Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
21.1.2008 10:08:06
Ahoj holky!!
Verčo veliká gratulace!!! Přeju klidné a pohodové těhotenství ![]() |
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
21.1.2008 10:07:42
Ahoj holky!!
Verčo veliká gratulace!!! Přeju klidné a pohodové těhotenství ![]() |
| misapoho | 3509 |
|
|
21.1.2008 9:00:01
Ahoj Benesandy,
nestiham docitat, gratuluju Verce k tehotenstvi, tak at je hlavne vsechno v poradku. Hlavne se jdu nahlasit Zuzce, ze jsem konecne byla u toho jejiho zenskeho doktora. Moc dekuju za tip, je moc fajn. A dokonce mi ani neprisel, ze by mluvil potichu :o) Jeste jednou diky, jsem moc spokojena. |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
21.1.2008 8:38:23
Všem vám děkuju za gratulace. Zatím jsem na úplném začátku, takže mám všechno ještě před sebou
.Renčo, rozestupy dětí? No, Natálce byly v listopadu 4 roky (až se mimčo narodí bude jí necelých 5let) a Míše budou v květnu 3roky (až se mimčo narodí tak jí bude necelých 3,5roku). Takže holky jsou od sebe 1,5roku a mimčo od Natálky bude skoro 5let a od Míši těch 3,5roku. Natálka se moc těší, chtěla by brášku . Ale snažím se jí připravit na to, že to může být zase holka (no může, spíš myslím, že bude ). |
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
20.1.2008 23:08:39
VRČO ,GRATULUJU!!!
Jani,nějak mě touha po miminku přechází.Jsem konečně svím pánem a nemusím se ohlížet na prťavce.Taky jsem rozjela to podnikání a od čtvrtka,jsem i v druhém salónku a tak by nebylo rozumné jít na mateřskou a tohle všechno zahodit.Nějak si chci užívat peněz,svoboty a taky samo i dětí ,což by s miminkem zasejc až tak nešlo.Však to znáte.Já teda neříkám že si další nepořídíme,ale kdyby náhdou jó,tak až těsně před 40cítkou!!a to je 8 let. Dovolená je vybraná a zaplacená:O)mám radost! taky jsem si dneska koupila vysavaš na listí u Maunfildu a Jurka točil kolem.Když točil naposledy což byla sekačka s pojezdem vytočil 32% a dneska jenom 14%:O(a tak nedostal večeři...vtip! v týdnu to mám krapet volnější a tak příjdu pokecat. Mějte se hezky,pa |
| rkardova | 22680 |
|
|
20.1.2008 20:17:22
Verčo,gratuluju a přeju mnoho zdraví a vitality do nastávajících měsíců.Jaké máte(budete mít) rozestupy od dětí?
|
| Jana+2 | 19479 |
|
|
19.1.2008 20:26:00
Verčo,moc vám gratulujeme!!!A také obdiv každé rodině mající tři ratolesti.Hlavně,abyste byli v pořádku a vše dobře dopadlo.Je fajn,že je zde stále někdo v očekávání.Myslím,že další bude Hanka
)))V Táboře snad je ricochet,někdy to zkusím s Janinou.Ta se chudák na školu nedostala-skončila 16. a brali 10.A to byla po 2.kole 9.Bylo to drsné,dostala se až do 3.kola,vypadá to,že zblbla osobní pohovor a to je dost diskutabilní.Myslím,že porota si v této disciplíně může rozdávat body ,jak ji napadne..Tak za rok,myslím,už to vyjde ![]() Zuzko,jsem zatím doma a nic mi nechybí, vlastně se ani nezastavím.Uvidím třeba na podzim,když mě se ale do školství ták nechce..Nevíte o něčem na částečný úvazek? Ředitelka prý hlásila,že zde v Mili hrozí vznik malotřídky.Nejsou děti a okolní školy si ty,které jsou,přetahují. To by byl konec 2.stupně. Jdu vyrábět nápis na masopust,dobrou!!! |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
19.1.2008 19:29:05
gratuluji k novému človíčkovi....hurá.....
![]() |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
19.1.2008 18:32:39
Tak koukám, že moc lidí tady poslední dobou nebývá. Ale přesto vám musím cosi sdělit. Původně jsem chtěla dát fotku, ale jelikož to neumím, tak to bude bez fotky. No a jak to napsat? Asi co možná nejstručněji, že? Takže asi takhle: pokud vše dopadne jak má, tak nás bude v září v Sušeticích o jednoho človíčka víc
. |
| rkardova | 22680 |
|
|
19.1.2008 17:48:36
ty si hraješ s fotkama?A kde máš děti?Oni tě nechaj sedět u PC?
Já mám Madlenku na klíně a zabavim ji jen na chvilku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.