 50386
20.9.2007 10:52:40
-bodýčko je z naší únorové diskuse:-)
-srazík-nemůžu 25.9.-rehabko a 26.9.genetika:-(Nejlépe dopoledne,kdy jsou holky ve škole.
-děsně mě bolí za krkem,nemůžu otočit ani hlavou.Jenda snad ted usne,tak si dám kapustu s párkem:-)
Ta kuchyň je skvělá,ale já počítám,že mám kuchyň na celý život,takže se po jiné nedívám:-)
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
20.9.2007 10:17:27
jdu vás taky pozdravit

terezie-taky se mi líbí druhá fotka víc a moc mu to sluší...je super,že si je chce nechat

marci-jeníček je sladkej...kde jste vzali takové krásné bodyčko???já chci takyyyyyy

renčo-to je hrozný,že ti někdo ukradl část příspěvku...taky bych vraždila...je fajn,že se srazík vyvedl

sraz-nemám čas..

včera jsem byla se žaludkem...výsledky jsou negativní,ale bylo mi neustále špatně,takže beru troje prášky..mám to prý od nervů,takže jedny prášky jsou na uklidnění...takže jsem poloviční blázen :-)))

nemůžu sehnat na Vojtu zimní bundu..má vel 86 a to je mezi miminkama a většíma dětma...taková blbá velikost a nic nemají...

Vercah-už máš na Toníka zimní bundu??jakou?odkud?co už Toník povídá?co zvládá??my skoro nemluvíme...ted se naučil "máma" a říká to na vše

dnes jdu do práce..čekám na manžu,až přijede a bude hlídat..hezky ho vyšlu s Eliškou na očkování žloutenky

jo a předevčírem Elišce vrtali ten bolavý zub..konečně jsem vyčíhala,který to je...no ječela statečně,ještě,že to máme za sebou

Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
19.9.2007 22:32:50
Mě se taky strašně country kuchyně líbíčkujou,ale musím ŠETŘIT:o(
jdu do péří brou.
Jó ,srazík můžu středa ,čtvrtek .
Dokonce se čtvrtrk je mi ouplně jedno kde to bude,páč si Jurku nechávaj v družině a tak numusím chvátat abych stihla být ve 12 hod.doma.
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
19.9.2007 22:25:15
wau to je teda kuchyň , taky bych si dala líbit
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
19.9.2007 22:23:42
docela dobře, ráno je nosil manža aby viděl že je to OK a pak je měl v pohádce ježek a to byl taky potěšen, vydrží je mít tak 2-3 hod s malou přestávkou, nevzteká se a nerve je zběsile z očí-snad mu to vydrží
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
19.9.2007 21:57:36
ty máš novou kuchyň ?!jé ty se máš!!!!!Chci taky:O(!Ale Jirka ZASE kupuje bubínky:O(
je to tak trochu poťapanej bubeníček:O))ale má z toho radost a tak uznejte, že kuchyň stará 6 let ještě stačí:o))))
teda do příšťího roku,teda snad:O(
Když já bych chtěla tuhle http://www.alno.de/238.0.html a tam nějakej penízek padne:O(

Jenda je fakt prdelka,až mi štvě ,že jsem v neděli nepřišla prudit:o))
renčo je dobře že jsi tady,ještě bych tu chtěla janču!snad i ta dostane rozum!!
rkardova 22680
19.9.2007 21:43:19
Terez,Tadeáškovi brejličky moc sluší.Jak si na ně zvyká?

Marci,Jeník už je kus chlapa.Roste,jako z vody.
[<<Předchozích 1900] Názory 19011910 z 8649  [Dalších 6739 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.