| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 8649  [Dalších 8069 >>]
Verča(N+M+T) 5969
3.1.2008 18:04:58
Tak já alergologii neřeším. V létě něco takového říkala oční, když jsem měla zánět spojivek spojený s nějakou alergickou reakcí. Pak jsem zase větrala peřiny, založené pod postelema a oči mi otekly znova. A jak se někde práší, tak prskám. Tak to nijak neřeším.
Jinak my se doma fakt nenudíme. Míše prasklo z úterý na středu ucho. Už od soboty měla střídavě teploty. Tak jsme ve středu jeli k doktorce, dostali antibiotika a kapky do uší. Je zajímavé, že jsme to zvládli jen u dětské, na ušní nás vůbec neposlala. Že by nám chtěla ušetřit 30Kč???:)))))
Amelie a králíci 50386
3.1.2008 17:59:17
Zuzko,já mám taky alergii-snad na všechno-prach,pyl,roztoči,pelyněk,amrozie,trávy....když mi dr.kdysi líčila,co nesmím-tak tam byly jablka,meloun,celozrnné pečivo,rajčata,myslím,že i rýže,musela bych to dohledat...nesměla bych nic...tak to neřeším:-)
Nejím akorát to,po čem vím,že "prskám"-tj.jahody,ikdyž někdy neodolám;-)
Neřeš to;-)Dr.přehánějí....
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
3.1.2008 17:56:17
věrko-lenost teda fakt neřeším...Vojta uměl pár slovíček a už zase ubírá!!!už neřekne nic!!včera říkal NENENE a dnes prd!!!syčák jeden línej

no ale na druhou stranu užívám "klidu"-hučí tu do mě zatím jen Eliška :-))

fíha,hlásej pěkné mrazíky
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
3.1.2008 17:53:36
ahoj,fotky jsou moc hezký

Renčo-ta je šikovná!!!a dost podobná Leonce :-))

Věrko-jé,já se určitě někdy stavím,ale ted na zimu nic neslibuju,znáš ty nemoce a sjízdnosti

včera jsme jeli do Phy s tím,že tam zůstaneme cca 3 dny...no a dnes jsme už zpět...koupila jsem si brašnu na svůj nový notebook,skákla na alergologii,manža si taky něco vyřídil a jsme na chalupě,ale je tu pekelná zima.vypli jsme topení a ted pomalu sundaváme bundy..děsně rychle to vymrzlo

od pondělka by mohla jít Eli do školky,ale děsím se nějaké nemoci a odmítám ráno budit i Vojtu do té hnusné zimy..jo a kopec k nám je pěkně namrznutý :-((

chodítě někdo na alergologii??já se 2x osypala a otekl mi obličej po nějakém krému,tak mě kožní poslala na alergologii a tam mě dr chytla do spárů a už mi "vyhrožuje" lupénkou!!!!jsem znechucená a vůbec se mi tam nechce chodit!!!občas se mi udělá 1-2 flíčky na předloktí o velikosti 0.5cm a mazáním to zmizí a hned lupénka!!!chjo :-///
jo a zjistili mi alergii na pelyněk a ambrozii,což znamená - dle jejich nějakého křížení - nejíst ani celer v jakémkoliv stavu a syrová jablka !!!
Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 29669
3.1.2008 13:18:13
Teda Madlenka je šikulka!!! Valim oči fakt!!!
Stáník je lenoch, sedět nechce vůbec, o soupání ani nemluvím a neleze, ale plazí se jak drak nejrychleji když vidí kabely, kytku nebo bačkory:-)
Ale myslím si, že je v normě, až se mu bude chtít sedět, tak se posadí, nenutím ho do ničeho:-)

Renčo taky jsem objednávala ty papíry na MMB prodává je tam víc lidí, zadej do vyhledavače na MMB Jedlý papír a vyleze Ti toho dost
Zdislava a kluci 14977
2.1.2008 22:13:05
renco dela mi to primo program "Corel Paint Shop Pro X" ale netusim kde jsme ho vzali :-(
Zdislava a kluci 14977
2.1.2008 22:12:19
a vlastne musim pochvalit vsechny fotecky,deti rostou a my mladneme :-D
Zdislava a kluci 14977
2.1.2008 22:11:40
magdalenka uz je velka slecna :-) a jak krasne stoji,krasne ma nozicky .....
Zdislava a kluci 14977
2.1.2008 22:10:51
takze pocitam ze jenickovi jeste nebyl rok?
matej zacal v roce davat kolinka pod sebe :-) a tedka uz chodi okolo nabytku :-D
Amelie a králíci 50386
2.1.2008 20:59:48
jů,ona už stojí?A my ani nesedíme,nestojíme,nelezeme a to jsme o 4měsíce starší;-)Copak ještě Magdalenka umí?
Jedlé papíry na dort mají myslím i na MMB:-)Bez mezery...
http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=7307007&tab=0
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 8649  [Dalších 8069 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.