Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
3.1.2008 18:04:58
Tak já alergologii neřeším. V létě něco takového říkala oční, když jsem měla zánět spojivek spojený s nějakou alergickou reakcí. Pak jsem zase větrala peřiny, založené pod postelema a oči mi otekly znova. A jak se někde práší, tak prskám. Tak to nijak neřeším.
Jinak my se doma fakt nenudíme. Míše prasklo z úterý na středu ucho. Už od soboty měla střídavě teploty. Tak jsme ve středu jeli k doktorce, dostali antibiotika a kapky do uší. Je zajímavé, že jsme to zvládli jen u dětské, na ušní nás vůbec neposlala. Že by nám chtěla ušetřit 30Kč???:))))) |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
3.1.2008 17:59:17
Zuzko,já mám taky alergii-snad na všechno-prach,pyl,roztoči,pelyněk,amrozie,trávy....když mi dr.kdysi líčila,co nesmím-tak tam byly jablka,meloun,celozrnné pečivo,rajčata,myslím,že i rýže,musela bych to dohledat...nesměla bych nic...tak to neřeším:-)
Nejím akorát to,po čem vím,že "prskám"-tj.jahody,ikdyž někdy neodolám;-) Neřeš to;-)Dr.přehánějí.... |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
3.1.2008 17:56:17
věrko-lenost teda fakt neřeším...Vojta uměl pár slovíček a už zase ubírá!!!už neřekne nic!!včera říkal NENENE a dnes prd!!!syčák jeden línej
no ale na druhou stranu užívám "klidu"-hučí tu do mě zatím jen Eliška :-)) fíha,hlásej pěkné mrazíky |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
3.1.2008 17:53:36
ahoj,fotky jsou moc hezký
Renčo-ta je šikovná!!!a dost podobná Leonce :-)) Věrko-jé,já se určitě někdy stavím,ale ted na zimu nic neslibuju,znáš ty nemoce a sjízdnosti včera jsme jeli do Phy s tím,že tam zůstaneme cca 3 dny...no a dnes jsme už zpět...koupila jsem si brašnu na svůj nový notebook,skákla na alergologii,manža si taky něco vyřídil a jsme na chalupě,ale je tu pekelná zima.vypli jsme topení a ted pomalu sundaváme bundy..děsně rychle to vymrzlo od pondělka by mohla jít Eli do školky,ale děsím se nějaké nemoci a odmítám ráno budit i Vojtu do té hnusné zimy..jo a kopec k nám je pěkně namrznutý :-(( chodítě někdo na alergologii??já se 2x osypala a otekl mi obličej po nějakém krému,tak mě kožní poslala na alergologii a tam mě dr chytla do spárů a už mi "vyhrožuje" lupénkou!!!!jsem znechucená a vůbec se mi tam nechce chodit!!!občas se mi udělá 1-2 flíčky na předloktí o velikosti 0.5cm a mazáním to zmizí a hned lupénka!!!chjo :-/// jo a zjistili mi alergii na pelyněk a ambrozii,což znamená - dle jejich nějakého křížení - nejíst ani celer v jakémkoliv stavu a syrová jablka !!! |
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
3.1.2008 13:18:13
Teda Madlenka je šikulka!!! Valim oči fakt!!!
Stáník je lenoch, sedět nechce vůbec, o soupání ani nemluvím a neleze, ale plazí se jak drak nejrychleji když vidí kabely, kytku nebo bačkory:-) Ale myslím si, že je v normě, až se mu bude chtít sedět, tak se posadí, nenutím ho do ničeho:-) Renčo taky jsem objednávala ty papíry na MMB prodává je tam víc lidí, zadej do vyhledavače na MMB Jedlý papír a vyleze Ti toho dost |
| Zdislava a kluci | 14977 |
|
|
2.1.2008 22:13:05
renco dela mi to primo program "Corel Paint Shop Pro X" ale netusim kde jsme ho vzali :-(
|
|
|
2.1.2008 22:12:19
a vlastne musim pochvalit vsechny fotecky,deti rostou a my mladneme :-D
|
|
|
2.1.2008 22:11:40
magdalenka uz je velka slecna :-) a jak krasne stoji,krasne ma nozicky .....
|
|
|
2.1.2008 22:10:51
takze pocitam ze jenickovi jeste nebyl rok?
matej zacal v roce davat kolinka pod sebe :-) a tedka uz chodi okolo nabytku :-D |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
2.1.2008 20:59:48
jů,ona už stojí?A my ani nesedíme,nestojíme,nelezeme a to jsme o 4měsíce starší;-)Copak ještě Magdalenka umí?
Jedlé papíry na dort mají myslím i na MMB:-)Bez mezery... http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=7307007&tab=0 |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.