| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 8649  [Dalších 8039 >>]
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
23.12.2007 13:34:49
ahoj, taky Vám jdu popřát krásný a klidný vánoč.svátky. u nás teda nevím nevím, nemám sbaleno - 26. odjížídme na hory na celý týden, do toho nějaká ta návštěva a povinnost - ještě že to zvláštť neprožívám - úklid apod.

pa
Zdislava a kluci 14977
23.12.2007 13:28:08
rkardova 22680
22.12.2007 20:49:40
Ahoj holky,
všem vám přeji:
Krásné vánoční svátky,ať máte čas na pohádky.Ať se na vás štěstí směje,ať vás láska stále hřeje,ať vás úspěch,zdraví provází i v roce,který přichází :0)
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
22.12.2007 12:52:55
Ahoj holky, jsem teď doma sama, teda Toník spí a manža s Katkou jel ještě dodělávat jeden kšeft. No a pak už ho snad budeme mít do Silvestra jen pro sebe.
Jinak Vám musím napsat, že poslední dobou se TOníkovi daří spát celou noc, někdy se teda jednou probudí, ale to ještě jde. usíná tak v 9 a budí se tak v 8. Přes den spí jednou tak 2 hodiny. Jo a ještě Vám musím napsat, že jsme ho museli předevčírem dát spát do velký postele, má teda udělanou ohrádku, aby nespad, ale zároveň může zadní stranou vylézt. Já totiž měla ve čtvetek šok, vzbudiliu jsme se, tak sjem šla za dětima do pokojíku, Toník už stál v postýůce, tak jsem šla odtáhnout žaluzie a když jsem se otočila, tak měl už nohu hozenou přes postýlku a jako že leze ven, tak mě úplně ZAMrazilo a dáváme ho už spát do velký postele.

Marci, tak ať se z toho brzo dostanete

No a kdybych se už neozvala, tak Hezké Vánoce, Bohatého JežíškA, radostné oči dětiček a vše nejlepší do Nového Roku 2008

Amelie a králíci 50386
22.12.2007 10:16:13
Jeník celou noc prořval,ted má vyrážku,tak jsme sjeli k Dr.,má šestou nemoc...
Verča(N+M+T) 5969
21.12.2007 16:30:22
Tak hlásím,že jsme oficiálně zdraví!!:) Jani, žádné další kapky na rýmu jsme nedostali, já to ani doktorce neříkala. Natálku prohlédla, poslechla, koukla do krku a konstatovala, že je O.K. Mě taky přijde, občas smrkne. Zatím neřeším, do nosu kapat nic nechci, říká se max. týden.

Jinak vám všem přeji hezké vánoce, plné klidu a pohody, dětem bohatého ježíška a do nového roku hlavně hodně štěstí, zdraví, lásky a splnění alespoň některých vašich přání:)).
Amelie a králíci 50386
21.12.2007 13:02:04
tak jsme byli na kontrole u Dr.Po 5dnech horeček dostal antibiotika,pry angína.Nějak se mi to nezdá,protože jí normálně a to by asi moc nepolykal...holky při angíně moc nejedí.Ale 5dní horeček není normální,tak snad zaberou.Před chvílí měl 38,5.
Mám zabaleno,napečeno,vytřeno;-)
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
21.12.2007 12:20:50
Ahojky, nějak poslední dobou nestíhám, měli jsme samá vystoupení a dnes jsem se pustila do úklidu, připadala jsem si, že už snad žijeme v chlívku, manža neustále pryč,takže vše musím dělat s dětmi. Jinak mám už téměř vše napečeno, ještě zabalit dárky a bude hotovo
Jana+2 19479
20.12.2007 23:01:33
My školku zakončili dnes a zítra jedem do toho muzea a odstěhovat Janinu z intru.
Holky,co máte za dárky svým manželům?Já jsem letos bez fantazie.
Verčo,my máme také pitomou rýmu,která nejde vysmrkat.Napiš,co ti řekla (předepsala paní dr.)
Mám strach,aby nenastaly komplikace.Jsou nějaké kapky na hnis.rýmu?Nasivin nepomáhá.Dřív jsme dostávali kapky na předpis s 6denní trvanlivostí a ty už nám lékárna naposledy nevydala.
Juknu na Banderase,dobrou.
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
20.12.2007 21:14:24
nevím co je teda horší zda školka či megolidí v obchodech
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 8649  [Dalších 8039 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.