Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
13.12.2007 14:21:10
tak jsme byli v Praze na rehabilitacích a v BN ostříhat psa.Ostříháný pes za 300kč?Ten se má:-)To já si nedovolím dát za holiče tolik peněz.Holt pes má svá privilegia:-)
Jenda má rýmu a pokašlává,dávám mu na topení do misky s vodou olejíčky-máta,tea tree,medunka,lípa apod.Tak se mu lépe dýchá.Tak to zatím zvládáme bez léků. |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
13.12.2007 12:35:58
tak já mám vanilkový rohlíčky, medvědí tlapky, marokánky a udělaný včelý úly, no a v lednici mám už 5 dní těsto na linecké a takové podobné lineckému. A pak ještě těsně před vánocema udělám nepečený, připadá mi to hodně brzo dělat teď nepečený a krémový( to teda dělám jen karamelový rohlíčky) ale taky tak 2 dna před Vánocema.
S úklidem to nepřeháním, uklízím celej rok normálně, pokud mi něco připadá neuklizený,tak to uklízím průběžně. takže tak. Letos mám docela pohodičku, dárky mám nakoupené, balím taky až těsně řed, no uvidím,. třeba to letos zvládnu dřív, ale nevím, kam bych ty zabalený dala, takhle to mám zastrkaný různě ve skříních |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
13.12.2007 12:11:25
zabalený nemám nic, balím až těsně před abych se dostatečně nastimulovala a taky bych tadeášovi něco upekla ale hnětynku vzal do pusy jen jednu a víc nechtěl a tak na něj prdím.
|
| rkardova | 22680 |
|
|
13.12.2007 11:56:16
Verčo,vy na ta ouška máte pech.Držim pěsti,aby jste to skutečně zažehnali.
Jsi šikula,že už máš napečeno. U nás to bude,jako u Terez a Leontýnce napeču hnětynky.Ty má nejraděj. Už máte zabalené dárky?Já ještě ne.Leonka mi málem objevila skrýš =:-0 Hanko,díky za adresu. |
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
13.12.2007 11:10:42
Renčo tady je ta adresa http://www.nehtypatty.cz/grosshandel/rekvalifi/rekvalifi.htm
|
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
13.12.2007 9:28:38
Jani., my jsme se taky rok hrabali v základech, deska byla hotová už loni. No a fotečku nemám, protože tak jak to vypadá v pláneh to nebude, jsou tam nějaký změny, takže uvidíte až konečniou verzi, co postaví, sama jsem na to zvědavá
|
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
13.12.2007 9:26:01
Tak nedávno se mě Zuzka ptala na uši a já jsem to asi špatně zaklepala. Natálka se ráno vzbudila s tím, že jí bolí ucho, brečela a měla trošku zvýšenou teplotu:(. Tak dotala Nurofen, tampon namočený ve slivovici do ucha, další tampon namočený v Alpě pod ucho a zavázali jsme to šátkem. Teď už tu lítá jako splašená a ucho jí prý nebolí. Tak jsem zvědavá a doufám,že jsme to nějak zažehnali.
Jinak já už mám pečeno, ale taky nic nepřehání - mám upečený 4 druhy+jedno nepčené. A všechno dělám jen z polovičních dávek, letos se hodně zapojili holky, tak mi to pečení ani nevadilo. |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
13.12.2007 8:38:25
ahoj všem
ad srazík, úterý je OK pokud se nezaseknu na gyn, tam mám být v 9 hod a pak volno ad pečení - dva druhy, jeden jím já a druhý manža a tím končí má máňa teĎ už jen 2 druhy nepečenýho a je to :-)) |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
12.12.2007 23:30:14
Verčo,vy jedete!My se jenom rok hrabali v základech-zato jsou bytelný!!
Dle fotek z vody usuzuji,že jste obojživelníci a že součástí domu bude i bazén.. Stejně je to sranda-zedníkovat v půli prosince, jak někde na jihu. Vlašim nevím,já teď nic nestíhám.Ale na návštěvu u Terez vzpomíná Martínek dodnes. Tak Zuzko,ty se nepřipojuješ! Marci,pozdravuj Jeníka-doufám,že pěkně spinká. Jak jste na tom s pečením?Nejlépe to vyřešila Hanka,kdepak,ta holka má na vše takový praktický názor.. |
| rkardova | 22680 |
|
|
12.12.2007 23:09:02
Hanko,díky za pěkný den.
Prosím tě,pošli mi ten kontakt na ten kurz.Díky. Verčo,máš fotečku domečku,který plánujete? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.