| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 8649  [Dalších 8009 >>]
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
16.12.2007 20:20:40
holky díky, jak to vypadá s tím srazíkem?
Zdislava a kluci 14977
16.12.2007 15:14:48
terez miminko je nadherny :-)
Amelie a králíci 50386
15.12.2007 21:31:57
Terez,nádherný snímek:-)Gratuluju:-)
Jana+2 19479
14.12.2007 22:47:23
Hani,co bys pro svoje kočičky neudělala!Pěkně připrav těsto a ony už si poradí.Podívej Jeník-také peče.
Ještě jsem dohonila nějaké účtenky,které by měla pojišťovna uhradit-za očkování a vitamíny.
Amelie a králíci 50386
14.12.2007 19:14:07
tak máme marokánky,pracky,perníčky a perníkový chlebíček.A v lednici těsto na linecké...jsem KO.Se řvounem na zemi to je úžasné;-)Holky pomáhají...čurbes mám po celé kuchyni;-)
Potřebovala bych lepší recept na perníčky....nemáte někdo?
Jeník stále kašle a má pořád rýmu,byli jsme u Dr.Na průduškách snad nic nemá,ale asi přijdeme úplně o kojení-nemůže pořádně sát...chudál malej.A to máme Nasivin a Vincentku...
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
14.12.2007 16:49:45
Ahojky.
HOLKY,MÁM VÁŽNEJ PROBLÉM A TO S DCERKOU NIKOLKOU...ONA CHCE V SOBOTU ,COŽ JE UŽ ZÍTRA NĚCO PEJCT !!!!!:-oSEM Z TOHO U VYTRŽENÍ.jÁ MUSÍM PEJCT:o(tEJ´D KOUKÁ DO KUCHAŘKY A SHÁNÍ RECEPTY:o( ..A TO JSEM MYSLELA ŽE SE TOMU LETOS, JAKO TEDA KAŽDÝ ROK VYHNU:O))))a prd!
Ty děti,vymejšlej jenom hovadiny:o)))))))))))

jinak já už mám komplet nakoupeno.balit budu až příští pátek,páč děti budou u babičky a já doma sama.
taky sem překecala Jirku a koupila jsem toho králíčka pro Jurku:O))je sladkej a máme ho v ložnici:oD Já furt říkám že Jirka je hodnej,ale dělá jenom bubáky:O))
Jdu na kafe a letím pracovat:
pa
Verča(N+M+T) 5969
14.12.2007 14:42:22
Tak z našich uší (které už teď Natálku nebolí) se nakonec vyklubala začínající angína (snad jsme to chytli ještě včas). Krk má zarudlý, čepy na mandlích naštěstí ještě ne, ale stejně se to doktorce moc nelíbilo. Takže máme antibiotika a týden doma. Jo a ještě jí pobolívá hlava na čele, takže asi zastydlá rýma. Do školky už se do konce roku nepodíváme, škoda. Natálka určitě obrečí to, že nemůže ve svůj svátek vzít do školky bonbony.

Zuzi,
s Eliškou do školky chodí taky Adélka Vanišová a představ si,že jsou doma s laryngitidou!!! Naštěstí to zatím nebylo na nemocnici. Se mi zdá, že je to tady nějaké zakleté.
Verča(N+M+T) 5969
13.12.2007 19:30:42
Teď bolí ouško Natálku, víc na ně trpěla Míša. Přes den to bylo střídavé, vždycky jí to nějak chytne, tak tam něco kápnu, zahřeju, dám Nurofen a je na pár hodin klid. Chuť k jídlu má, což je u ní dost podstatné. Uvidíme jaká bude noc. Spíš si myslím, že má jenom nějakou virozu a tlačí se jí to do uší. Necháme se překvapit:).
Jana+2 19479
13.12.2007 16:19:59
Ták vidím 8.000 příspěvků,to je něco!Začínala jsem sem psát,když jich bylo 13.
Verčo,ať se ouška uzdraví,asi na to bude holčina trpět,mně uši nikdy nebolely,ale dnes pokud bych v zimě vylezla bez čepice, bolí mě okamžitě.Takže raději chodím jako d...l
Verčo,změny stavby jsou asi vždycky,hlavně, když jsou k lepšímu.
Dárky ještě nemám komplet, chci dát i něco dětem do školky-asi vláčkodráhu,snad ji seženu bez ušlapání.Obchodům je lepší se vyhýbat...
Dnes upeču třetí druh a těsně před vánoci dva nepečené a tím také končím tvá Máňa
-Terez,tvoje a Hanky srandičky nemají chybu..
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 8649  [Dalších 8009 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.