| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
7.2.2008 22:28:32
VERČO,VŠECHNO NEJLEPŠÍ K SVÁTKU!!
|
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
7.2.2008 21:19:01
Moni, hlavně že jste na tu myčku přišli.
A přeju hodně sil ať je brzo líp a hlavně klidněji, potřebuješ si taky odpočinout holka!!! |
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
7.2.2008 21:18:04
Verčo, taky bych řekla, že kojením Toníkovi spíš pomůžeš, to je divný, tak ať je prďolka brzo fit!!
Verči, přeji Vám všechno nejlepší k svátku!!! Marci, na drbny se vyprdni, ty byly jsou a budou ![]() Renčo a víš že jsem si tak typovala, že to můžeš být Ty?? Sluší Ti to ![]() |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
7.2.2008 19:52:52
Ahojky, tak se neustále plácáme s Toníkovým průjmem, včera jsme si i cvičně vyjeli do bene, ale dr říkala, že dehydratovanej ještě není, v úterý nám naše dr dělala výtěr, ale výsledky budou až zítra, taky mi včera řekli, že mám přestat kojit, že ho mlíko taky prožene, no je fakt, že dnes kadil jen jednou. A to jsme si myslela, že když ho aspoň nakojím, že mu udělám dobře.
Jinak pro srazík jsem, mám něco doma pro Marci. A Marci, kašli na ostatní, někteří jsou fakt debilové ![]() |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
7.2.2008 18:58:20
Marci,jediné,co mohu doporučit,je psát "neutrálně", nic osobního a soukromého.Jenže to jsou pak dialogy typu "vařím knedlíky" nebo "byla jsem u kadeřnice".Záleží na tobě.
Také mám své zkušenosti.Mně zas chodily "nadávající" maily.Škoda-kritizovat umí kdekdo,ale pochvala byť sebemenší-to se u nás nenosí.No aspoň je potěšující,že teď nechodí nic,což znamená,že snad dotyční vychladli. Jsme holt na internetu ![]() Se srazíkem souhlas,kdy a kde nechám na vás-buď budu moci nebo ne. Sal, ve Vršovicích mám švagrovou, v ul.28.pluku |
| Monďa | 23960 |
|
|
7.2.2008 18:56:32
Věru, zruště poplach - ohledně myčky. Pat a Mat se sešli :DDDDDDD Nějak nám nedošlo, že byse mohl "štelovat" ten horní koš. Nemohli jsme na tovůbec přijít. ale nakonec přišli, je to super. člověk opravdu ušetří moooře času.
Marci, kolik máte cviků? my máme zatím tři (ještě půjdem 5x na rehab), máme cvičit 4xza den, a nestíhám vůbec nic. Vítek věčně nespí, Adélka má vztekací nálady, do toho je manžel od včera do soboty večer pracovně v tahu.. asi mě odvezou do blázince. V noci vstávám asi pětkrát - já už ani nevim - na kojení a to nemluvím o tom věčným vstávání k vypadnutýmu dudlíku... ach jo. |
| rkardova | 22680 |
|
|
7.2.2008 18:08:34
Marci,i já mám tu zkušenost.Dokonce někdo kopíroval můj příspěvek a vkládal je do jiných diskuzí.
Povznes se nad hloupost ostatních lidí.Když jsem chodí za účelem klepů,tak by se nad sebou měli zamyslet. Tenkrát jsem vám chtěla navrhnout,jestli se tady na to nevyprdnem a že by jsme šli na ty naše soukromé stránky..... Věrko,já jsem TINKY LINKY-druhá z leva. Monďo,jukni na www.drhleny.cz |
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
7.2.2008 15:26:59
Marci,na spoluobčany se vy..r!!!Nekaž si blbcem náladu!!!!a srazík by být mohl ,ale kdybych mohla,tak bych preferovala Vlašim!!Já opravdu potřebuju mluvit s učkou ohledně mého hodného ,vzorného a hlavně chytrého synka:O)!!
|
| salinam+Dáda04/05+Luky12/06 | 51854 |
|
|
7.2.2008 12:35:27
Marci vykašli se na ně. Přece si kvůli nějakejm drbnám
nebudeš kazit náladu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.