| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 8649  [Dalších 8249 >>]
Verča(N+M+T) 5969
28.1.2008 16:22:03
Renčo,
Zuzka je, myslím, tento týden na horách. Tak asi proto nereaguje.

Natálka šla dneska po týdnu do školky, i když stále pokašlává. Ale mají teď jen 4dny, v pátek jsou pololetní a od pondělí jarní prázdniny. Tak ať si to tam užije, pak se můžeme zase když tak léčit. Stejně tuhle zimu zase neděláme nic jiného.
Amelie a králíci 50386
28.1.2008 14:59:16
já nakukuju pořád a sama si povídat nebudu,že?
Autosedačku bych potřebovala vidět "na vlastní oči",ale to asi nehrozí,když mě manžel nikam nevezme...No možná přijede v pátek moje mamka z Týnce-popřát Jendovi k 1 roku a mrknout holkám na vysvědčení:-),tak plánuju výlet do Tábora(manžel o tom ještě neví),tak mi držte palce-mamka by hlídala "divou zvěř"a my bysme si s manželem udělali malý výlet(po letech)....ale lepší je nic neplánovat,protože jinak to nevyjde:-)~j~
rkardova 22680
28.1.2008 13:51:44
Hani,já nakukuju ale tady nikdo není...

Zdi,k zítřejším jmeninám vše nejlepší.Ty budeš určo slavit a nějakej PC.........

Zuzko,vy předěláváte na Vísce?Já už jsem se tě jednou ptala a ty jsi nereagovala.
Jak jste pokročili s vytopeným bytem?

Marci,už jsi objevila nějakou vyhovující autosedačku?
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
28.1.2008 13:31:48
Čus babajzle,kde jste?
venku je táák hnusně ,že máte sedět u pc a lepšit si náladu drbama:-D
ZDI,VŠECHNO NEJ K ZÍTŘEJŠÍMU SVÁTKU!Já sem zítra určo nestihnu přijít a tak proto s předstihem.
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
25.1.2008 20:20:13
Marci, dnes u mě byla kamarádka a hlídala jsem ji kloučka a má sedačku od Babypointu a byla docela dost položená, tak se zkus podívat po téhle značce., myslím, že ani cenově nejsou moc drazí
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
25.1.2008 9:42:15
autosedačka-pro oba mám maxi cosi priory XP a je vynikající...ale pro Elišku budu ted pořizovat romer kid fix nebo jak se to jmenuje...
já si Marci myslím,že žádná autosedačka v takovéto velikostní třídě nepoloží dítě do úplného lehu..nebo aspon,aby byl,jak píšeš v tom vajíčku

dochází mi baterie v notebooku,musím jít

v neděli jedeme na hory,nevím,jak se ukážu

stavíme na vísce...renčo,návštěvu klidně,ale až tak v létě nejdřív,až to tu bude hotové,vymalované atd...

verčo-souhlasím se seznámením holek až v létě..ted není čas a jsou pořád nemoce
Jana+2 19479
24.1.2008 19:49:59
to budete mít parádní nový prostor-víš,kolik se vás tam vejde na mejdan?~j~
S úklidem už to bude horší,ale třeba tady sousedi dali všude bytelné dlažby,z přízemí udělali jeden velký prostor a v létě tam chodí v botách zvenku. Nepořádek rozhodně nemají.
Tady ve školce, kam chodí Martínek, je zapsaných 12 dětí,ale chodí jich průměřně tipuji 6.To se pak moc nevyplatí vytápět a mzda učitelce,ale pro děti je to pohoda-jsou jak v kruhu rodinném.
Jana+2 19479
24.1.2008 19:22:24
Verčo,já vím, že s domkem to tak rychlé nebude, dělala jsem si legraci.Jestli se ještě mohu zeptat-kolik m čtverečních má zastavěné plochy?
Amelie a králíci 50386
24.1.2008 19:00:39
holky,nepijou vaše děti mlíčko z malé krabičky?Holky sbírají 6ti místné kody na školním mléku na přední straně krabičky-např.lipánek,smilky,milk drink,bobík...?Byly by vděčně za každý kod-třeba meilem:-)Díky.
Amelie a králíci 50386
24.1.2008 15:03:29
Jenda mapu nejedl:-)Jemu se líbí,jak to šustí a pusu mu většinou zacpu dudlíkem,když "čte" noviny....jen se kolikrát divím,že jsme ještě neskončili v příkopě...kdybych měla spočítat kolikrát se na něj otočím,podám dudlíka,hračku (za jízdy)...divím se,že ještě žijeme.A to ho mám vedle sebe.Mít ho vzadu,tak mě trefí...
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 8649  [Dalších 8249 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.