| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 8649  [Dalších 8129 >>]
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
14.1.2008 15:22:57
Jani nevím a už by ji ráda zase pustila, jen mi to nějak nejde :-(
Jana+2 19479
14.1.2008 15:01:29
vidím,že kdybych z těch našich dětí udělala za dva roky třídu prvňáčků,tak bych je neměla co učit?!
Je to dobře,když jsou zvídavé.
Marci,tvoje holčina je celá ty!
Martin byl dnes ve školce po třech týdnech.Janina dnes dělá zkoušky,naštěstí si vše vyřídila sama a nepotřebuje ani doprovod.
Terez, jak jsi přišla k takové nemoci?Opatruj se a buď v teploučku.
Zuzko,oblečení neřeš...mám kolegu,který jezdil na hory bez lyží...fakt!
Chtěla jsem to tu také vytapetovat smajlíky,ale nějak mi to nejde...holt počítačový antitalent.
rkardova 22680
14.1.2008 13:38:43
Jojo,Madlenka je snad ještě čilejší,než Leonka.Ta začala chodit v 10měsících.Madlenka je tady a hnedka se odkulí na opačnou stranu........
Leonka ještě po obědě někdy spí.Až poslední dobou vynechává.Jinak chodila pravidelně.Večer chodí spát v osm a stává v půl šestý.
Písmenka ji zajímají.Nejprv je pojmenovávala.V-Vašek,M-maminka,B-babička,......Teď už říká B,D,...Umí jich asi patnáct ale nic ji nenutim.Přijde sama a ptá se.Snaží se i psát LEONKA.

Hopsadlo máme zavěšené u prostřed pokoje na skobě.Zdá se mi to bezpečnější.Nemlátí se o futra.

Věrko,Madlenka ochutnává-ovoce,přesnídávky,pacholíky,....

Amelie a králíci 50386
14.1.2008 13:36:43
Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 29669
14.1.2008 12:22:20
Ahojky!!
Renčo, Stáník měl první zoubek v 5. měsíci, ale každý co mu roste mu dává fakt zabrat, teď se mu ještě klubou 3 a nic moc:(

Pořád kojím a zatím neplánuju, že přestanu, Stáník jí zatím z příkrmů v poledne zeleninku, odpoledne ovoce a večer kaši.
Co už baští Madlenka??

Zuzko, teda máš to ale zlaté dětičky, mně se vždycky líbí když někde vytuhnou a vidím podobné fotky jako jsi sem dala Ty, ale ty moje Zlatíčka mi to prostě NIKDY nedopřejou.

PÍSMENKA- Anetku písmenka velmi zajímají, umí napsat A - to je prý nejkrásnější a S protože má ráda Stáníka:-) A jinak když jdeme po městě, tak je to podobný jako Tadeášek, Anetka volá že támhle vidí Babičku a támhle Tatínka atd:-D

Jdu zkusit uspat toho malýho raubíře, mějte se pa
Verča(N+M+T) 5969
14.1.2008 11:49:22
Tak naše Natálka (4roky) doma po obědě rozhodně nespí. Ale přes týden ve školce občas usne. To má pak veselo i třeba do půl desáté! Takže mi to její nespaní ani nevadí. Písmena jí taky zajímají, ale já se snažím, aby se je moc neučila. Vzhledem k tomu, že je podzimní a půjde do školy vlastně v 7letech, tak aby se tam nenudila. Ale díky počítači už zná N a M, dokonce je umí i napsat. Ale víc jí fakt neučím.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
14.1.2008 10:22:42
koukám,že rodina má nový vzhled :-O a smajlíky :-)

spaní-děti mi usnou kdekoliv...Eliška když byla malá,tak vždy zmizela a našla jsem jí spící v něčí posteli :-D

hopsadlo-moc hezký...Madlenka vypadá spokojeně..za co to máte zavěšené??

písmenka-umí jich taky pár....ráda píše ELI

hory-jo,docela se tam těším,ale nemám nic na sebe na lyže :-/ nevím,kam si mám jít něco pořídit,abych za to nedala tisíce :-(

Jani-tak at ti vyjdou běžky..určitě se to nějak zařídíš :-)

Terez-tak nám hod fotku "špeku" :-)
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
14.1.2008 8:55:48
ahoj holky, koukám, že je tu po mně sháňka. to mě těší :-)

Snažila jsem se co nejvíc ležet, přeci jen ten močák stále nebyl a není OK (proběhla pohotovost, bolest ledvin,injekce a ATB - pro osvětu)

JIank se mám OK, miminku se snad daří dobře,bříško (spíš špek) se rýsuje a kg zatím moc nenaskakují. Taduna už nechce spát teď , ale je fakt , že ráno vstává kolem 8 a přes den toho momentálně moc nenaběháme. snažím se ho tam dát aspon na chvíli na odpočinek , spíš můj než jeho :-))) Písmenka ho taky zajímají, doma , v časopisech a na ulici poznává A,S,T,O (volá teda zatím T jako já, O jako ondra apod.), to je jako já volá i když je na dopravní značce namalová "téčková" křižovatka. :-)

Jdu uvařit čaj a zase do pelechu než půjdeme na chvíli ven
Jana+2 19479
13.1.2008 23:06:28
Asi je pravda,že děti jsou nejkrásnější,když spí...Madlenka zdá se je nějaká rychlá.
S Martinem je spaní poslední dobou obtížné-ještě vám čtyřletí spí po obědě?
Zuzko,nám byly 4 roky 8.1.Docela začíná mít zájem o písmena,jen tak to zkoušíme, pozná asi 5 velkých tiskacích.Máte podobnou zkušenost?
Zuzko,hory vám moc přeji,odpočinete si a užijete se navzájem.Já toužím po běžkách-třeba jen víkend na Kvildě..no,třeba se ještě dočkám..
A kdepak máme ostatní holky,Terez,jak se ti daří?

rkardova 22680
13.1.2008 21:47:00
Madlenku houpu já.Sama jsem se přesvědčila,že vypadnout ani převrátit se nemůže.

Věrko,ještě Stáníka kojíš?Kdy měl první zoubek?

Zuzko,na hory razíte sami,nebo s partou?Už máš nastartované lyže?
Jak je Vojtíkovi?Na té fotce je úžasnej :0)
Už umíš dělat v gipu?Jak jsi udělala rámeček?
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 8649  [Dalších 8129 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.