| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
6.9.2007 12:53:45
hm to je taky zajímavý!
|
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
6.9.2007 12:53:45
tak jsem si to vyhledala v googlu a můžeme přijet zítra nebo v pondělí dopoedne,to byla rychlovka:-)Ani nevím,jak teda to malé dítě vyšetří?
|
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
6.9.2007 12:42:29
když jsme u toho očního,tak mi připomínáte,že mám doporučení na oční(ale kde je v BN vůbec nevím)...Jenda se často dívá do světla a ani nemrkne...
|
|
|
6.9.2007 12:39:59
Jani a kam jste chodili o očnímu? my chodíme ve vlašimi!
|
| Jana+2 | 19479 |
|
|
6.9.2007 12:05:41
Jak to,že nesnesu kritiku?
V podstatě všechny informace,které mám a všechno ohledně sokolovny je kritické.Nikdo nevidí,co se od dubna stihlo udělat, jaké úsilí je za tím schované.Za tím mailem si stojím a byl mnou podepsán (nikoliv výborem).Uznávám, že se investovalo,zejména,když budovu měli fotbalisté.Jenže jak vidíš, doba pokročila a opravené chce znovu opravit, což vyžaduje investice další.Vím,že nedostatek peněz je všude,nežádám horentní částky. V cyklooddílu nám ze Suchdola zbylo 1.500Kč-rodiče s přispěním na sbírku souhlasili a nebylo co řešit.Stejně se to pro ty děti dělá... Veřejná schůze bude 13.10. a tam je možno vše probrat. Tímto zde končím na téma Miličín vs.sokolovna. |
| rkardova | 22680 |
|
|
6.9.2007 10:41:49
do diskuse na české sibiři to budu psát až sama uznám za vhodné.Na tuto diskusi jsem to psala,protože ses mě nato přímo ptala.Lituju,že jsem to neignorovala.
O tom,že nesneseš krytiku se vyjadřovat nebudu. Bylo mi řečeno,že někteří ze sokola o tvém meilu neměli ani pomětí. Já se do žádného výboru nechystám,protože na to nemám. |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
6.9.2007 10:01:49
naši Janinu od šilhání zachránil dobrý oční lékař,je jí 15, má slabé brýle a šilhavost se vytratila.Taktéž ekzém, měla ho v dětství a dnes po něm není ani památky. Jak na malého působilo moře s ohledem na ekzém?
Nevíte, co je s Mončou? Zuzko,biopsii-to zní strašně! Houby jsem včera čistila do půlnoci.Už je nechci vidět-:)) Holky,už topíte? Zdá se, že barák obalený polystyrenem funguje. |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
6.9.2007 9:55:08
Renčo, napiš to do diskuze o sokolu,tam je k tomu určené místo.
Aspoň se budu moci vyjádřit.Ty jsi jedna z těch,co šprochy vytváří.Někteří naopak říkají,že jsem to napsala správně a že nebylo zač se omlouvat. S informacemi na netu se ztotožňuje celý výbor. Budu ráda,když se přidáš k sokolu do výboru,který přijde po nás. |
|
|
6.9.2007 8:51:30
já vím, že to v závěru vlastně nic není ale vždycky mě ta infoška dost rozhodí.Na nohy i na ekzém nás teĎ čeká kontrola a zatím mít strach , co se dozvím.
S tím pohybem to musí být taky mazec, chodila jsme na praxi kde se cvičil VOjta a byl to sakra zážitek. A to ostatní taky nezávidím. tadeáš měl taky v noci histerák a tak jsme vstávali až v půl 9, to zase nebude spát po O, :-(( radši vstávám dřív! |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
6.9.2007 8:50:15
Marci-taky si vždy říkám,že může být hůř...že jsou horší věci,taky se tím vždy uklidnuju
manžel mi taky vživotě nevstal ani k jednomu dítěti..od toho jsem na mateřské já...je fakt,že on chodí pozdě z práce a vstává brzo..kolikrát v 5h,ale já jsem taky přece jen člověk...potom jsem kolikrát na děti byla nevrlá a mrzelo mě to Terez-snad to nebude tak hrozné a brýle pomůžou Renčo-od toho vyšetření mi bylo špatně 2x...jím malé porce a často..už se nemůžu dočkat té biopsie venku děsně leje!!!ráno jsme odvedli Elišku do školky,Nikolka tam už byla |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.